Hej. Fölåt för dålig uppdatering. jåJag har int hafft nå motivation till att skriv men nu tyckt ja att e va dags såhe klockon 1 på natten.(skrev e då men la upp e på måronin)

Ja såvd vi Hanna en hel helj och vi köpt supermyki godis och glass å gottis. Vi kålla film och olika legenhäter bara för att. Jag å Ida va ti stan och kålla lite sakär och hon köpt Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade till mej som sen födelsedagspresent och tidig julklapp. Sedan va e tema vecka i skolan ock på fredan va e maskeradtema så då va ja unicorn. Sen blev de höstlov och ja chilla mäst bara. Nå annat som ha hänt e att jag ha börja i skriftskolan, lite helig e man ju. Vi ha också gjort om i mitt rum men de visar ja sen då de e klart. Vi hadd överraskningsfest för Elli som fyller idag så grattis på dej. I förrgår va ja på släktmiddag till Rax men har tyvärr inga bilder därifrån. Har mäst bara umgåts me vänner och ida har ja bara tagi de lungt. Men nu ha klockon slagi prick 1 så nu ska ja såv. Hoppas du har en bra dag fö de e du värd. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tja I torsdags kom mitt paket från cocopanda. Ja kan inte annat än att vara nöjd. Vet inte ritit vad ja kan säga mer. Eyelinern är den bästa å sjukt lätt att använda, läppfärgerna är sjuukt snygga och bra enligt mej. Alla produkter och borstar är super.

Igår var jag på Encounter och så såv Nicole här men hon åkte just hem. Idag ska ja väl åka dit igen och sen ser vi vad som händer ikväll. Kyss

Likes

Comments

Byxorna är från Cubus "Mid rise", Tröjan är en gammlare modell från Ginatricot så ja e gansak säker på att den int finns att köpa. Skorna är ett par svarta Adidas Superstar. Tack Evve och Tilde för hjälpen med bilderna.

Hej Idag har inte mycket hänt. Skolan gick väl helt ok men mårnarna blir bara trögare för varje dag som går. Efter skolan åkte jag å Tilde till Evve där vi tog några bilder och hade Not my arms challenge. Ett lite roligare sätt att få i sej lite mellanmål😂 Älskar hösten och längtar tills det blir mera löv på marken och mörkare kvällar. Nu ska man väl gör nå läxor å bara chill en stund. Kyss 😙

Likes

Comments

Fölåt för dålig uppdatering Jag har varit sjuk sedan tisdag och har bara legat hemma och kållat på netflix och ätit. Jag är fortfarande ganska sjuk men ja ska försöka ta mej till skolan imr. Hanna kom hit (i tisdas tror jag) och hon hade med sej nudlar, choklad, kex och halstablettär Världens bästa tjej. Jag minns inte riktit vad ja har gjort annat än att bara vila. Ida har jag beställt smink från Cocopanda så när paketet kommer så jör jag ett inlägg om det så vi väntar med det till another day. Jag har också haft fotbad och fixat naglarna men har redan lyckats förstöra nagellacket. Nu kållar jag yt och ska försöka såva så Gonatt och Puss

Likes

Comments

Hej I lördags åkte jag och Evve till kaskö till hennes villa och såv där till sönda. Vi gjorde inget speciellt, spelade uno, läste, såg på film, satt på de små "klipporna" och tittade ut över sjön. Vi hade det väldigt mysit och vi åt pizza och paj med glass och på kvällen grillade vi marshmallows i bastukaminen fö de regna och blåst där ute. Vi såv uppe på loftet och vi fick sällskap av hennes hundvalp Freja. På söndagen så åkt vi ut me båten å fisk men mäst så lata vi oss no bara. Vi sprang och åt lingon och blåbär fö bären va så stora och goda nom nom. Sen kom vi hem ungefär halv sju tror ja och då kålla ja på oitnb och int så mycke mera. Nu kållar jag också på oitnb och ska no int jör så mycke annat nu så vi hörs nästa gång e händer någonting i mitt liv. Puss Puss.

Likes

Comments

Nu var det någon dag sedan jag bloggade. Idag åkte jag och Evve in till stan med bussen efter skolan. Vi hade ca 30min på oss att göra allt före bion, vi fick ta me vår Hese mat till bion för det var bara 5min tills bion skulle börja. Lite stressigt var de men sedan kollade vi Hitta Doris och det var väl en helt nice film. Efter hade vi några timmar innan min mamma sku hämta oss så vi chilla bara och gick runt på stan. Sedan gick vi till Citymarket där Evve köpte plocksallad och juice, vi gick och satte oss på en brygga och hade deeptalk och bara tog de lungt. Ja köpte en tröja från Ginatricot och färgade tuschpennor till skolan och sedan köpt ja två presenter å int nåmer. Ganska stolt då man int köpt nå extra denhär gången heheh. Nu ska ja snart gå å sov så hoppas ni har hafft en bra dag å puss och godnatt.

Likes

Comments

Hej De har int händ så mycket på sistone. Idag har ja legat hemma med feber och halsont. Ja känner att ja måste uppdatera men jag har inget att skriv om. Det mäst spännande som har hänt mej de senaste dagarna har varit att leta namn på blommor med Ida och att jag har plockat om mina ögonbryn hahah Å nee jag har inget liv just nu hahah. Hela dagen har ja bara kolla på Good luck Charlie och bara vilat Å nu ska jag fortsätta att kolla på de så hejdåå ;-)

Likes

Comments

Hej Nu var det länge sedan jag uppdaterade. Jag har inte gjort något speciellt så därför har jag inte uppdaterat. Skolan har vel gått bra såhär första veckan har de ju int varit så mycket jobbigt. På tisdagar har jag teckning som tillval, torsdagar har jag showdance och fredagar musik. Tillvalen har väl varit bra nu första veckan och jag tror detta kan bli ett bra skolår. Ida har ja varit med mamma till stan och köpt träningskläder till gymnastiken och showdance. Den svarta tröjan ska jag ha på showdance och den gula Nike på gymnastiken och Nike skorna ska jag ha på innomhusgymnastiken och Adidas skorna ska jag använda till vardagen. Är nöjd med dagens inköp, har länge velat ha en ring som jag kan ha på mej i skolan som en fin detalj och hittade äntligen en fin till bra pris. Nu ska jag gå och titta ett avsnitt av pll och sen vet jag inte om jag jör så mycket mer så Gonatt.

Likes

Comments

​Haaii Ida hadd ja de ganska chill från början. Nästan alla andra e vi åminne men jag, Jonis, Evve, Tilde och Alexandra hadd tacokväll nomnom. Sen kålla vi Camp Rock och myyst men Alexandra måsta tyvärr åk hem. Efter filmen gick vi på nattpromenad och nu kanske vi ska kålla Camp Rock 2 och jag och Jonis ska såva vid Evve inatt. Men nu ska vi fortsätt chill å kåll youtube så Gonatt.

Likes

Comments

Hallåjj Idag har de varit en super dag. Vaknade ca 8 och gjorde mej klar för att åka till powerpark. När klockan var 10 börja jag och Evve gå mot bussen som kom halv 11. Senast jag var vi powerpark var förra sommaren och det va även första gången ja någonsin va dit. Denna gång våga jag åk i mera saker och åkt även frittfall för första gången i hela mitt liv. Vi åt pizza buffé klockan två nomnom. Favorit attraktionen var Junker (den gröna bergochdalbanan på bilden vid vattnet). Klockan sex åkte vi tyvärr hem men ja tror alla var väldit trötta då. Vi splittrades några gånger under dagen men de va int oväntat för vi var rätt så många. Evve, Hanna.M, Fanny, Amanda, Emil, Hanna.N, Frida och Maya var de ja umgicks med där och de som gjorde denna dag till en av de bästa. Bra avslut på sommarlovet. Efteråt lämnade jag i byn en stund med några kompisar och nu är jag hemma och ska tvätta ansiktet och börja läsa en bok. Igår var jag för trött för att läsa så ja kör på det ikväll iställe hahah så puss och gonatt nu

Likes

Comments