God jul. Nu har julafton varit och jg hoppas alla som firar har haft en riktigt bra jul och de som inte firar hoppas jag har haft en trevlig lördag. Nöjd med julklapparna jag fick och julmaten som serverades. På morgonen kom Tilde och Evve hit och så gav vi varandra julklappar och sedan gjorde jag mig i ordning för klockan två kom mommo och moffa. Vi åt mat klockan tre och öppnade sedan paket och kållade på kalleankas jul. Senare på kvällen kom några släktingar hit och drack kaffe och glögg. Jag och Evve kållade en julfilm och bara chillade. En ritigt toppen kväll trots det trista vädret.

Likes

Comments

I onsdags var det julfest i skolan. Jag sjöng med kören, spelade bas med tillvalsmusik, sjöng solo och dansade med showdance gruppen. Allting gick bra och jag är helt nöjd.Senare den dagen åkte jag till Hanna på filmkväll. På torsdagen fo ja till Hanna igen och igår kålla jag och Evve film. De ha vari en bra vecka men snön saknas.

Likes

Comments

Hej nu va e länge sen sist. Jag skrev inget den 3 advent för jag var sjuk och hade inget att skriva om. Vi har iallafall haft julmiddag i skolan och så har jag och Hanna byggt pepparkakshus. Idag har ja handlat de sista julklapparna och slagit in dem. Ikväll kommer julgranen upp men jag ska på filmkväll till Tilde med Evelina. Så nu måste jag åka så vi hörs.

Likes

Comments

I helgen sov jag vid Hanna med Nora och Ida. Vi åt tacos och mycket annat sött. Vi kollade massa gamla filmer och bara gosade. Vi somnade allihopa medan vi kollade Hitta Nemo. Dagen efter så stannade jag till kvällen. Vi var ute en halvtimme och sedan färglade vi julbilder, bilden jag färglad gav jag till mamma. Idag har jag bara legat i sängen och kollat julfilmer.

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag hem Therése Lindgrens hand och läpp produkter och förra veckans måndag fick jag även hem boken. Jag väntade en vecka med att skriva om det för jag ville läsa lite ur boken först. Hand krämerna älskar jag. De blir inte kladdiga men de återfuktar superbra. Läpprodukterna funkade tyvärr inte lika bra för mig. Dofterna är super goda och förpackningarna är ju bara såå söta. Bara för att läppglanset inte funkade för mig kan det funka för andra. Utifrån det lilla jag har läst i boken tycker ja den verkar väldigt intressant och gripande. Tycker dock att det är synd att det bara är vitt under pappersomslaget då pappret lätt kan gå söndert. Annars superfin bok både på ut och insidan.

Likes

Comments

Igår var det första advent och det var snöstorm. Mysigt när det äntligen är snö ute och ja hoppas snön stannar ett tag. Jag var i kyrkan på lektion igår men annars spelade jag bara sims och kollade youtube. Igår drack jag glögg och åt pepparkakor.Det var inte årets första glögg men ända lika gott. På kvällen kollade jag och mamma två julfilmer och sedan gick jag och la mig. Idag har jag varit hemma p.g.a. förkylning. Jag har spelat ännu mera sims och bara tagit det lungt. (Det var meningen att detta inlägg skulle komma upp igår men nouw appen funkade inte så därför kommer det upp nu istället.)

Likes

Comments

1. Vad heter du på Snapchat? Jag heter Nessa.Lang.

2. Hur många skickade du till igår? 28 st.

3. Vilket är dit favorit filter? Snygg filtret och hor hunden.

4. Vilka snaps föredrar du att skicka? Till mina vänner älskar jag att skicka fula selfies med roliga filter.

5. Vilka snaps föredrar du att få? Oseriösa.

6. Hur många vänner har du på snap? 128 och några andra som jag vet vem är men jag känner inte dem.

7. Har du några kändisar på snap? Några svenska youtubers.

8. Din top tre på snap? Hanna, Ida och Fanny.

9. Senaste du skickade till? Oliver.

10. Hur många poäng har du på Snapchat? 108 920.

Likes

Comments

Svarta Molly highwaist jeans från Gina tricot för 29,95€.

Lila tröja från H&M 10€

Tun svart sammets choker från Gina tricot för 5,95€

Grå tröja med låg polokrage från Gina tricot för 12,95€.

Den här mysiga pyjamasen fick jag av Ida.

Igår åkte jag, Hanna M, Amanda, Nicole och Hanna N till stan med bussen efter skolan. Vi shoppade en del och åt på Hesburger. Jag köpte en ny beautyblender från Citymarket för min är så smutsig.Vi gick till en butik där man kan köpa asiatiskt godis så vi köpte lite konstiga saker vi hittade och jag köpte Pocky med grönte smak, de var goda men smakade inte så mycket. Nu vet jag iallafall att jag inte tycker om sjögräs och konsistensen på gelé. Efter att vi hade varit i stan åkte jag ut i byn och umgicks med några kompisar. Vi gick till butiken men vi blev genomblöta allihopa. Vi blev tvungna att gå till Ida och värma oss. Jag, Elina och Mette stannade vid Ida resten av kvällen och tog det lungt. Nu ska jag fortsätta kolla på Lejonkungen. Kyss.

Likes

Comments

Hej. Igår snöade det jättemycket och det är så mysigt med snö. Tyvärr kommer snön smälta bort under de kommande dagarna. Idag har jag iallafall skrivit både finska och hissa förhör men de var inte så svårt. På gymnastiken spelade vi innebandy och jag föll en hel del så nu har jag ont lite överallt men de e najs. När jag kom hem så började jag kolla på youtube och det gör jag ännu så det har varit en väldigt chill dag. Imorgon ska jag på stödlektion inför fysikprovet som är på fredag. Men annars vet jag inte om någonting speciellt har hänt. Tänkte om jag snart skulle ta några outfit bilder men nu när snön försvinner blir det ju inte lika fint. Måste se hur vädret blir sen. Kyss.

Likes

Comments

Först vill ja bara sej fölåt för skit uppdatering. Ja måst värkligen skärp mej me de. Har int jort så myki som ja tycker e värt att blogg om på senaste.

Men igår vann jag en chokladplatta på modersmål för bästa dikt. Det satt ju bra med lite choklad på chokladens dag. På kvällen va jag vid Hanna med nå andra och kollade film och sånt. Senare gick jag och en vän till grillen där vi hadd snökrig med några andra. Det var väldigt roligt men lite kylit och blött blev det ju. Vi kom tillbaka till Hanna igen lite över 1 så vi somnade ganska fort.

Annars har jag bara chillat med vänner, kollat film och firat halloween. Finns väl int så myki mer att sej. Imorgon ska jag till kyrkan klockan 10 på morgonen (livet som konfirmand) sen vet ja inte vad jag gör. Nu ska jag duscha och spela lite bas och sedan tror jag att ja blir tvungen att sova om ja ska orka upp. Ha det så bra tills jag skriver nästa gång som förhoppningsvis är väldigt snart.
Nedan kommer lite bilder från de närmsat dagarna.
Kyssar.

Likes

Comments