Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

över 56 miljarder djur dödas varje år av människor. dessa chockande siffror är inte ens inkluderat fisk eller andra havs djur, deras död är ännu större att man inte ens kan säga det med siffror.

djur är inte bara livsmedelsprodukte, men tänkande och känsliga varelser som vill njuta av sina liv.

ett djurs live är lika viktigt och oersättlig för de som det är för oss. men som barn antog vi att vissa kor, grisar höner, får och fiskar som underlägsen varelser vars orsak till existens är att föras med kött, mjölk och ägg. samt detta sätt att de andra kallas artism.

vi måste sluta tänka på dem som bara resurser och att titta på de för vila de verkligen är:

INDIVIDUELLA VARELSER VARS LIV FÖRTJÄNAR ATT RESPEKTERAS OCH VÄRDERAS.

Likes

Comments

enligt en undersökning som undersökningfötaget (LSI) Wissing gjorde, på uppdrag av svensk köttinfrormation så äter 97% av befolkning kött. men många av dessa människor vet inte hur det kan påverkar deras kropp och hur djuren blir påverkad. så de här två exempel på hur vår kropp och djuren påverkas när vi äter kött.


RISKEN FÖR CANCER ÖKAR

personer som regelbundet konsumerar kost som innehåller mycket fukt och grönsaker har lägre risk för att få cancer, om man jämför med personer som äter kött. jag läste i Värdshälsoorganisationen (WHO) att de har klassificerat just rött och bearbetat kött är cancerframkallande. vilket gör att man jämför rött och bearbetat kött men till exempel cigaretter.


Likes

Comments