Hej!
Va ett tag sen jag skrev något men har inte riktigt haft orken att göra något på lovet alls typ så har inte haft så jätte mycket att skriva om. Men om vi ska ta och prata om lovets stora höjdpunkter så kan vi börja med julen. Min familj firar inte direkt ju eller så men vi brukar få julklappar osv ändå, runt 17 när jultomten var klar med alla julklappar så åkte jag upp till Värnamo och hälsade på släkten där och sov även över där och åkte till Nässjö dagen efter. I Nässjö hälsade jag bara på kusinerna och åt god mat. När jag va klar där åkte jag tillbaka till Oskarshamn. Väll i Oskarshamn från den 25-31 december har jag inte gjort särkilt mycket utan mest sovit ut varje dag och bara kollat film och serier.
Sen på nyårsaftonen hade jag fest hemma hos mig med ett par tjej kompisar och vi hade det trevligt och väldigt roligt även att det var lite strul med planerna dagen innan men allt löste sig tillslut. Innan 12 slaget åkte vi ut till torget och kollade fyrverkerierna där. Nyår i helheten var ganska bra tyckte jag och nu ser jag bara fram emot vad detta år har att erbjuda och det ska bli kul att även se vad som väntar. Har inga direkta nyårslöften eftersom att jag aldrig lyckas hålla dom men enda målet i år är att alltid vara ärlig. Ärlighet varar ju längst som man brukar säga.

Idag vaknade jag 12:00 ungefär eftersom att vi hade träning på Oscars med rugbyn. Tyckte träningen gick bra och den var väldigt rolig. Träningen började 14 och slutade 17, efter träningen kom jag hem, duschade och åt har sen dess bara legat i sängen och varit seg.

Planerna nu innan skolstarten igen är väll inte så många, ska mest va med vänner och träna hade jag tänkt. Just nu är jag ganska trött så lär nog sova snart men tänkte först gå ut och bada lite jacuzzi och bara koppla av en stund.

Kram<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Varit lat och ganska trött denna vecka och därför har det inte kommit några inlägg. Men nu har vi äntligen fått lov vilket var väldigt välbehövlig. Idag har vi haft avslutning vilket har varit väldigt skönt bara de att vi var tvungna o va i skolan 6:55 idag. Vi har gått fackeltåg, dansat, fått betyg och mm. I
Denna vecka har gått fort men ser fram emot vad detta lov har att erbjuda och förhoppningsvis så lär jag hitta på något skojigt.
Planerna för imon är att åka till stan med en kompis, kolla rugby träningen och sedan ha en myskväll med julklappslek och skoj med tjejerna. Vilket jag ser framemot. Ska bli så mysigt.
Just nu ligger jag bara i sängen och ska när som helst sova.
Puss:*

Likes

Comments

Hej! Idag har det inte varit någon produktiv dag utan jag har varit väldigt slö och vara tagit det lugnt. Sov till kanske 11-12. Och har för det mesta dels kollat viaplay eller Netflix hela dagen, just nu så har jag precis badat jacuzzi vilket var väldigt avslappnande. Har även äntligen hittat en klänning att ha på mig på julavslutningen på torsdag, tog väldigt lång tid att hitta något eftersom att det mesta var slutsålt. Har inga direkta planer mer för kvällen utan tänkte gå och lägga mig snart eftersom att jag börjat bli trött. Planerna för i morgon blir skridskoåkning med några vänner och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.:)

Likes

Comments

Välkomna till min blogg. Heter Venesa Jashari och bor i en liten stad vid namn Oskarshamn. Och jag tänkte prova på bloggandet eftersom att jag länge velat starta en men inte riktigt haft tillräckligt ned tid för det. Men nu är den igång och det ska bli kul att prova på något nytt.

DAGEN
Idag har jag inte gjort så mycket. Var först i skolan från 8:20 till 14:40, eftersom att betygen äntligen är satta så har vi inte direkt arbetat så mycket. Nu har vi även fått rollerna till den årliga musikalen vi ordnar varje år på skolan (årskurs 9) och fick en av "huvudrollerna" vilket var väldigt kul. Efter skolan tänkte jag först kolla killarnas rugby träning men blev väldigt trött och gick hem istället. När jag kom hem tog jag lite mellanmål, duschade och har inga direkta planer för resten av kvällen så tänkte kolla någon film och bara mysa till det lite.<3

Likes

Comments