För att lära känna mig lite grann tänkte jag dela med mig lite av min AMAZING sommar som jag spenderat lite över hela världen, några veckor här och där lixom :) Min sommar började med att jag gick ut 9:an och tog GRUNDENTEN (nästa steg STUDENTEN) från vår lilla Slotts skola, thihi, tårarna rann, men det var inte bara sorgligt utan även lyckotårar då det började bli dags för SOMMAR!!!

Först åkte jag till Cannes med min bestiiis Mikaela. Vi shoppade, solade, badade, drack drinkar m.m. Detta var helt grymt, men sedan kom min familj och då flyttade vi istället in i en villa på Cap De Antibes (också sååå drömmigt). Höjdpunkten med denna resa var dock när vi åt middag på Michael Angelo och satt bredvid The Kardashian's (Kris, Kim, Kylie), Lewis Hamilton, Tyga m.m! ---> See the pic!

Efter Cannes så var jag hemma i en dag innan jag packade om och sedan flög vidare till Rom, Italien där min andra bästi, Linn hämtade mig från flygplatsen. Vi åkte sedan till deras bergshus i Alanno där vi spenderade en jätte härlig vecka, med god mat, sol, bad och italienska killar ;)

Vidare åkte jag och åkte till vårt hus i Båstad. Värdet var inte lika härligt här, men det var okej för det fanns så mycket annat skoj att hitta på. Efter några dagar kom min barndomskompis Amanda. Varje morgon tog vi ett morgondopp och kvällarna spenderade vi vid hamnen. Roligast var nog ändå när jag och Mandis lyckades smita in på Pepe's Bodega och festade med De Vet Du killarna. De var super gulliga och hängde med oss hela kvällen. Kvällen därefter åkte dock Mandis hem och min kompis Bea kom istället. Vi fortsatte där jag och Mandis slutat, med festande på Pepe's Bodega, Madison följt av efterfester hemma oss!

Bizzen och jag gjorde oss sedan redo för sommarens absoluta höjdpunkt, F L O R I D A ! Vi flög från Köpenhamn till Tampa. På Tampas flygplats möttes vi av Mikis och hennes underbara mamma Annika. Självklart blev det posts på MyStory och en hel del glädje tårar även här följt av skratt innan vi åkte vidare till till vårat hem för de nästa 10 dagarna! Huset låg i Siesta Key, Sarasota (rekommenderas för avslappning, detox och att ha roligt). Vi hade 5 min till stranden och 5 min till centrum så läget var perffa. Ungefär hälften av tiden spenderade vi till shopping och andra hälften till sola, bada, träna och haffa boooizz. Heheehe! What can I say?! American boys are hard to resist :*


Likes

Comments