Header

I Fredags åkte jag och Hanna in till The Shard för att äta frukost/brunch på Aquas restaurang som ligger på 32:a våningen! Vi båda ville hitta på något och kollade av en ren slump ifall det fanns några lediga bord på restaurangen, tur som vi hade fanns ett bord ledigt för frukost vid 9.30 och vi bestämde oss för att reservera det direkt då det ofta är fullbokat på restaurangen. Sådan tur att vi bokade då både maten och utsikten var helt fantastisk! Vi hade även vädret med oss på våran sida. När vi hade ätit upp så rullade en tjock dimma in vilket gjorde att sikten blev lika med noll och lagom till att vi skulle åka ner så började det att spöregna. Det regnade ungefär lika länge som det tog för oss att åka hiss ner för när vi kom ut ur byggnaden så sken solen igen...Classic England ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev vi bjudna av våra mentorer på Afternoon Tea nere på Bill's i Richmond. Detta var ju då som sagt min enda "lektion" (om man ens kan kalla det lektion) för dagen vilket var sååå så skönt. Just nu sitter jag och äter en macka samtidigt som jag skriver detta inlägg då jag snart måste börja springa mot bussen för att möta upp Siri och dra på fotbollsträning!

KRAM

Likes

Comments

Alla nära och kära samlades på gräsmattan utanför stora entrén till skolan för att vänta på treornas utspring. Klockan 2 var det dags för studenterna att springa ut genom skolans dörrar för sista gången

Efter utspringet hölls tal av mentorer, rektor samt den svenska ambassadören i London och när ceremonin var över bjöds det på dricka och tilltugg.

En röd dubbeldäckare (vi är ju trots allt i London) hade hyrts till studenterna för att ersätta det svenska traditionella vagns-åkandet och treorna åkte runt inne i London i några timmar innan det var dags att avsluta dagen på en Pub i Barnes som skolan hade hyrt för alla som ville komma och fira tillsammans.

Igår var det dags för treorna på skolan att ta studenten! Det har varit väldigt ostabilt väder med regn och blåst i flera dagar nu men igår sken solen för det mesta och blåsten hade avtagit något vilket gladde mig då det hade varit väldigt tråkigt för treorna att fira in slutet av gymnasiet med storm och spöregn...Alla var hur som helst så himla glada och fina i sina mössor och gårdagen fick helt klart 10/10 möjliga poäng från min sida. Vi blev kvar på puben i Barnes ganska sent igår men det gjorde inte särskilt mycket då den enda ''lektionen'' jag har idag är att gå på afternoon tea tillsammans med min klass och våra två mentorer och detta ska vi inte göra förens 13.30...ska dock försöka ta mig ut på en liten löprunda innan vi ska träffas också.

KRAM

Likes

Comments

1//Hanna ute i solen på lunchrasten 2//SOL 3//Olle!

Olle & Nellie samt ett fint trafikljus vid Trafalgar Square

1//Fina Johanna i Little Venice 2//Richmond Riverside 3//Cykeltur i Hyde park

1// Glass på Amorino 2//Snygg tjej 3//Carnaby

1//Hanna på Carnaby Street 2//Hur fin? 3//Piff & puff <3

Det har ekat tomt här på senaset tiden men livet har helt enkelt kommit emellan! Idag är det endast 9 dagar kvar av det här läsåret, om 9 dagar slutar vi skolan och åker hem till våra riktiga hemstäder, om 9 dagar landar min mamma på Heathrow och efter en sista helg i London åker jag och hon tillsammans tillbaka till Sverige och Gotland. Något som ska bli så otroligt efterlängtat men samtidigt fruktat.

I och med att vi alla snart åker hem så har vi försökt att ta vara på varje dag här den senaste tiden. Vi försöker hitta på grejer att göra så ofta som möjligt för att njuta av den sista tiden tillsammans i London och detta i samband med mycket skolarbete har helt enkelt gjort att jag inte har hunnit med att även skriva inlägg till bloggen! Nu är det som sagt 9 dagar kvar av detta läsår och jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt de sista dagarna.

KRAM

Likes

Comments

Instagram@vendelaw