Header

Ikväll var jag, Nellie och Johanna som sagt på konsert. Vi var och såg Todrick Hall i Shepherds Bush. Todrick var grym och kvällen var så himla bra ända tills vi all får notiser om det pågående terrordådet på Ariana konserten i Manchester. Så otroligt sorgligt och hemskt att saker som dessa fortsätter att hända och så otroligt fegt av gärningsmannen att gå till attack mot dessa fullkomligt oskyldiga människor, speciellt när majoriteten av offren är barn. Vet inte vad jag ska skriva förutom att jag sörjer med hela världen och tänker på alla de drabbade och dess anhöriga, saker som dessa ska aldrig få hända.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter i skrivande stund inne vid St Pancras och The British Library som, för er intresserade, är Storbritanniens nationalbibliotek och även ett av världens största bibliotek med en samling på omkring 14 miljoner böcker (hur sjukt?). HUr som haver så är iallafall jag, Johanna, Olle och Nellie här idag i hopp om att finna tillräckligt med studiemotivation till att skriva klart våra geografi redovisningar. Solen skiner, pluggandet går framåt och vi alla är snart klara att bege oss hemåt igen. Imorgon ska även 3/4 delar av pluggskaran på konsert! (dvs jag, Nellie och Johanna), skriver mer om det imorgon


KRAM

Likes

Comments

Kvällen bestod av pizzaätande och myshäng tillsammans med Nellie i parken inne i Richmond. Vi köpte med oss pizza från den nyöppnade restaurangen Franco Manca här i Richmond och satte oss i parken och åt då det var fulllkommligt överbokat inne på restaurangen. Pizzorna var för övrigt en av de bästa vi ätit någonsin. En väldigt spontan aktivitet men det är ju oftast dem som blir de allra bästa och tillsammans med Nellie är blir sällan något särskilt dåligt eller tråkigt. 

Nu ligger jag hemma på lilla rummet i Twickenham, mätt och belåten och väldigt redo att sätta på en film att somna till, vi hörs en annan dag! 

KRAM

Likes

Comments

Det har verkligen regnat konstant i en veckas tid nu och jag börjar verkligen bli trött på detta väder, men jag måste väl ändå erkänna att det är bra att det dåliga vädret kommer nu när man ändå måste sitter inne och pluggar för det mesta!

Just nu skulle jag vilja påstå att det är ''slutpurt'' i skolarbetet då det känns som att vi har minst två inlämningar i varje ämne innan betygen sätts den 9 Juni (något som börjar kännas aaaningens stressigt att hinna med) men vi kämpar på!
Imorgon är det en heldag med matte-NP som gäller vilket innebär att vi snart kan ticka av ett ämne och sommarlovet närmar sig med ytterligare en dag...kom igen nu fellow tvåor, we can do this

Snart ska jag dra iväg på fotbollsträning med Siri och i helgen bär det av till Windsor med Olle och Cornelia för att springa Colour Obstacle Rush! Wish us good luck


PoK

Likes

Comments

Jag och Nellie's twin-moment

Åt Lunch med Nellie och Johanna vid Neal's Yard idag. Ett ställe som jag för övrigt varmt kan rekommendera att besöka om du någon gång har vägarna förbi! Stället är ett litet litet torg omringat av färglada hus, blommor och ett flertal olika restauranger. Finns allt ifrån världens godaste surdegspizza på Homeslice till lite restauranger med lite mer ''fine dining'' till hälsocafér som t.ex. 26 grains eller Wild Food Café där du hittar sallader, 24 h breakfast, avo-toast...you name it, det finns något för alla helt enkelt!

China Town // jag och mina fina vänner

Efter Neal's Yard skulle Johanna hem för att plugga så då mötte jag och Nellie upp Olle inne i Soho. Medans vi väntade på att Olle skulle komma så gick vi av en ren slump förbi en glassbar som vi tyckte såg intressant ut. Vi gick in där och upptäckte att det serverades underbart god glass där inne!! Udderlicious Ice Cream heter stället och finns på ett flertal olika ställen runt om i London.

När Olle hade kommit in med sitt tåg så strosade vi runt i kvarteren kring Soho och Covent Garden. Solen kikade fram efter ett tag och då slog vi oss genast ner på uteserveringen på Scandinavian Kitchen vid Oxford Circus, som de svenskarna vi är satt vi där och småfrös fram tills stängningsdags och rörde oss sedan mot Waterloo för att hoppa på tåget hemåt.

KRAM

Likes

Comments

I Fredags vankades det middag hemma hos Johanna. Efter en dag med nationellt prov i Engelska kände vi oss värdiga en gammal hederlig taco-fredag så efter skolan drog vi ner till Tesco för att köpa allt som kan behövas till en riktigt svensk Tacos. Efter att maten var uppäten och disken bortstädad så satt vi alla 5 kvar och pratade i säkert 3-4 timmar om allt mellan himmel och jord. Så galet att detta år nästan är över!! Har lite smått panik över att det endast är 6 veckor kvar i London samtidigt som att det ska bli så otroligt skönt med ett lååångt sommarlov

KRAM

Likes

Comments

Idag, måndag, var det bank holiday här i England vilket med andra ord betyder att det är röd dag och därmed ingen skola. Åt frukost tillsammans med Johanna imorse inne på Bill's i Richmond, supermysigt. Efter det så var det raka vägen hem till läxhögen som bara växer och växer för varje dag, men det gjorde inte så mycket då regnet ändå öste ner hela dagen! Imorgonbitti drar skolveckan igång med ett matteprov, wish me good luck!

HELGEN SOM VAR
Fredag: spelade fotbollsmatch och tog en slapparkväll hemma

Lördag: pluggdate med Klara på Joe & the juice, firade Olle & Nellie som båda fyllde 18 år i veckan som var


Söndag: valborgsfirande i Hyde Park och en pizzamiddag med Nellie och Cornelia på portofino i Richmond

KRAM

Likes

Comments

Instagram@vendelaw