Header

Den 24:e augusti, alltså om exakt 42 dagar så lämnar jag lilla Gotland och Sverige för ett år i London. Om 42 dagar så så står jag på Visby flygplats och säger hejdå till familj och vänner för att sedan åka upp till Arlanda och därifrån flyga, tillsammans med alla andra blivande elever på Svenska Skolan i London, till Heathrow där vi möts av personal från skolan som ska köra oss till våra värdfamiljer.

Under två terminer (ett läsår) ska jag plugga mitt andra år på Samhällsprogrammet på SSL (Svenska Skolan London) tillsammans med ca 140 andra svenskar som antingen är bosatta i London på heltid eller, precis som jag, bor hos en värdfamilj för att ''endast'' gå ett år på skolan.

Den här bloggen har jag gjort i hopp om att jag ska orka/hinna uppdatera den med jämna mellanrum, mestadels för att jag själv ska kunna gå in på bloggen och kolla tillbaka på saker som jag gjort och upplevt, men även för att andra ska kunna få läsa om hur det är att gå på en svensk skola utomlands och kanske vilja testa på samma sak!

Så denna blogg får helt enkelt bli vad den blir, den kanske uppdateras ofta, den kanske uppdateras mer sällan. Jag ska iallafall göra mitt bästa och så vi får helt enkelt se! Men du får gärna kika in lite då och då om du vill och se om det har kommit upp något nytt:) Hej sålänge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@vendelaw