Header

Ena delen av påsklovet spenderades med hela familjen i New York. Min storasyster Vanessa ärr nämligen där och jobbar som Au Pair så vi ville självklart hälsa på henne och se hur hon har det. Vi hade 4 superbra dagar i New York med sommarvärme och ett genomsnitt på 20 000 gångna steg varje dag (ont i fötterna? eh... ja) Men det har det helt klart varit värt då vi fick sett och gjort en heeeel del. 9/11 memorial, Central park, ätit bagels, varit uppe på ''top of the rock'', sett empire state building, sett frihetsgudinnan, åkt staten island ferry, sett grand central terminal, gått över brooklyn bridge, soho, noho, little italy, china town...you name it.

Resterande del av påsklovet spenderas hemme på ön, dock med en dunderförkylning så kan däsvärre inte hitta på särskilt mycket att göra...men men! alltid kul att häsla på hemma :)


KRAAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen har vi påsklov och imorgon går flyget till swe!!

Likes

Comments

FREDAG: Firade världens bästa Hanna som fyllde 18 år i Torsdags

LÖRDAG: Sov hos Klara, gick på matmarknad i Kingston innan vi åkte tillbaka till Klaras hus för att göra pannkakor och titta på film. På kvällen åt jag middag med Cornelia, Olle och Nellie inne vid Covent Garden, myyycket trevligt.

SÖNDAG: Följde med Hanna in till Selfridge's då hon skulle byta ett par skor för att sedan möta upp Klara och sätta oss alla 3 inne på ett fik för att plugga. Kvällen avslutades med sushi och film-mys hemma hos Hanna.

Vilken otroligt bra helg jag har haft denna vecka. Helt klart en av de bättre på länge. Imorgon påbörjas sista skolveckan innan påsk och sen är det lov i TVÅ veckor!!!!! Ska bli SÅ HIMLA SKÖNT.

Kraaam <3

Likes

Comments

Större delen av familjen (mamma, pappa och lillebror) var på besök över helgen. Vi bodde tillsammans på hotell från torsdag-söndag och hittade på en massa roligt! Vi har varit på musikal, ätit på restaurang, gått runt i Hyde park, tittat på Kensington Palace, varit vid Big Ben och sett allt annat som man ''ska'' se när man är på besök i London! I lördags var vi bland annat på Portobello Road Market i Notting Hill och käkade även världens godaste pizza vid Neal's Yard vid Covent Garden.

Och JUSTE. Vet ni vem som bodde på vårt hotell??? Ingen mindre än JAMIE DORNAN (aka Mr Grey från fifty shades filmerna). Så sjukt! Vi satt och åt frukost på lördag-morgonen och helt plötsligt kommer han in med sin fru och deras 2 döttrar. HUR SJUKT.

Har med andra ord haft en väldigt bra helg och det är alltid lika mysigt och efterlängtat att få träffa sin familj <3


Likes

Comments

153 Westbourne Grove
London W11 2RS

TIPS TIPS TIPS
Hälsocafé i Notting Hill, har allt ifrån smoothie bowls till olika mackor till vegansk sushi och olika juicer/shaker. Väldigt litet men otroligt fräsch och god mat och supertrevlig personal.

Perfekt frukost/lunch/brunch ställe!

Likes

Comments

MAKI SUSHI RICHMOND

En fredagkväll bestående av sushi och biobesök. Jag och Anna tog en middag på Maki Sushi innan vi begav oss mot Odeon för att se den nya Fifty Shades filmen. Sushin var grym och filmen var inte så dålig den heller.

Likes

Comments

Awesome Thai

Gårdagens födelsedagsmiddag för bästa Alexandra!! Det blev ett besök på favorit thaien i Barnes, Awesome Thai. För min del blev det en Tom Kha Gai som får högsta betyg, så himla god! En väldigt lyckad kväll helt enkelt och grattis igen Alex.

Ikväll vankas biobesök och sushmiddag tillsammans med Anna!

Likes

Comments

Instagram@vendelaw