Igår hade jag skolavslutning, det var väldigt varmt och mina fötter gjorde ont. Vi sjöng skolavslutnings låtar som vanligt och sedan fick jag fina blommor -pioner som är mina favoritblommor-.Jag hade en väldigt enkel stil med en off-soulder klänning och en naturlig sminkning. I sommar har jag planer på att ta massa bilder och skriva inlägg. Hoppas ni kommer ha ett bra sommarlov!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit i tanto med högstadiet på min skola, väder var bra till och från så det blev ingen solning som planerat:/ men jag och mina kompisar hade ändå roligt. Några badade i vattnet vilket jag inte kan förstå för det måste varit kallt😬. Sedan fick jag springa till bussen för att hinna med den och det är den jag sitter på nu, påväg hem. Kort och ointressant inlägg men ha det så bra så länge:)

Likes

Comments

Hej! Detta blir mitt första inlägg på denna blogg. Jag hade en blogg innan som jag uppdaterade då och då på men nu vill jag börja blogga mer på alvar. Kort beskrivning om mig är att jag heter Vendela, är född år 02 och har ett intresse för mode och konst. Det är just det min blogg kommer att handla om. Och jag hoppas att ni kommer att gilla den<3

Likes

Comments