En dröm är ändå att leva i ett land med sommar i princip året runt. Att kunna bestämma när man åker till snö och kyla snarare än till värmen..Det är tur man kan drömma ;)

Dominikanska Republiken var helt magiskt! Människorna där också för den delen, de dansande och sjöng när de skulle servera oss och hade alltid ett leende på läpparna! Dit skulle jag absolut kunna tänka mig att åka igen. De hade så mycket att erbjuda, naturen gjorde också att hela landet blev 1000 gånger finare än många andra.

Men precis som i alldeles för många länder så lever en stor del av befolkningen i fattigdom, vilket är mindre kul att se men väldigt viktigt att påminnas om. Jag beundrar dem för deras leenden och sättet de uppskattar minsta lilla på, trots omständigheterna de lever i.

Nu ska jag drömma mig vidare till Hawaii och Kalifornien som just nu är några av mina drömresemål.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi inne på dag 2 av 14 här i Dominikanska Republiken och jag har aldrig sett så blått vatten och fin natur som här. Vi umgås, badar, äter och njuter så mycket som det bara går. Ingen ångest här inte, detta skulle man kunna leva med för alltid, utan problem!

Likes

Comments

Det här är en utav mina absoluta favoritbilder från Australien, allt är bara för underbart där. Fler bilder kommer snart..💙

Likes

Comments

Idag fick jag en för tidig 18-års present av min gulliga mormor. I paketet befann sig dessa skönheter! Är helt kär i dem, har velat ha dem så länge och nu är de mina.

Likes

Comments

Med tanke på att det ändå är "lillördag" idag så bestämde vi oss för att fixa lite extra mysigt hemma. Det är viktigt att komma ihåg att uppskatta vardagen lika mycket som helgerna. Det finns egentligen inget som säger att man inte kan hitta på roliga saker då eller att man inte kan äta lite godare middag eller mysa ner sig i soffan och kolla på en må-bra film. Det är bara vi själva som sätter stopp för allt sånt. Så unna er själva något idag för det är ni värda!

Likes

Comments

Om ni någonsin åker till Egypten, se till att snorkla så mycket ni bara kan! Det är helt magiskt! Men se upp för hajarna, bara en vecka efter att vi hade åkt hem var det en hajattack vid samma hotell som vi varit på. Så obehagligt..​

Likes

Comments

Alldeles för många är dåliga på att uppskatta den kalla tiden på året, inklusive mig. Men det är inte det lättaste när det är slaskigt och mörkt ute. Man får helt enkelt ta på sig kläder efter väder och passa på att utnyttja det kalla vädret på bästa sätt! Kanske göra lite varm oboy och ta en picknick någonstans? Eller varför inte dra på sig skridskorna och få lite motion på köpet?

Pizzorna som ni ser uppe på bilden är drömmiga. Det är en stor favorit på sommaren! Bästa av allt är att man gör dom från scratch så man har helkoll på vad de innehåller plus att man kan toppa dem med precis vad man vill. Mmmm!!

Likes

Comments