Det finns inget ställe jag trivs så bra på som hemma hos min mormor och morfar. Jag skulle kunna ta emot vilken motgång som helst sittandes i just den kökssoffan de har.

Jag och kusinen åkte hem dit för att hämta lite inspiration och tips. De är så himla kloka verkligen! Roliga också för den delen.

Passade även på att plugga lite, har så lätt för att komma till ro där och koncentrationen är alltid tusen gånger bättre! Men jag var egentligen mer intresserad av vad som pågick bakom skärmen på andra sidan bordet hos kusinen - inredningskollande och planering av resa! Blir bara mer och mer sugen på att ge mig iväg på något själv!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag när jag kom hem efter en lång och jobbig skoldag tog jag en stor kopp te och försökte intala mig själv att det skulle ta kål på min hosta, men icke..Senare städade jag rummet och tog reda på ett och annat.

När mamma kom hem överraskade hon mig med två olika schampon från Isabella Löwengrips märke "Care & Color". Blev superglad då jag gillar henens produkter och jag vet att mitt hår är i extra behov av all vård det kan få såhär på vinterhalvåret. Måste även tillägga att flaskorna är så fina, känns lyxigt!

Likes

Comments

Dessa var supergoda verkligen! Skulle kunna byta ut kexchoklad mot dem alla dagar i veckan! Är dessutom väldigt smidigt att ha med sig om man är på språng!

Likes

Comments

Imorse blev det en prommis ner till stan för att köpa lite frukost. Sen drog vi hem, käkade, fixade oss och blev upphämtade av en gammal vän för att dra oss upp till Älvsjö-fitnessfestivalen!

Så nu är motivationen på topp och proteinlagret uppladdat! Fick med mig lite smått och gott hem och hade turen att vinna en låda med "proteinrån" så ska bli intressant att smaka dem!

Likes

Comments

En godare middag hos en bättre vän i en finare lägenhet 🖤

Likes

Comments

Förra året vid den här tiden befann jag mig i underbara Australien...Att sitta i detta ruskväder såhär i slutet av November och kolla bilder från AU och sommaren i Sverige gör inte att jag längtar tillbaka mindre heller. Men fram till kommande sommar, som även innebär studenten och en massa annat kul så får jag nöja mig med mjukiskläder, varm choklad och ett evigt skrollande genom gamla sommarbilder.

Likes

Comments

En dröm är ändå att leva i ett land med sommar i princip året runt. Att kunna bestämma när man åker till snö och kyla snarare än till värmen..Det är tur man kan drömma ;)

Dominikanska Republiken var helt magiskt! Människorna där också för den delen, de dansande och sjöng när de skulle servera oss och hade alltid ett leende på läpparna! Dit skulle jag absolut kunna tänka mig att åka igen. De hade så mycket att erbjuda, naturen gjorde också att hela landet blev 1000 gånger finare än många andra.

Men precis som i alldeles för många länder så lever en stor del av befolkningen i fattigdom, vilket är mindre kul att se men väldigt viktigt att påminnas om. Jag beundrar dem för deras leenden och sättet de uppskattar minsta lilla på, trots omständigheterna de lever i.

Nu ska jag drömma mig vidare till Hawaii och Kalifornien som just nu är några av mina drömresemål.

Likes

Comments

Nu är vi inne på dag 2 av 14 här i Dominikanska Republiken och jag har aldrig sett så blått vatten och fin natur som här. Vi umgås, badar, äter och njuter så mycket som det bara går. Ingen ångest här inte, detta skulle man kunna leva med för alltid, utan problem!

Likes

Comments

Det här är en utav mina absoluta favoritbilder från Australien, allt är bara för underbart där. Fler bilder kommer snart..💙

Likes

Comments