View tracker

Hej,

Denna stolen blev det först tänkte jag att jag skulle ta den vita men bestämde mig sedan för den gråa. Som tur var så köpte jag den sista, de var likadant förra gången när jag skulle köpa mitt skrivbord, vi köpte de sista. Men nu ska jag sätta mig med spanska läxan som vi har tills imorgon!

hörs!

Likes

Comments

Hej, Tänkte bara titta in innan det bär av mot ikea, där ska jag köpa en stol och lite annat. Sedan ska vi även äte lunch där, det blir nog en ceasarsallad som vanligt!

kram

Likes

Comments

Hej, nu har jag kommit in i ett sådant bloggmaraton så idag kommer det antaligen komma fler inlägg eller det hoppas jag iallfall. Men igår laddade jag upp en ny video länken finns nedan kolla gärna in den!

kram :))

https://www.youtube.com/watch?v=wqVvjZUewOw


Likes

Comments

Hej,
Sitter just nu i soffan och tittar på #hashtag är helt besatt. Det är ju så spännande!!
Kram

  • 12 readers

Likes

Comments

Hej,

Cocoo.se produkter är såå snygga, eller vissa iallafall men dessa ovanför är några utav mina favoriter. Tex hur snygga solglasögon och sarongen på stranden med bikinin. JAG DÖR! Sååå snyggt. Även träningesetet var så snyggt svart och rosa en superbra kombo. Nu längtar jag verkligen till sommar när man kan använda dessa typer av kläder även fast vintern inte ens knappt har börjat. Hahaha men hur hade ni det på nyårssafton, gjorde ni någolt kul? själv var jag med några grannar och hade det kul vi åt god mat och hade det trevligt. Nu ska jag måla naglarna samtidigt som jag tittar på skam.

Kram :))

( detta inlägg är i samarbete med cocoo.se )

Likes

Comments

View tracker

Jag har inte ens gått ut idag, men jag har faktiskt mina anledningar. Jag har redigerat en vlogg och svarat på några mail, men nu ligger jag i sängen och skall kolla skam.

Föresten kolla bilden inte den bästa bilden på mig, den är från i somras när jag och pappa var i Danmark. Haha!
Kram :))

  • 51 readers

Likes

Comments

Hej

De här märket på torkade bär är så bra de heter Biokia och säljer bland annat de här tre sorterna men också mycket mer. Det är ett finsk märke och jag älskar de choklad doppade lingonen såå goda.

Kram

(I samarbete med Biokia och deras produkter)

  • 66 readers

Likes

Comments

hej

Asså denna dagen har varit så tråkig har gjort läxor och pluggat på en so redovisning, men lite roligt var det eftersom att jag sedan byggde ett pepparkakshus det blev inte de bästa men det var iallafall rolig. Nu ska jag börja titta på skam som alla säger är så bra.

KRAMIS

Likes

Comments

Hej,
Idag hade vi vårat sista prov äntligen slut på de! Påvägen hem från skolan hade jag och Vera en livestream. Nu ska jag fortsätta kolla på ph godnatt!!

Kram :))

Likes

Comments