View tracker

Nu sitter jag på en så himla tråkigt no lektion håller nästan på att somna, jag har jätteont i huvudet. Därför sitter jag och skriver ett blogginlägg för att fördriva tiden, vi slutar 14.05 och detta är sista lektionen så det är skönt. Men just nu så ska vi skriva en labbrapport på något som min lärare ska göra och det måste jag hänga med på så hejdå!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Nu vill jag bara ha höstlov och sova hela dagarna, gå på stan, mysa med kompisar. Men på höstlovet ska jag på dans dagläger måndag och tisdag med Lovisa så höstlovet kommer inte bara bestå av att ta det lugnt och vara onyttig. På fredag har vi en no inlämning som handlar om jordbruk, så tråkigt förstår inte varför vi ska kunna detta! Men efter det har vi Höstlov så ja, det ska alla fall bli skönt! 

KRAM <3

Likes

Comments

View tracker

Hej, ville bara skriva ett kort litet inlägg nu efter skolan. Min dag: matteprov, hälsa, bild och no! Vill bara tipsa er som har oljig och oren hy med finnar osv, denna behandlingskrämen ifrån dermalex är så bra mot finnar och hjälper till att minimera akne!  ( inte sponsrant ) inte för att någon skulle tro det men ja. Bilden på kanelbullen är från i tisdags då det var kanelbullensdag, vi åt kanelbullar i skolan och ja, hade det jättemysigt på no:n som vi inte hade för att vi åt kanelbullar.

kram

Likes

Comments

Nu går ju jag i 7:an, och det är verkligen så himla mycket läxor prov inlämningar och mycket högre tempo än i 6:an. Jag hinner knappt ens ha någon fritid all tid går åt läxor, det är så tråkigt att man inte ens på helger kan ha det lite kul för då ska man plugga till typ 1 miljon prov, nä men det känns så typ..

Ja men nu ska jag titta lite på Youtube och sen sova för att man blir så trött av att plugga och ha så långa dagar i skolan går liksom till 15:30 nästan varje dag men imorgon har vi ändå sovmorgon till 9.30 så det är ju skönt.

BTW igår så beställde jag lite grejer ifrån Rebbecca Stellas och Helen Torsgårdens webbshop, solglasögon och lite andra grejer kan fota när de kommer hem (om jag kommer ihåg).

Sista grejen som inte är lika rolig, jag tappade mitt minneskort i SKOLAN i fredags asså dör typ men ja får väl köpa nytt byta skola flytta till Island typ, nä men nu känner jag att det spårar lite typ... så Godnatt eller Godmorgon om ni läser detta på morgonen.

kram <3 

Likes

Comments

Mitt senaste inköp ett par adidas stan Smith, hade verkligen inga skor att ha nu så dessa var perfekta. Snygga, stilrena och så sköna. Nu måste jag gå till skolan och sen är det min första danslektion denna terminen!
Kram

Likes

Comments

Tröja: Affär i Tyskland | Byxor: Abecrombie & Fitch | Skor: Johanssons |

Nu ska jag gå och ta en spruta är superduper nervös men det ska bli skönt och få det gjort. Kram❤️

  • 79 readers

Likes

Comments

Tänk att jag nu har haft min blogg lite mer än ett år, känns verkligen inte så. Bloggen har ju inte uppdaterats på flera månader och jag har förklaring, det har varit sjukt mycket i skolan och sen så har jag fått sommarlov, då är man med kompisar familjen reser osv. Just nu är jag faktiskt på Mallorca här solar och badar jag nästan hela tiden det är runt 31 grader på dagarna så himla skönt! Men nu ska jag fortsätta sola så kommer det upp bilder härifrån sen om wi-fi funkar. Kram

Bilden har inget med resan att göra ville bara ha en bild och lägga upp :))

  • 83 readers

Likes

Comments

Gomorron, sitter nu på busshållplatsen med Lovisa påväg hem från godis affären. Igår så överraskade Lovisa och några till mig med en överraskningsfest, vi åt tårta och tacos o bara myste sen sov vi över hos Lovisa.
Nu hem och äta lunch sedan titta på film, myyz.

Kram❤️

Likes

Comments

Byxor: Dr denim Tröja: | Ralph Lauren | Skor och Skal: Micheal Kors | kram

  • 147 readers

Likes

Comments

Hej Allesammans!

Har haft en liten paus nu ett tag men nu är jag tillbaka efter mitt lov. Imorgon så får jag sportlov, jag är väldigt exalterad för lovet ska bli så skönt att bara ta det lugnt.

Denna veckan har jag haft två nationella prov i svenska och hunnit åka till ruddalen med klassenoch åka skridskor, men har inte haft några läxor denna vecka så det är ju ganska skönt.

Min Thailand vlogg: Thailand Vlogg 2016

Kram

Likes

Comments