Header

Hej på er!

Det var ett tag sedan... haha

Jag cirka 1 månad sedan, men jag har haft sjukt mycket i skolan jag har liksom 3 prov nästa vecka som jag måste plugga till samt att jag har haft 2 prov de senaste veckorna och att jag hade e jättestor inlämning tills idag. Men nu är det inte mycket kvar så det är bara att kämpa på sen är det jullov.

kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

  • 57 Readers

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan!!
Men nu är jag tillbaks och här ovan är mitt senaste inköp ett par Gant skor. Perfekta slip-ons, tycker jag. Kanske lite mer vårskor men jag får väl använda de så länge jag kan sedan kan jag använda de till våren igen.
Jag köpte de iallafall på Gant butiken i Hede Outlet och de kostade 1200 kr för er som undrar.

Kram ❤️❤️❤️

  • 58 Readers

Likes

Comments

Hej,
I lördags så var vi på laxbutiken i Ljungskile och här är vad vi åt. Jag åt en supergod laxsoppa och de andra åt laxceasarsallad, allt var väldigt gott!

  • 72 Readers

Likes

Comments

Skjorta:Ginatricot Jeans:Stradvarius Solisar:RayBan Skor:Adidas

Likes

Comments

Här är min Öland/Skåne resan i bilder, hann inte ta några direkt seriösa bilder så dessa blir det haha

1. När jag testade en gunga haha höll på att trilla va flera gånger

2. På en promenad

3. På en väderkvarn på Öland

4. Några bönor som jag tydligen valde att fota haha

5&6 när jag var i underjorden på 450 m djup sjukt coolt

7. En fin regnbåge

8. Fin rastplats typ... haha


FÖLJ GÄRNA MIG PÅ SNAPCHAT OCH SKRIV ATT NI VILL VARA MED I MIN VLOGGRUPP SÅ SER NI VAR JAG GÖR VARJE DAG!! Snap:Vendela18

  • 117 Readers

Likes

Comments

Hej, glad midsommar allihopa!

Här är lite bilder från dagen/kvällen på vad vi åt och gör även en somrig bild från när jag var i Korfu och hade en photoshoot eftersom att här hemma i Sverige regnar eller snöar det året om typ. T.ex idag var det sol till 14 ungefär och sedan började de regna och ja de blev svensk sommar! Men jag kom nämligen hem från min och mammas två dagars Berlin trip/shopping och har nu även spelat in haulen så ska lägga upp den så snart jag kan! Nu ska jag återgå till festande så ha det så bra, var försiktiga och ta hand om varandra!

Kram och Godnatt från min del! ❤️😚

  • 149 Readers

Likes

Comments

Såhär önskade jag att maten såg ut idag men det var mer som på bilden nedan, bilden är från när jag var i Thailand för ungefär ett år sedan. När jag tittar på de bilderna vill jag verkligen åka tillbaka, det var så himla skönt med inga läxor och sola och bada varje dag! Men nu är man hemma med ett TON läxor, man orkar liksom inte ens vara med kompisar efter skolan för 1. Man hinner inte 2. Man orkar inte. Det är på helgerna som man har tid, men då måste man ju vila dig för att orka nästa vecka. Dessutom har jag nu blivit förkyld och det gör ju att allt blir ännu jobbigare eftersom att man inte har någon kraft. Men nu har jag so och sedan ett no förprov och sen slutar vi 14:05 så det är ju bra!

Kram ❤️

  • 182 Readers

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här kommer några bra fredagsmys tips till er som älskar snacks men ändå vill vara lite nyttiga, jag brukar alltid köra på morötter och gurkstavar eftersom att det är så himla gott i dipp. Ibland brukar jag även ta lite chips till om jag är sugen på det men det räcker oftast med morötter och gurka. Mina favorit dipper är Dill och Gräslök, Ramslök och Vitlök, alla de är så himla goda och lätta att blanda, man tar ju bara gräddfil och blandar med pulvret.

Ett tips är att gå in på OLW sida och tittar vad alla chips innehåller och om det finns något man är allergisk mot så att man kan undvika de chipsen eller dippen. Man kan nämligen sortera efter de som innehåller till exempel mjölk eller gluten.

Dessa tre är mina favorit chips från OLW vanliga Grill, Grilled Cheese & Onion och de vanliga Sourcream & Onion.

Likes

Comments

Jag har inte ens gått ut idag, men jag har faktiskt mina anledningar. Jag har redigerat en vlogg och svarat på några mail, men nu ligger jag i sängen och skall kolla skam.

Föresten kolla bilden inte den bästa bilden på mig, den är från i somras när jag och pappa var i Danmark. Haha!
Kram :))

  • 172 Readers

Likes

Comments