Long time no se som man säger!
Hänt mycket under några dagar. Familjens kompisar kom hit den 26 så nu är vi 10 personer som ska få bord på restauranger och få plats:) Det är väldigt roligt att vara såhär många, man har alltid någon att prata med och det är alltid någon som hänger med på promenad eller tar ett dopp. Som alltid i länder som Thailand så äter man något dåligt och varför inte åka på en matförgiftning och feber på det, men lika snabbt som de kom så var jag på benen igen.
Vi har haft väldigt bra väder varje dag, det kom en störtskur härom kvällen men annars soligt med ca 28-31 grader varmt!
Igår lyckades jag med något som jag aldrig ens kunde tänka mig skulle hända, låg ute vid vattenbrynet och helt plötsligt var det något som stack till i ena foten! Några timmar senare var jag påväg hem ifrån Patong Sjukhus med en misstänkt stingrockastucken fot:/ Hur lyckas man liksom? Aja med lite tabletter så kan jag iaf gå på foten!
Idag är det nyårsafton hur sjukt är inte de? Hela 2016 har gått och imorgon är det redan 2017.

Gott nytt år på er<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter ungefär 24 timmar på resande fot är vi framme på Kamala Beach i Phuket!
Värmen slår som en vägg mot en när man går ut! Ca 30 grader just nu och inte mycket kallare i vattnet!
Att det är julafton idag känns som ett stort skämt! Ganska många svenskar här så det är ett par tomteluvor på stranden och en del restauranger är pyntade!
Ikväll ska vi köra FaceTime med släkten där hemma, känns konstigt att inte träffa dom idag!
Sen blir de nog någon restaurang o bara mys!

Likes

Comments

Hej hej!

Vad kul att du har hittat hit:) Kommer starta upp denna blogg med att ni får följa med mig och min familj på våran resa till Thailand.

Sitter nu på ett hotell precis vid Arlanda för tidigt imorgon bitti tar vi första flyget mot Phuket. Hoppas ni vill följa mig och min vardag. Hörs i nästa inlägg:)

Likes

Comments