Hej, nu är det tisdag och andra updateringen, Emilia gör annat så det är Vendela som skriver idag. Vi ska ses snart vet inte om det är imorgon eller på torsdag eller båda. Eller jag vet att hon kommer hit till mig på torsdag och soverghär hos mig till på fredag, då vi har studiedag. Men vi ses ju varje dag, då vi går i samma klass hehe.  Aa så jag kan väl redogöra vår skoldag. Först idag hade vi svenska, sedan dans, hon slutar i vanliga fall 20 min innan mig (vi går i olika grupper) sedan skulle hon iväg tidigare för utvecklingssamtal. Sedan var det lunch. När jag kom upp pratade jag med min mentor. Efter vi haft språk, Emilia har spanska och jag har SVEN (svenska & engelska) sedan klass råd och hemkunskap. En ganska simpel dag hehe. Vet inte vad jag ska skriva men aa hoppas iallafall ni har haft en bra dag ❤ // Vendela

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

.Hejj vad vill ni läs om? Vill ni läsa om vårt liv, för de e det vi kommer skriva här.

Vendelas dag; Jag vaknade vid ca 12.03. Då skrev ja klart en engelska text. Sen låg jag och lyssnade på musik ( följ min lista; test inför ultimaximalalistan) sedan kom min syster in med godis. Sedan la jag mig nere i soffan och kollade film med mamma, vi kollade på now you see me. Sedan fikade jag, duchade sedan packade jag och åkte till Emilia.

Emilias dag; Jag vaknade runt 08:00 och gick ner och gjorde frukost. Sen la jag mig i soffan och åt popcorn m.m. Nyttig osv.. men whatever haha. Sen vid halv ett åkte jag till min kusin som är 7 år gammal och var med henne till klockan 17:00 typ. När jag sen kom hem så gjorde jag inte så mycket. Sen kom Vendela hit och vi åt baguetter och glass. Lite alkohol kan vi ha druckit.. Nä skämta.

Likes

Comments