Hej hörni! Det har varit riktigt dålig uppdatering på senaste tiden och det är för att jag är på resande fot haha! Nu har jag varit en vecka i Göteborg för att se när min lillasyster spelar Gothia Cup. Det var välorganiserat och det var så lätt om man hade Gothia bandet, man kom in gratis på Liseberg, kunde se Gothia invigningen, åka med västtrafik och mycket mer! Det var också riktigt intressant att se matcherna, det kom ju fotbollspelare från alla världens håll och kanter.

Dessutom åkte vi till Liseberg varje dag haha! Så jag kan ju säga att det blev en del åk. Jag övervann min rädsla på köpet också, jag har alltid varit skräckslagen så fort jag sett en "läskig" åkattraktion, men igår satte jag mig i Helix. Dock blundade jag hela tiden, men jag har övervunnit min rädsla och nästa gång jag åker Helix ska jag
definitivt titta!

Just nu är jag på Västkusten (nära Norge) hos mina sysslingar och här ska vi övernatta för att imorgon åka vidare söderut. Vi ska åka till Legoland, Sassnitz (Tyskland) och Köpenhamn.

Som ni förstått med detta blogginlägg kommer jag fortsätta blogga från denna blogg, men det kommer inte bli daglig uppdatering som tidigare!

Puss

Likes

Comments