Header

Gårdagen var verkligen magisk. Jag stod längst fram vid kravallstaketet och dansade och sjöng så jag nästan svimmade. Håkan lyckas alltid få varenda konsert så magisk och mäktig. Inga konserter slår Håkans och jag har varit på många olika artisters konserter. Efter varje Håkan-konsert är jag mållös och det går verkligen inte att beskriva hur det är. Ikväll kör vi samma konsert igen fast sittplats. Men sitta kommer jag inte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget mot Göteborg för ikväll och imorgon ska jag se Håkan! Jag är verkligen så taggad för Håkan på Ullevi var den bästa dagen i hela mitt liv. Ska bli så kul att se hans nya låtar live också :D

Likes

Comments

VARDAG

... hoppas jag. Det var ju ett tag sedan man uppdaterade och jag känner att det kanske är dags igen. Vi får se om jag kommer fortsätta med detta under en längre tid eller om jag slutar imorgon. Men jag vill verkligen börja blogga igen för jag känner framför allt att jag vill att mina följare på youtube ska få en inblick på min vardag, och veta vad jag sysslar med om dagarna. Jag kommer uppdatera när jag har något att skriva och kommer inte ta detta allt för seriöst, lol. Hoppas ni kommer tycka det är skoj ändå!

Likes

Comments

Hej hopp! Det blev faktiskt fint väder så jag träffade Emelie efter skolan och fikade. Jag tog en ceacarsallad och Emelie tog en macka. Emelie ville bli fotad under körsbärsträden så då ställde en underbar vän upp aka me och fotade. Underbart! Ikväll ska jag spela med mitt band. Funny! Ha D :D

Likes

Comments

VARDAG

Tjena! Det var ett tag sedan. Jag vet inte riktigt vad som hände men nu hoppas jag att jag orkar blogga igen haha. Just nu har jag idrott och sitter och cyklar på en träningscykel. Efter skolan ska jag förmodligen fota med Emelie och fika om inte vädret säger oss något annat. Ha D!

Likes

Comments

Hej! Nu är jag påväg till Stockholm. Jag har nyss ätit god frukost på tåget och ska nu sitta här några timmar till. Vi kommer vara framme i Stockholm runt 11 tiden och vid 15:00 ska jag vara hos FRIDA och spela in tre video med två youtubers! Superkul :D Ha D!

Likes

Comments

JAAA! Äntligen är det lov för min del :D Jag började skoldagen klockan 09:35 och slutade runt tretiden. På rasten hämtade jag ut ett paket från OPI med deras nya kollektion med en massa fina pastelfärger, Jag stack sedan till mig gitarr och spelade med min gitarrensemble och nu har jag LOOOV! Nu sitter jag och tittar lite på Let's Dance. Har verkligen tröttnat på det men mamma ville titta så tittar med henne.

Jag har jättemycket planerat på lovet och det ska bli jättekul! Jag ska ha lite möten på måndag och på tisdag ska jag bli intervjuad av HD Sydsvenskan. På onsdag bär det av till Stockholm och Guldtuben. På onsdagen i Stockholm ska jag till FRIDA tidningen och spela in en video till deras youtubekanal och bii intervjuad. Jag ska kanske även ha ett möte med VulpineTV. På torsdagen är det dags för Guldtuben och på fredagen åker vi hem igen. På lördagen ska jag nog hitta på något med tjejerna. 

Så jag har mycket planerat på lovet men kul ska det bli! Ha D :)

Likes

Comments

Tjena! Nu är jag på espressohouse med Bella och Alice för Bella ville ha en latte haha. Vi har lång rast idag så vi har gått på stan och så har jag köpt en BBcream och Kinderchoklad. Om en halvtimme börjar spanskalektionen och sen avslutas dagen med psykologi. När jag kommer hem är det plugg som gäller och om jag hinner ska jag repa med mitt band. Ha D!

Likes

Comments

Tjena! Här har det stått tomt litet tag. Men det var inte hänt så mycket. Jag har pluggat, gått i skolan och sovit i princip. Imorse började jag kl 10 med idrott där vi gymmade. Sista lektionen var inställd så vi slutade lite tidigare vilket var så skönt. Jag cyklade till stan och köpte nytt puder och dagkräm och sedan cyklade jag hem. Sedan kom Elin, Nora och Aron och vi snackade och lite sånt standard stuff. Elin gav mig massage och jag fick även min sena födelsedagspresent av Aron. Det var världens snyggaste KENZO tröja som jag velat ha såå länge! Sedan stack jag till biblioteket för att ha en minikonsert med gitarren i en halvtimme. Nu sitter jag här och ska skriva på min samhällsuppsats om fattigdom i Sverige. Ha D!

Likes

Comments

VARDAG

Hejhej! Idag är det lördag och planerna för idag är att redigera, spela in video, planera stockholmsresan och guldtuben och se på mellofinalen ikväll. Vem är er favorit ikväll? Min är Oscar, Frans, Ace och Robin. Imorse gjorde jag bananpannkakor mer bär vilket var såå gott. Ni måste testa om ni inte gjort det! Ni får ha det bäst! Ha D!

Likes

Comments