View tracker

I helgen åker jag på sista tävlingen för året med Geena, och det blir Södertäljehoppet X-mas edition. De har även det sista kvalet av GHS morgondagens vinnare för iår, så jag hoppas som sagt i ett tidigare inlägg att vi tar några poäng nu så vi slipper dem andra kvalen.

När vi var på Börjes idag för att köpa ett täcke till fölet vi hämtade påvägen hem från Belgien så såg jag det här! Ett set med jul-schabrak, tomteluva till Geena och benlindor(?? Eller vad man nu ska kalla det). Och jag tänkte direkt att det där måste vi ju ha i helgen, så jag köpte det hahahah. Varför vara som alla andra? Lovar att Geena kommer vara snyggast där iallafall ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag kom vårt vattenband från horsetrainer på plats och först ut att inviga det blev självklart våran lilla mini, Magic! Det gick hur bra som helst och han skötte sig exemplariskt. Efter det fick han springa runt och leka med våran rottweiler på 8 månader i ridhuset, nya bff's tror jag hahaha.

Geena och jag hade även vår sista träning innan Södertälje och allt kändes super! Nu är jag supertaggad och förhoppningsvis lyckas vi knipa några poäng även den här gången så kanske vi slipper fler kval då dem ligger långt bort. Vi hälsade även lite på vår 3-åring som just nu stod på Rekasta där jag tränar. Vi köpte tillsammans med några andra under Elmia för några veckor sedan och hon verkar redan göra stora framsteg och vara en tuff donna

Likes

Comments

View tracker

Jimmie var felfri hela helgen och avslutade som han började, med en vinst!! Han var även placerad i lördagens 120. Annie avslutade helgen med ett litet pet men fick ändå en 7e placering. Vi ska byta till ett mindre skarpt bett på henne nu när jag har kontroll för att se om hon slutar peta (om det är för att hon stör sig på bettet).

Maten på tävlingsplatsen var gudomligt god!! Min favorit tror jag var deras egna sallad med bacon, getost och äpple!

Ska ni någon gång tävla utomlands kan jag verkligen rekommendera Azelhof Horse events i Lier, Belgien.

Likes

Comments

Idag stod det CSI* 120 på schemat. Jimmie går in och gör en klockren nolla, så himla bra känsla. Annie fick 2 ner idag igen, första vet jag inte riktigt varför men andra höll jag i för mycket. Imorgon skulle jag hoppat 125 Grand Prix men vårt plan går när den klassen är så var tvungen att byta till 110.... lite tråkigt då jag var väldigt taggad på Grand Prixn men men, det kommer flera

Och för er som ska till friends arena för SIHS, glöm inte att besöka Pavo's monter D:03 för det bästa fodret på marknaden! 

Likes

Comments

Mads, vår dressyrhingst Barbaro V och Malin

Nu sitter vi på flygplatsen igen och ska flyga tillbaka till Belgien. Ryttaren som fick rida vår häst i "knock-out mix" blev Malin Baryard-Johnsson, vilket var väldigt kul att se. Men det roligaste var alla dressyrryttare som skulle hoppa, det var nog mer okontrollerat än kontrollerat iallafall hahaha

Likes

Comments

Blev ingen uppdatering igår då internet strulade. Men iallafall, min klass började inte förens 22.15 (?!?!) och jag hade startnummer 2 och 19. Jimmie var först ut. Snabba och felfria tog vi ledningen och ingen lyckades slå oss så det blev en vinst! Annie fick 2 ner men det var helt mitt fel då jag höll i henne för mycket. Kom sen i säng vid ca 23.45, idag var jag tvungen att gå upp klockan 5.00 då vi ska se vår häst som tävlar i friends nu under SIHS så nu är jag i Sverige igen över dagen och flyger tillbaka till Belgien ikväll...

Igår fyllde även världens bästa tränare Sylve år!! Och självklart gick vi all in med partyprylar hahah. Sen på kvällen hade vi bokat bord för 25 personer men eftersom att tävlingarna höll på hela kvällen så kunde inte alla va med.. så det slutade med att det bara var min familj, Sylve, John, Linn, Lina, Rolf-Göran och Evelina som åt hahah, bra planerat

Likes

Comments

Nu sitter vi "allihop" och ska äta lunch. Båda hästarna joggade och i eftermiddag/kväll startar båda två 110. Uppdaterar mer senare :))

Likes

Comments

Ni har vi kommit fram till Lier och hästarna. Imorgon är det första start vilket bara blir en CSI* 110 för att känna lite då jag inte ridit dem på vecka nu (Lina har ridit dem medan jag tävlade SM). Sen på fredag flyger vi hem till Sverige över dagen då en av våra hästar ska vara med på friends under SIHS, han är med i "knockout mix" vilket är där dressyrryttarna ska hoppa och hoppryttarna ska rida dressyr. Sen flyger vi tillbaka till Belgien igen på kvällen och på lördag tävlar jag CSI* 120 på båda två. Och på söndag är det CSI* 125 GP!

Likes

Comments

Nu sitter vi på flyget till Belgien där Jimmie och Annie är, mina 2 "nya" stjärnor. Som jag sa lite luddigt förut så var jag i Spanien med dem i 2 veckor och sen flög jag hem till Sverige för att tävla SM. Så nu är jag "on the road again" fast till Lier i Belgien, en tävling vi tog lite spontant på vägen hem till Sverige. Men nu ska vi snart lyfta så dags att slå på flygplansläge..

Likes

Comments

Det lär ju inte vara någon ( i min ålder iallafall) som har missat denna underklädes hysterin som pågår och har pågått ett tag faktiskt. Personligen älskar jag trenden och skulle inte tacka nej till lite finfina bralettes och en chiffong/silkes morgonrock eller två. Alla dessa plagg kommer från Nelly.se egna märke och det mesta ligger på under 200 kronor (?!?!). Boys det här är en perfekt julklapp till era girlfriends, lovar 100% nöjd garanti, både till henne och dig ;)

Likes

Comments