Hejhopp

Just nu sitter jag i mitt bås i skolan och ska börja måla mina väggar! Ni som inte vet så hag jag börjat på måleri i gymnasiet. Jag bytte ifrån sambeteende pågrund utav att jag inte är någon plugg tjej, jag älskar att göra grejer tex bygga, måla osv!
Så nu ska jag börja måla i mitt lilla bås i skolan och hoppas på att det blir bra!

Lite senare på dagen tänkte jag svara på lite basic frågor om mig själv så ni får en inblick om vem jag är!

Hoppas ni har en underbar morgon
Många kramar 🖤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 12 Readers

Likes

Comments

Hej igen allihopa
Jag tänkte att jag skulle försöka börja skriva igen! Jag har mycket i mina tankar jag bara vill skriva ut och känner att det behövs!
Jag kommer att skriva om mina dagar hur jag är som människa, sen om ni vill veta något om mig eller om ni vill att jag ska göra challenge osv så får ni skriva det! Funderar också på att skapa en youtube kanal! Om ni tycker det skulle vara kul så like det här inlägget!

Ha en super bra dag

Vendela 🖤

  • 19 Readers

Likes

Comments

För många finns det förmodligen inte ens något som heter en andra chans, det gör det för mig. Ibland. Om det är något man verkligen tror på eller något man verkligen älskar, tycker jag att man ska kunna ge någon en andra chans. Människan som får en andra chans måste vara värd den. Dom måste ta vara på den chansen dom får. Dom fick en andra chans för en anledning, dom har antagligen gjort något. Därför måste den som fått en andra chans bevisa att dom inte kommer att göra om det. Visst jag tror på andra chanser, men för mig finns det inget som heter tredje chansen eller fjärde chansen. Dom fick en andra chans, då ta vara på den. Självklart ska man vara försiktig med andra chanser. Men man måste kunna svälja sin stolthet , se framåt och tänka: vad mår jag bäst av? Kanske skulle jag behöva förlåta detta misstaget för jag skulle bli så mycket lyckligare. Klart man kan vara rädd för att bli sårad men ALLA kan göra fel och då får man tänka efter vad man själv tycker, Är värt att ta emot någons förlåtelse eller inte?

Likes

Comments

Får höra hela tiden av olika personer som undrar varför jag sminkar mig. Att jag är mycket finare utan smink osv.
Visst ni kanske tycker det , men jag sminkar mig inte för andras skull, jag sminkar mig för min egen skull. Jag har sminkat mig ända sen jag var ca 12 år, och är van att se mig själv på ett sätt. Jag kan ta av mig sminket när jag är hemma, med familj, pojkvän och bästa vänner, men när jag går ut så vill jag ha smink på mig, när jag är bland andra folk som jag inte känner så jätte bra. Om jag går ut utan smink, känner jag mig osäker, och bara vill gömma mitt ansikte.
Visst jag har int världens bästa självförtroende, men har fått "onödiga" kommentarer förut när jag gått utan smink och sen dess har jag inte velat gå ut utan smink. Jag tycker inte att jag ser ful ut eller något men jag är bara osäker, det är något jag känner och något jag inte kan rå för.
Jag sminkar mig inte för killar. Nej verkligen inte, plus nu har jag kille och bryr mig inte om andra. Men brydde mig inte heller när jag var singel. Jag har bara blivit osäker att se mig själv utan smink. Sminket är typ ett "skydd" för mig, att inte känna mig osäker eller något sånt.
Desutom sminkar jag mig också för att det är kul. Jag gillar att "experimentera" med mitt utseende. Hur man skulle kunna se ut beroende på hur man sminkar sig. Jag ÄLSKAR att sminka mig själv, Älskar att fixa mina ögon tex.

Likes

Comments

Nu är jag hos bästa systern Ellinor i Jönköping. Hon bor i en liten 1/a, men hon har gjort det sjukt fint här inne. Jag och Alicia ska sova här med Elli, och mamma och pappa ska sova på hotell. Så jag och mina syster får en tjej kväll när päronen gått härifrån.
Elli har världens bästa selfieljus i hennes hus. Jag älskar att vara här, komma bort, och bara få släppa allt bakom sig. Det jag bara saknar nu är Ajob. Önskar han var här, skulle krama sönder han. Men träffar han ju på måndag troligtvis.
Nu har vi precis ätit klart och kollar på "så mycket bättre" och äter godis.
Ha världens underbaraste kväll. Kram

Likes

Comments

Har ni nån gång bara kollat på en person och tänkt att du är så glad att just den personen är din. Du bara sitter och kollar på personen och ler, tycker att hen ser så underbar ut! Du bara får en varm och mysig känsla i magen! Då du bara vill springa fram till personen och krama om den! När du bara vill säga hur mycket du älskar den men det går inte att beskriva, det kommer inte ut ett ord.
När du ser hen le är det finaste leendet du sett någonsin!
När du ser dom underbara ögonen, dom lyser upp allt, du försvinner till ett paradis du aldrig vill komma ifrån!
När du håller hens hand, då du känner dig trygg, och alldeles varm!
Den känslan fick jag idag! Det var nog den bästa känslan jag någonsin känt!
Den känslan gjorde mig så glad, ville aldrig gå därifrån, ville bara stanna och kolla hur en sån ängel ens kan finnas! Jag ser ingen annan, man är bara så koncentrerad på den personen! Det är som ett paradis, du aldrig vill komma ifrån, bara du och hen tillsammans, ingen som kan störa, och ingen som kan förstöra! Nu ligger jag i min säng och önskar att hen följde med mig hem, jag skulle aldrig släppa taget om hen!
Du fattar inte hur lycklig jag är att ha dig i mitt liv. Den bästa känslan ever att veta att du är min.

Ha det bra, kram

  • 1403 Readers

Likes

Comments

Önskar att folk förstod hur jag känner! När man försöker att förklara saker men ingen fattar vad man menar, eller att dom tolkar det helt fel än vad man ville att dom skulle göra. Varför är det så svårt att förklara hur man känner, önskar folk kunde hoppa in i min hjärna och se vad jag tänker och tycker.
Jag ska "hoppa ut ur min bubbla" jag hamnat i, ska ta mig ut, ska bevisa att jag kan, jag ska bevisa att jag är stark, ska ändra mig. Ska göra det för min skull. Jag pallar inte göra andra besvikna hela tiden. Jag mår själv bara dåligt av det. Ska inte låta folk kasta skit på mig, ska göra allt för att inte göra andra besvikna. Jag vill berätta saker och ting, jag vet vad jag ska säga, men jag får inte ut något, det typ stannar. Har så mycket att säga men det kommer inte ut. Önskar man kunde läsa mina tankar. Just nu känner jag bara "fake a smile, and move on".
Jag vill känna mig speciell, vill känna att jag betyder något. Jag har sjukt svårt att lita på människor, har fått veta saker jag ALDRIG skulle kunna tro att just dom personerna skulle kunna göra, men sen bevisar dom annat. så vem kan man lita på egentligen?

Likes

Comments

Är du också en sån som gärna sväljer sin stolthet och säger förlåt, för du värderar vänskapen, förhållandet, familjen, (Wathever) före bråket? Jag är en sån person som gärna kan säga förlåt även om jag vet att jag inte gjort något fel. Jag vill inte bråka med människor jag bryr mig om, det gör ont i mig, och jag tar hellre på mig skulden än att sitta och bråka över något litet. Jag gör det för att jag bryr mig om personen och vill inte bråka över något litet skit. Visst om det är något stort som har hänt, och jag VET att jag själv inte har gjort något, då är det ett självklart att jag står upp för mig själv. Men jag kan gärna svälja min stolthet och säga förlåt till någon jag bryr mig om för att inte bråka med dom. För om jag bråkar med dom, mår jag dåligt, och jag mår bättre om vi inte bråkar. Är det fel att göra så?

Sen är jag också en sån person som har kvar saker i mitt huvud lääänge. När folk sagt/gjort något dumt emot mig, stannar det kvar i huvudet, jag kan tänka på det efter 1 månad eller 2, det kan ta flera månader sen kommer det tillbaka. det finns alltid kvar. Visst dom kanske har sagt förlåt, eller inte menat det sagt/gjort,, men fortfarande, när det är sagt är et sagt, och man säger ju saker av en anledning.
"A - Släng ett glas i marken
B - Okej?
A - Gick det sönder?
B - AA?
A - Nu, Säg förlåt till glaset
B - okej? Förlåt
A - Blev et helt igen?
B - Nej
A - Exakt."
Okej det är jätte bra att du säger förlåt, men om du säger/gör något emot någon annan person och sen säger förlåt måste du bevisa att du inte menar det. Visa kan verkligen bli krossade av saker och ting och visa lite mindre. Jag är en sån som tar emot förlåtelsen, kan lägga det bakom mig, men det finns alltid kvar. Vill bara inte visa det.
Om man bara säger Förlåt för sin egen skull tycker inte jag att det är ett äkta förlåt. Då gör man det bara för att bli av med sin egen skuld. Först när man verkligen ångrar att man sårat den andra tror jag att man ber om förlåtelse både för sin egen och den andres skull.
Tänk igenom varför du säger det, du måste känna att du gör det av rätt anledning, titta då personen i ögonen och säg att du insett att du gjort honom eller henne illa och att du vill säga förlåt. Då märks det att det kommer från hjärtat.

Ja ja, Nog om deep shit. Jag har inte skrivit på ett tag, men kände att jag behövde skriva ut lite. Faan va skönt det varit med Höstlov, visst är det.
Den här veckan har jag bara tagit det lugnt ´, har varit i stan och ätit middag på en fin resturang med Ajob, Jag har bara varit med kompisar, tagit det lugnt typ. I början av veckan var jag ju på lan, det var så sjuuuuuukt kul, första gången jag spelade FIFA, spelade jag emot Nora, hon är en sån person som blir skit sur om hon förlorar eller något. Så jag körde emot henne och det förssta jag gör är att göra ett mål på henne. Ni fattar inte hur lack hon blev sen. Däremot när vi skulle köra cod, vann hon, men jag har spela det 2 gånger innan och hon har spelet hemma.. Aja, vi kollade på film, spelade osv osv. Ajob drack så många energi drickor så man kände hans hjärta dunka så snabbt, han var helt över hype, så jag bad han lägga sig sen fick han inte drick på några timmar så han fick vatten, men såklart ska han försöka att ta drickan ändå. Första natten sov jag kanske 1 timme sen andra natten sov jag typ 3 - 4 timmar. Ni fattar inte hur trött jag var. Men det var lätt värt det, för det var så sjukt kul. Kommer lätt att göra om det.
Idag vaknade jag typ 12.00, vid klockan 15.30 typ, gick jag och träffade Ajob, Fathi, Anton osv. Sen åkte jag hem och tränade med pappa och syrran. Kände verkligen att jag behövde det. Nu sitter jag och pluggar och ska snart gå och kolla på tv med familjen.
När jag gick hem idag märkte jag hur mörkt det blev sååå snabbt, Klockan var bara 16.30 typ och det var skit mörkt ute, man blir ju så trött pågrund av det. det är sjukt.
Men aja ha det så bra, Kram

Likes

Comments

I Måndags firade jag och Ajob 10 månader. Vi hade bestämt att vara den dagen men senare så kunde inte han. Ajob var jätte gullig och ville gottgöra mig.
Så på Tisdagen på skolan när jag hade naturkunskap, sitter jag och håller på med min ipad med några i min klass. Helt plötsligt så känner jag någon som kommer emot min kind. Det var Ajob som hade kommit till min skola, han hade med sig en nallebjörn och blommor till mig. Asså fatta hur glad jag blev, han är seriöst världens underbaraste pojkvän.
Ajob var med på mina 2 lektioner då och det var jätte kul, sen åkte jag och han hem till mig och hade det mysigt och väldigt kul. Jag älskar att vara med Ajob för han får mig alltid att le, oavsett hur jag mår eller om jag inte alls på humör för att le. Jag vill alltid vara med honom oavsett vad vi gör.
Aja sen gick han hem och jag skulle äta, senare får jag skjuts till unkan, och jag möter Felizia, Nora, Nicole, Ajob osv osv där. Vi skulle skriva upp oss på Lanet i unkan i helgen. Lanet är från Lördag kl:00.00 till Måndag kl: 08.00. Det kommer att bli as kul.

Igår var jag på safezon med Elias, Ajob och några till. Det var mysigt. Sen skulle jag och Elias och ibbe gå igenom centrum och då står en kille som säljer saker där, och ber mig att komma dit. Han ger mig massa komplimanger tex at jag har fina ögon, att jag e snygg osc, han frågar om min facebook, men jag säger att jag har kille. Han säger att jag ljuger så jag ger honom bevis och då addar han mig på facebook. Jag säger att jag har kille och han frågar hur länge vi varit tsm och jag sa 10 månader och jag säger att det går uppåt i vårat förhållande, sen jag går och då medans jag går säger han "jag ska skicka voodoo på dig". Sen ringde jag Ajob och berättade och då gick han dit och snackade med honom, och nu har han tagit bort vänförfrågan och kommer aldrig att prata med mig igen.

Igår kväll skrev jag med Ajob och helt plötsligt så frågar han hur lång jag är, jag sa hur lång jag va sen undrade jag varför han frågade. Han sa att Felizia undrade och då sa jag varför, och det fick jag tydligen inte veta. Ajob sa "kan tyvärr inte berätta det" och Felizia sa "Dedu". Jag fick panik och tydligen är det en överraskning, jag frågar om det är något bra eller dåligt, dom sa bra, sen frågar jag om det är bra för mig eller dom, då dom sa för dig. Sen säger jag till Ajob att jag får pamik och då sa han att han också har det och jag frågar varför han har det och då säger han att han tyvärr inte kan berätta det.. Asså guuuuud jag får seriöst panik, vill veta vad det är för något Felizia ska göra, varför behöver hon in längd? Asså Whaaaaaaat!!!!

Har velat ha en tröja nu AAAAS länge, den kommer från bikbok och måste faan ha den, men vetinte om jag vill ha en svart eller grå. Sen finns det en klänning också som ser ungefär likadan ut, som e as snygg.

Jag e förvirrad as fuck!!
Aja måste gå nu! Kram

Likes

Comments

Idag har min dag verkligen varit sjukt mysig. Jag vaknade vid ca 12 och gick ner och kollade på tv. Efter en stund gick jag och gjorde iordning mig för jag skulle möta Emma och Nora, vi tre gick ner till konsum, Emma tog tåget för att hon skulle på match i Huddinge.
Jag och Nora gick till skönviksparken och satte oss på bryggan och snackade lite, det var sjukt mysigt, vi fick också lite sällskap av ankor och några pensionärer, dom var jätte guliga.
Efter en stund kom Ajob dit. Vi satt och snackade en liten stund sen skulle Nora med bussen och Ajob och jag hem till mig.
Jag och Ajob kom in i huset och där sitter mamma med hårfärg i håret, pappa är utanför och jobbar med en gunga som vi ska bygga. Jag och Ajob går upp på mitt rum och bara snackar och myser. Efter en stund ska vi äta, det blev kyckling med bacon och typ nån bulgur med sås, det var jätte gott.
Efter maten går jag och Ajob upp på mitt rum igen. Äntligen så fick jag sminka honom. Jag sminkade honom som jag själv brukar sminka mig själv, förutom mascara. När han var klar såg han seriöst ut som en docka, det var sjukt!!! Han var som en helt annan person.
Efter det var klockan ungefär 8 och han var tvungen att gå hem.
Nu ligger jag i sängen och skriver med Ajob och kollar runt lite på Instagram och ask.

Tycker fett synd om Ajob egentligen. Igår skulle jag till min pappas morbror och kunde inte komma till unkan. Men det visste inte Ajob, så han kommer in i unkan med blommor som var till mig, han hade köpt dom bara för att, jätte gulligt. Men sen så får han reda påatt jag inte ska komma så an slänger blommorna. Lite senare säger jag att jag kommer att hinna komma en liten stund, men då är det redan försent för då hade någon tagit sönder dom. Sen när jag kommer dit så får jag reda på det här och tyckte fett synd om honom. Eftersom att han tänkte göra något gulligt till mig men sen så skiter allt sig...

Sov så gott alla, Godnatt

  • 1672 Readers

Likes

Comments