Header

När jag kom hem till Sthlm gjorde jag en liten smoothie bowl (kommer ett annat inlägg med exakta ingredienser) och lyssnade på musik i solen medan jag försökte tagga till för att gå ner till gymmet och köra lite rygg och biceps. Träningspasset gick faktiskt väldigt bra! Sen var jag bara hemma tills det var dags att åka in till Skanstull och fixa fransar, jag blev så nöjd med resultatet men det blir jag alltid (kommer ett separat inlägg om det också).

Jag var hemma igen vid åtta-tiden men eftersom det var så varmt och skönt väder så kände jag inte för att bara sitt inne så satte på mig träningskläderna igen och sprang cirka 3 km så fort jag bara kunde för att trötta ut mig helt. Annars springer jag vanligtvis 7 km. Nu känner jag i kroppen att träningen är igång igen på en seriös nivå och det känns så bra, känner mig pigg och glad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! Just nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till Stockholm, gick upp såhär tidigt pga att Sofia ska jobba men det känns ändå skönt! Nu kommer dagen igång ordentligt och jag hinner vända tillbaka dygnet innan jag börjar nya jobbet på måndag. Annars sover jag till cirka 12 om jag sover ut ordentligt. Men i alla fall, träffade Sofia igår och vi var på en släktmiddag och bara myste med en massa prat om livet, som vanligt. Hon har även flyttat hemifrån så jag fick se hennes fina lägenhet, jag vill också flytta hemifrån nu ju. Dagens planer är i alla fall att träna och sen fixa fransar. Men sitter som sagt på tåget just nu och såhär tidigt på morgonen tycker inte jag om att lyssna på musik utan då är en podd perfekt för att starta dagen på bästa humör! Och jag lyssnar alltid på Mathilda & Andreas podd, tycker att dom pratar om bra saker som alla kan relatera till i livet. Tips!

Likes

Comments

Den här dagen har jag spenderat i min säng med musik och en massa tankar, jag blev dock rastlös efter ett tag så gick ner till gymmet och tränade. Sen så håller jag och mamma på att kolla efter en resa till Miami när jag fyller 20 år i december, vill egentligen dra redan nu men blir ju lite svårt men kanske kommer iväg till Rhodos i oktober i alla fall för måste utomlands asså. Förra sommaren var jag ju i Spanien i två veckor och på Rhodos i två veckor så nu när jag är hemma hela sommaren känns det inte bra, vädret här i Sverige är så kallt och tråkigt i jämförelse.

Likes

Comments

Som ni ser på rubriken, jag har fått nytt jobb. De ringde idag och berättade att dom väldigt gärna vill anställa mig och såklart blir jag jätteglad eftersom att jag vill ha det jobbet. Och därför ville mamma skåla med bubbel och fira lite. Vi kan ju även ta och diskutera Ahlgrens bildar och lantchips, loooove it <33

Likes

Comments

I lördags kom Nathalie hem till mig på förmiddagen, vi fixade oss lite och åkte in till stan för att träffa Olivia och Robin. Vi åt lunch på tacobar, kollade på prideparaden, det var så mycket folk överallt men verkligen roligt att se att så många människor samlas för att stå upp för allas rättigheter!

Efter det gick vi till Vapiano och fikade. Jag tog en chokladkaka med grädde, den var god men mäktig, alltså att den mättade nästan direkt.

Jag och Olivia <33

Vi åkte sen hem till Robin och förade med några vänner, tog en uber in till Berns och tillbringade några timmar där innan vi käkade på donken och sen åkte hem till mig.

Robin och Nathalie <33

Likes

Comments

Instagram@vendelakessy