En sjukt snygg, grön tröja från Chiquelle som har en slits på sidan och en lite rosett / knytning i ärmen som gör tröjan lite speciell och sticker ut från mängden. Skulle kunna matcha till ett par svarta skinnbyxor.

Tröjan hittar ni HÄR!

En ljusrosa lite fluffig jacka som det bara skriker söthet från! Funkar lätt till vardags och kan både kläs upp och kläs ned. Tänk er med ett par svarta skinnhandskar!!!

Den hittar ni HÄR!

Sen finns ju denna "Keep A Secret Bow Knit" i flera färger och är helt kär i denna beiga! Samma stuk, knytning i ärmen och en slits på sidan.

Den hittar ni HÄR!

Denna godin har ni nog sett tidigare då andra youtubers och bloggare snackat om tröjan. Den vita, söta tröjan med fickor, helt perfekt. Självklart ska det finnas en polokrage till, vilket jag verkligen tycker om.

Den hittar ni HÄR!

Sen får man ju inte bara glömma denna lite udda jacka, men den är sjukt häftig! Jag skulle nog vara så tråkig att jag matchar den med mina svarta skinnbyxor och en svart tröja under. Sjukt snyggt, tkr jag, för ni ser att den innehåller lite orange och grått så då vill jag hellre göra så att jackan hamnar i fokus, genom att bära en hel svart outfit under jackan. Sjukt häftigt om man även skulle ha en liten axelväska som är i samma nyans som den orangea färgen på jackan.

Den hittar ni HÄR!

Sist men absolut inte minst har vi en till jacka. Men denna är helt svart med lite speciellt mönster (??) Om man nu kallar det så. Men ni ser nog på bilden att den går in överallt, vilket jag tycker skapar en snygg detalj, istället för att den ska vara helt rak. Den är fluffig och lite längre i modellen. ​Jag skulle kanske föredragit att den va lite kortare, men den är fortfarande snygg och väldigt användbar nu när det blir lite kyligare ute. 

Den finns HÄR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis som överskriften lyder så är denna vecka (v.42) otroligt otroligt stressig för min del. Har 5 inlämningar / prov när planeringen egentligen ska vara schemalagd så vi ska ha två inlämningar / prov varje vecka...

Dock en sak jag faktiskt längtar till är att jag drar till Turkiet med min kompis Elvira, hennes mamma och lillasyster om 13 dagar. <3333 + så fyller jag år om 16 dagar, äntligen! Jag tycker faktiskt att 17 är en väldigt tråkig ålder, eftersom det inte händer något spännande.. :( Vill bara bli 18, ta körkort och kunna göra lite roligare saker på helgerna. ;) För just nu känner jag mig fast i Gävle, eftersom jag har ett busskort som jag verkligen kan ta mig långt på, eller inte ...

Likes

Comments

Hej hörrni!

Jag tänkte köra lite "10 fakta om mig" eftersom detta är mitt första inlägg på den här bloggen (har dock typ börjat om på bloggen mins 10 gånger, hehe..).

Så vi kan börja direkt tycker jag!

  • Jag heter Vendela Maria Katarina Andersson och är 16 år, men (!!) fyller 17 om 19 dagar. Väldigt viktigt att veta. ;)
  • På fritiden spelar jag mestadels fotboll, är med kompisar (som exakt alla säger när frågan om fritiden kommer upp) och går i skolan. De är typ min vardag, men annars gör man lite blandade saker som dyker spontant upp.
  • Går på Vasaskolan i Gävle (wip..) i 2:an, så jag kämpar på för att sen äntligen ta studenten, vilket dock är om typ två år.
  • Jag ääääälskar tacos med banan i, ni kanske kommer tycka jag är helt konstig, men det är okej. <3


  • Min favoritfärg är typ svart och marinblå, men har också fått en grej för grönt <333333
  • Kanske ganska ointressant, men har haft lika långt hår ner till naveln, dock klippte jag mig nyss, så nu är det till nyckelbenet. Själv är jag sjukt nöjd och vill nog inte ha långt hår på ett ganska bra tag!
  • Jag har väldigt många syskon, både hela, halva och bonus. Sammanlagt så har jag 10 syskon. Men ett helt syskon som heter Oskar och är två år yngre än mig (2002).
  • Jag är 170cm lång för er som vill veta.
  • Ett ticks jag har är att jag alltid håller på med mitt hår, typ flätar mm.. Därför är det en väldigt stor hitt när någon kliar mig i håret. <3
  • Sista faktan om mig är att jag äääälskar julafton. Sitter typ redan i oktober och lyssnar på jullåtar och vill köpa pepparkakor. Hehe.. Men sån är jag. <33

Så, de var all fakta om mig för stunden. Självklart kanske inte detta gett er en helhetsbild av mig, men om ni stannar kvar här så kommer ni självklart att lära känna mig så småning om. Ha det bäst så länge, för idag är det fredag och jag tar äntligen helg. <333

Likes

Comments