Äntligen min efterlängtade fredag!! Idag har jag vart i skolan sen va jag nere på stan med några kompisar och bara chilla, tog ut lite pengar osv. Sen tog jag bussen till Vingåker och träffade älskling, Linus , Jimmie & Kenny! Och vi gjorde typ ingenting, sen kom Charlies syster och hämta oss så åkte vi hem till Högsjö, och gjorde typ ingenting, nyss har vi precis ätit klart. Och just nu sitter vi och pratar med hans pappa. Snart så ska vi förmodligen vara social med hans familj eller nått sedan när de närmar sig "kväll" så går vi vi väl upp på rummet och kollar film eller något och är förmodligen uppe halva natten som vanligt. Imorgon har jag planerat att direkt när jag vaknar ska jag ta en dusch, sedan göra mig i ordning. Sen vänta på bussen och dra mig mot Vingåker en stund och träffa Julia. Eftersom att älskling ska vara i garaget hela dagen imorgon. Så ja, då åker jag som sagt till Vingåker och träffar Julia :) sedan åker jag hem till Högsjö. Mer har jag inte att berätta. Ha en trevlig fredag kväll, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej, Torsdag idag! Det har vart sämsta dan i hela mitt liv. Skolan gick bra. Efter skolan så åt jag och Sofia en varsin glass på McDonalds. Sen cykla vi hem till henne, städade köket, lagade mat åt hennes bror. Sen städa hon sitt rum och hallen och jag låg och bråka med min pojkvän på sms.. Pågrund av massa jävla skit som hänt idag... Men sen löste vi de, så då kom han till stan så åkte vi hem till mig, då duscha jag packade eftersom att jag ska sova hos Sofia inatt och hos min pojkvän i helgen. Så Jaja, är glad att vi blev sams igen. Annars hade jag just nu typ ha slagit sönder massa grejor, vart dryg mot alla, kedjerökt och ja, massa annat. Jaja, nu är allt löst ivarjefall, så nu ska jag inte tänka tillbaka på de "förflutna". Imorgon är de en bra dag. FREDAG! Då blir de skola, sedan träffa Julia sedan köpa busskort o några andra saker, sedan tar jag bussen till Vingåker och får träffa min älskling!!! Hihi, älskar honom sååå!
Godnatt, puuuusss

Likes

Comments

Hejhej, detta har varit en piss dag. Eller inte hela dagen. På morgonen fram till klockan 14:00 låg jag och älskling och bara myste och kollade på någon film. 14:06 tog vi bussen till Vingåker och gick hem till Linus. De va där "piss dagen" startande. Pågrund av att jag sitter och skriver med hans äckliga ex. Och då blev typ Charlie arg för jag forsätter skriva med henne trots att hon satt och trakasserade mig igår, så fortsatte jag skriva idag , men liksom det är ju en självklarighet att om någon är dryg mot mig eller trakasserar mig då går jag igång! Så är de bara, jag blir förbannad väldigt väldigt lätt. Det vet min pojkvän med, men ja då börja jag och min pojkvän bråka han satt ute på balkongen o tjurade och jag satt i vardagsrummet och grät. Osvosv. Men nu är allting löst, vi löste de precis innan vi skulle åka hem jag åkte hem till mig och han åkte hem till sig. Usch för att säga hejdå till honom hatar de, vill bara vara med honom jämt. Men det fungerar ju bara inte så. Men ja imorgon är de torsdag , en lång äcklig skoldag! Jippie.. Or not. Men Jaja, hoppas den dagen blir bättre än denna. Efter skolan imorgon kommer älskling till stan och sover hos mig. Jaja, mer än så har jag inte att skriva / säga.
Godnatt , puss

Likes

Comments

Hejhej, jahaja nu är denna måndag avklarad. Vart hos tandläkarn sen en stund i skolan.
Sedan åkte jag Jessica Julia & Erik och träffa min älskade Charlie!! Och där träffa vi massa gött folk och hade de hyfsat kul ivarjefall. Huvudsaken va ju den att jag fick träffa min älskade pojkvän, hihi. Men får inte träffa honom förens på torsdag igen :( har inget busskort, och inte han heller.. Jaja.
Och imorgon är de en lång äcklig tisdag jag måste orka att klara av. Men känner mig ganska trött och hängig så tror nog fan att jag stannar hemma imorgon. Och bara tar det lungt och vilar ut mig tills på onsdag.
Godnatt! Puss

Likes

Comments

Hejhej, då var det söndag nu då.
Det innebär att jag måste åka hem från älskling idag. Usch, önska jag kunde vara med honom jämt. Men tyvärr så har jag ju skola att sköta. Jaja, de va det jag hade å säga.
Puss

Likes

Comments

Hej igen!
Idag är det lördag, det innebär myskväll med älskling! Just nu ligger jag bara och softar på Charlies rum det har jag gjort ända sedan 12:00. Förutom att jag duschat en gång ätit en gång och vart ute och rökt ett par gånger men annars ja' jag ligger helt ensam, för älskling är nere i garaget och håller på med epan. Men förhoppningsvis så är han klar snart. Saknar honom redan :( haha lol!
Jaja, nu ska jag fortsätta sova kanske skriver mera sen. Puss

Likes

Comments

Idag är det min efterlängtade fredag men hela morgonen på denna fredag är helt förstörd. Legat i ett rum i skolan i två fucking timmar och förblödit! De har forssat blod har fått hjälp med de av tre lärare och av Sofia som tvättade av mitt ansikte eftersom att de va blod i hela ansiktet.
Jaja, de va denna morgon. Får hoppas på att förmiddagen,eftermiddagen & kvällen blir bättre. Ska ju till Norrköping och shoppa med mamma & Sofia och glasa om min mobil så detta blir nog bra ändå!
Puss
Likes

Comments

Idag är det onsdag, det börjar närma sig fredag och heeeelg!
Imorgon torsdag , sedan min efterlängtade fredag , då slutar jag 11.35, så chill!
Sedan går jag väl ner på stan och umgås med någon som kan va med mig tills 16:30 då mamma hämtar upp mig så vi kan åka mot Norrköping och glasa om min mobil ( vit framsida & rosa baksida) och köpa lite kläder en väska & en plånbok! Sedan skjutsar mamma ut mig till Högsjö där jag spenderar helgen hos min älskling!! Hihi, underbart'
Puss


Likes

Comments

Hej, idag är det tisdag.. Just nu sitter jag i skolan med Sofia och väntar på att lektionen ska börja, så vi har någonting att göra.
Är så sjukt trött & uttråkad.
Usch för skolan!!
Jaja, i eftermiddag efter skolan ska jag träffa min älskling Charlie, och min pluttinutta Sarah! Mer vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, Jaja, tagga tråkig lektion nu.. Puss


Likes

Comments

Jaha idag är det söndag.. Det innebär att älskling åker hem :( och att en ny skolvecka startar imorgon. Denna vecka ska jag fan kämpa och arbeta i skolan.
På fredag så åker jag till Norrköping en sväng och glasar om min mobil :) sedan åker jag till älskling!
Tack för en underbar vecka & helg!

Likes

Comments