HeaderIgår jobbade jag kväll och stängning så somnade direkt jag kom hem. Det enda produktiva jag hann med igår var lite teoriplugg och en fika. Idag hade jag ett öppningspass och slutade tre så då åkte jag ner på stan en stund. Bokade körlektion, gjorde ett ärende, gick runt i lite affärer och köpte med mig sushi hem. Nu har jag lagt mig och ska läsa lite teori sen sova. Har ett heldagspass imorgon så vill vara utvilad. Två bästisar ska dessutom titta förbi och äta så får skjuts hem från jobbet. Hur snällt??!

Likes

Comments


Bilder jag tog i somras när jag och Sofia åt brunch på JOS.


Idag saknar jag Göteborg lite extra mycket när jag ligger hemma förkyld. En annan grej jag saknar är sommaren, även om det är mysigt att snön kommit. Igår var jag ledig så jag spenderade hela dagen i en säng framför filmer. Så sov i stort sätt igenom hela gårdagen. Idag var jag också ledig så har bara städat och kollat ikapp youtube videos. Ska strax ner och äta tacos. Imorgon ska jag jobba och resten av veckan fram till lördag, men ska självklart se till att hinna med annat också. Ska faktiskt ta en fika med en saknad imorgon innan jobbet då jag jobbar kväll och stängning.

Likes

Comments

Försöker mig på dehär med att blogga igen. Vet dock redan nu att uppdateringen kanske inte kommer vara den bästa. Men men, hursomhelst så har idag bara spenderats hemma i sängen. Inget vettigt uträttat alls mer än att jag städade iordning lite på rummet tidigare. Försöker att ta vara på dem lediga dagarna så mycket som det bara går nu innan jag börjar jobba. Ska strax möta en bästis vid ICA för att sen spendera natten hos henne. Imorgon har jag bara två planer. Gymma och äta sushi. (Varit sugen i en vecka nu)

Likes

Comments