Vaknade upp bredvid pojkvännen imorse, kände mig inte alls pigg. Så hela min dag har spenderats hemma i soffan framför solsidan. Hoppas på att jag kan jobba imorgon!

Likes

Comments

Eftersom det är mellandagsreor på nästan alla butiker nu så tänkte jag dela med mig utav några tips som både är skrivna av mig och hittade på nätet som jag har fått riktigt nytta av.

- Inventera din garderob, kolla över vad som är slitet och släng!

- Skriv en inköpslista på vad du behöver, använd dig av prisjakt / pricerunner för oftast kan du hitta allting billigare online.

- Dyra köp får du tänka PPA och det menas pris per användning.

- Har du en bra basgarderob? Om inte handla dig en sådan först. Det vill säga ett par snygga svarta jeans, toppar i basfärger som passar till exakt allting. Sen kan du köpa dig färg för att matcha upp och göra din outfit bättre.

- Tänk kvalitativt, inte kvantitativt. Visst kan man bli lockad av de fantastiska budgetkedjornas lockpriser under rean. Men dessa plagg är ofta billiga redan från start och du har inte lika mycket pengar att spara på deras reor. OM du ska fynda på H&M, Zara, Lindex och de kedjorna så leta efter deras dyrare plagg av bättre kvalitet, snarare än deras toppar för 49 kr. Och är det någon gång du kanske kan ha råd att köpa en äkta märkesväska eller ett par designerskor så är det just nu under mellandagsrean. Kika in på de exklusiva sajterna om du inte har någon flott märkesbutik där du bor.

- Granska köpförutsättningarna – först. De flesta större märkena har öppet köp även på sina reavaror. Med öppet köp innebär att du kan få pengarna tillbaka om du ångrar dig (alltså inte enbart bytesrätt till annan vara). Kolla hur lång tidsfristen är för att kunna lämna tillbaks sakerna vid eventuellt felköp. Var även noga med att kolla plaggets skick då du köper det. Reaplagg blir ofta tilltufsade och slitna eftersom många prövar och drar i kläderna. Är det en skada på plagget redan då du köper det måste detta stå särskilt på kvittot, annars kan du få svårt att byta det senare.

Wakakuu
50% - LÄNK
Märken som Tory Burch, Michael kors.

Raglady.se
50% - LÄNK
Märken som Odd Molly, Marc jacobs, Michael kors.

Nathalie Schuterman
30% - LÄNK

Net-a-porter.com
50% - LÄNK

Country-dreams
40-70% - LÄNK
M
ärken som Odd Molly, By malene birger, hunkydory, hunter..

Boozt.com
50% - LÄNK
M
ärken som Odd Molly, Filippa K, Day.

Two Angles
70 % rabatt på Odd Molly - LÄNK
R
abattkod för 20% rabatt supersale20

Zoovillage
60% - LÄNK
Märken som Odd Molly, Gant m.m.

Likes

Comments

Wow säger jag bara, igår var det hög statistik på bloggen!
Tack så jättemycket, så kul att många vill läsa om just mitt liv / mina tips och mål.
När jag startade bloggen låg jag oftast omkring 500-1000 läsare per dag men det är flera år sedan och då var uppdateringen bättre men ''sämre'' inlägg om man tänker på kvalitén och eftersom inte uppdateringen har varit på sin bästa sida den senaste tiden så blev jag jätteglad när jag såg statistiken imorse närmare femhundra unika läsare, sååå kul!

Nu ska jag sätta igång dagen efter lite slappande i sängen, igår tränade jag faktiskt på morgonen. Vi har en träningscykel här hemma så jag körde ett pass på den, jobbigt men så skönt faktiskt. Idag hade jag hoppats på lite jobb då det börjar bli tråkigt att vara ensam hemma på dagarna, men eftersom det fortfarande är jullov så är vissa dagis stängda och behovet som vikarie är inte så stort. Men nästa vecka är jag bokad fyra av fem dagar så det känns toppen!

Idag har jag en liten to-do list - som består av,

Städa mitt rum och rensa ut kartonger som julklappar och beställningar varit i.
Åka och handla mat, är så sugen på hemmagjorda hamburgare så ska åka och handla till det.
Posta iväg retur, beställde min nyårsklänning i två storlekar för jag var osäker på storleken.
Måste även bestämma mig för vilken kamera jag ska, har köpt två och den som jag inte ska ha ska jag lämna tillbaka imorgon när jag ska in till Jönköping en snabbis med mamma på eftermiddagen.

- vi hörs under dagen kramis!


Jag måste bara säga att jag älskar pinterest! Man får så mycket tips och ideér, du kan hitta allt från recept till fina posters och qoutes. Jag hittar jättemycket inspiration därifrån och även bilderna ovanför är därifrån.

Likes

Comments

Jag ger mig själv aldrig nyårslöften eftersom jag vet att jag aldrig i hela mitt liv innan har använt mig utav dom. Så istället har jag satt upp mål och saker som jag vill göra.

Mina mål under tvåtusensjutton är :
- Lägga mer tid på min hälsa, dvs gå ut på promenader.

- Under året vill jag bli ännu bättre på fransar, jag vill få riktigt fina resultat så att jag inom en framtid kan starta mitt egna företag med skönhetstjänster.

- Jag funderar på att utbilda mig till någonting, jag har många bollar i luften. Ska jag bli röntgensjuksköterska måste jag läsa till två ämnen och då gäller det att ta tag i det snarast! Ena dagen vill jag bli det och andra dagen vill jag utbilda mig till någonting annat. Det gäller att jag tänker över, det är ett stort beslut och inget man tar under en natt.

- Mitt stora intresse är shopping, under 2016 har jag lagt summor på saker som jag knappt använt så ett av mina mål under tvåtusensjutton är att planera mina köp. Tänka efter om det verkligen är ett måste.


Bilderna är från pinterest.

Likes

Comments

Då var vi inne på ett nytt år, mitt nyårsfirande firade jag tillsammans med min familj sen mötte jag upp min underbara pojkvän vid 12 slaget så vi kunde pussa in det nya året - det blev lyckat! 2016 har varit ett gott och blandat år, studenten var fantastik på alla sätt och vis. Jag har umgåtts så mycket med både mammas och pappas familj och självklart med min pojkvän och vänner.


Likes

Comments