Header

Visst blir det roligare att träna när man har nya träningskläder, jag var ute efter att köpa träningskläder i New York men jag hittade inte riktigt något så som jag tyckte var ''Wow''. Jag hade hoppats på att kommit hem med massa träningskläder, men det blev inte så. I helgen beställde jag hem skorna ni ser nedanför, tyckte dom var snygga och ser sköna ut och jag vill även beställa resten som finns i collaget och kläderna kommer ifrån Strongers nya kollektion, tycker dom ser stilrena ut.


Hittade en blogg som hade massa motivations tips så jag tog ut dom fem som jag tyckte var bäst..

  1. Bestäm dig och gör det bara. Det här fungerar kanske inte lika bra för oss alla, men för många av oss kan det vara viktigt att inte tänka så mycket utan bara göra. Tänk på känslan efteråt och sätt sedan igång! Det förvånar mig inte om du kommer ha kul under själva passet också.
  2. Sätt inte upp för höga mål med din träning. Är man nybörjare eller inte har tränat på länge tycker jag inte man ska sätta upp några prestationsinriktade mål med träningen alls. Att du ska träna och att du ska göra det vid ett par tillfällen i veckan bör vara den enda målsättningen. Risken är annars att målsättningen är för svår att hålla fast vid och du ger upp.
  3. Hitta träningskompisar att träna med. Spelar ingen roll om det är kompisar i sociala medier eller verkliga fysiska kompisar. Träna med dem eller diskutera träningen med dem efteråt. Låt folk runt omkring dig veta att du tränar så att de kan peppa dig.
  4. Skaffa snygga träningskläder. För många hjälper det faktiskt att införskaffa lite nytt till träningsgarderoben. Jag är en av dem! Eller så bestämmer du dig för att du ska få köpa ett nytt träningsplagg när du har tränat regelbundet i exempelvis en månad. Då har du ett mål att träna för.
  5. Anpassa träningen efter dagsform och mående. Om du är rejält trött en dag är det antagligen inte så klokt att köra ett hårt intervallpass, men kanske orkar du ta en promenad? En annan dag har du kanske massor med energi och kan ösa på för fullt då istället. Lyssna på din kropp och anpassa träningen därefter. Risken är annars att du dödar träningsmotivationen på sikt.
Xoxo / Vendela

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måndag: Jobb 8.30 - 18.30. Jag jobbar till 16.30 i barngrupp sen en timmes planering och efter planeringen är det föräldramöte. Sen blir det en lugn kväll i soffan.

Tisdag: Jobb 7.00- 14.00 sen hem, kanske en sväng till gymmet. Kl 18.00 - 19.00 har jag teckenkommunikationskurs och det är sista gången.

Onsdag: Jobb 7.30 - 17.00, inga planer planerade såå..

Torsdag: Jobb 6.15 - 12.00 sen ska jag på begravning.

Fredag: Jobb 6.15 - 13.45 - sen middag på kvällen hos pappa.

Lördag: Inga planer än, får se vad helgen har att erbjuda längre fram i veckan.

Söndag: Serier, gymmet & sängen.


Xoxo / Vendela

Likes

Comments

Hur fint är inte detta skärp från Gucci, ni har säkert sett det tidigare på andra bloggar eller sociala medier. Jag trodde bara att det fanns i guld, men såg nu att det fanns i silver också. Jag skulle mer än gärna äga ett i silver. Detta skärp finns med på shoppinglistan..

Xoxo / Vendela

Likes

Comments

Xoxo / Vendela

Likes

Comments

Redan fredag igen, bloggen har ekat tom i en hel vecka.. inte okej!
Det har hänt en del sen sist, en sak kan jag berätta iallafall. Jag har börjat jobba på en annan avdelning på förskolan, med dom mindre barnen. Det går bättre än förväntat faktiskt och jag trivs jättebra. Från att jobbat med de äldsta till de yngsta är annorlunda men riktigt roligt.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska fixa mig för att sedan bege mig till jobbet. Jobbar till 16.00 idag och sen ska jag hem och bara fredagsmysa om det inte blir lite fredagsfys. Får se hur jag känner med det efter jobbet sen.

För er som inte följer mig på instagram, gör det för där är det lite mer uppdatering iallafall.
Vendelajosefsson

Xoxo / Vendela

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Hösten är kommen och då är extra kul att unna sig något fint, nästan alla butiker har startat igång sin '' Mid season sale '' och det finns massvis utav fina saker på de olika reorna. Jag har samlat ihop mina favoritreor.
Länkar & reor hittar ni under collaget med bilder från pinterest.

NELLY.COM
Har startat sin mid season sale, där kan du fynda massvis utav fina plagg i alla prisklasser.
- LÄNK -

COUNTRYDREAMS
Har just nu en outlet och dessutom får du 25% rabatt på allt från Odd Molly.
Kod: ODDMOLLY25
- LÄNK -

ZALANDO
Har också startat igång en rea, där kan du fynda höstsneakers, väskor och massa annat till bra priser.
- LÄNK -

GINA TRICOT
50% rabatt på vissa varor.
- LÄNK -

BEST OF BRANDS
Rea med 30 - 50 % rabatt.
- LÄNK -

ELLOS
Har också en pågående rea med massvis utav fina plagg.
-LÄNK -


Xoxo / Vendela

Likes

Comments