Tummen upp för denna helg alltså, igår spenderade jag dagen tillsammans med min fina mamma (inlägg nedanför). Kvällen spenderades också i Jönköping med mina två bästa vänner, vi köpte kina mat med oss hem och umgicks hemma hos becka. Verkligen mysigt, bara vi tre - tjejsnack och allt som hör till.

Denna söndag har jag bara varit, inget smink bara jag. Fick besök imorse av syster, en kaffe och lite prat. När hon åkte hem fixade jag lite innan jag åkte hem till mamma för att äta med familjen. Fick ytterligare ett besök, så eftermiddagen och kvällen har spenderats i soffan framför serier och youtube med honom. Hoppas att ni har haft en underbar helg, kram!

Gillar

Kommentarer

Har spenderat min dag med mamma i Jönköping, vi åkte in tidigt för att hinna med en runda på torget. Andra helgen i rad som jag är på torget, tycker att det är så mysigt att bara gå runt och kika på allt som finns. Idag fick jag med mig tre stycken stora pampasgräs som jag tänkte ha i en stor glasvas. Sen gick vi en runda på stan och därifrån fick jag med mig ett par kostymbyxor, en svart manschester skjorta och nya doftpinnar från Bruka Design. Vi testade restaurangen STUK I Jönköping och det var riktigt smarrigt, vi delade på deras löjroms pizza och en efterätt. Rekommenderar verkligen restaurangen då det var jättegott! En lyxdag med mamma, så mysigt!

Hoppas att ni har en toppen lördag i det fina vädret!

Gillar

Kommentarer

Favoritdagen är här,
Slutade tidigt igår och efter jobbet hämtade jag ut ett paket som innehöll vasen ovanför, ser ni hur fin? Är super nöjd! Började vid sju igår och innan det hann jag med torget så köpte två hortensior, visst är färgen underbar?

Efter jobbet åkte jag till min fransstylist för skulle fixa fransarna men slutade med att jag tog bort alla och det fick bli en paus från fransarna. Känns väldigt tomt, men det vänjer jag mig vid om ett tag förhoppningsvis.

Men idag är det äntligen fredag, jag som älskar fredagar. Jag tror dock att jag håller på att bli sjuk, det går så mycket olika förkylningar och sjukdomar på jobbet så egentligen är det inte konstigt om jag blir sjuk. Mina planer för helgen är lugna eftersom jag inte är helt pigg. Hoppas att ni får en underbar fredag!!

Gillar

Kommentarer