Header
View tracker

Oj vad det ska bli skönt med ett nytt år. inte för att skämta så har det här nog varit mitt sämsta år hittils har nog aldrig mått så psykiskt dåligt som jag faktiskt gjort.

Har dock nog aldrig lärt mig så mycket om mig själv och hittat tillbaka till mig själv som har varit borta i mer än ett år. vet inte hur många gånger jag har legat i sängen och trott att det här är det här jag orkar inte jag kan inte längre. Så många gånger jag kollat mina ärr jag skapat och tänkt varför är jag såhär jämnt. Men vet ni vad jag har klarat mig och nu sista dagen på året är jag lyckligare än någonsin och faktiskt på länge tror jag inte att jag kommer försvinna igen.

Har tagit bort en person i mitt liv som var där under en lång tid men tyvärr sänkte ner mig med dålig negativ och fick mig att må sämre. Men den personen är borta för gott och har bara positiv energi runt mig.

Är dock så glad för att fina vänner jag fått under året och alla fina stunder jag fått med alla runt om mig är så himla tacksam för mina vänner och familj vad skulle jag gjort utan er?

Efter det här omtumlade året känner jag att jag klarar nog fan allt.

Likes

Comments

View tracker

Jag ocb linus är tillsammans längre och för mig inser jag att vi inte varit det på ett halvår.


Vi är alla unika och vi alla förtjänar någon som ser. Jag är jätte unik jag går upp och ner så mycket att jag själv knappt hinner med. Jag gråter när jag är glad jag skrattar när jag är ledsen. Jag tänker ofta att jag aldrig kommer hitta någon som vill vara med mig och åka med i mitt bergochdalbana liv.

Jag förtjänar någon som vill vara med mig någon som är villig att ta emot alla kärlek jag bär på för det är så mycket jag kan ge bort att jag numera inte vet vart jag ska lägga det. Jag förtjänar någon som stolt visar upp mig för sina vänner, jag förtjänar att vara någons prio 1 eller iallafall 2. Någon som sätter mig först med glädje. Någon som ser hur bra jag är.

Är väldigt bra på skriva med just nu är mitt huvud helt tomt att jag inte kan skriva. Jag frågar mig själv vad gjorde jag för fel där den första juli 2016 vad gjorde jag för fel den dagen när du lämnade mig utan anledning när du sa att du älskade mig men kunde inte för att du klarar inte av att jag är som jag är att jag mår dåligt.

Du ångrade dig. jag tog tillbaka dig. Jag trodde att det vi hade var kärlek men för varje månad som gick efter den där juli dagen har jag känt mig så otillräcklig så ful, så oälskad och ensam. i ett halvår har jag mått dåligt jag har mått dåligt av att du inte ville röra mig, du ville inte träffa mig. jag trodde det var kärlek. Jag trodde att det var kärlek när du frågade mig varje dag " kan inte du vara fin idag" jag trodde det var av kärlek du sa att jag inte var så attraherande utan smink, jag trodde det var av kärlek du sa att jag skulle klä mig som du ville för annars skulle du göra slut. jag trodde det var av kärlek du skrev till mig varje gång jag var på fest att jag stod och strula med någon annan kille och sa att om jag ej svarar dig är jag inte kär i dig. Jag trodde det var av kärlek när du sa att sex med mig inte är viktigt för dig längre, jag trodde det var av kärlek du svarade jag vet när jag sa att jag älskade dig, trodde det var av kärlek du suckade så fort jag sa något eller rörde dig. Trodde det var av kärlek du stannade hemma och såg ditt favoritprogram när jag låg hemma mellan liv och död.


just nu inser jag att det inte var kärlek det där är inte kärlek för så gör man inte mot någon man älskar. Under ett halvårs tid trodde jag saker skulle bli bättre för jag var ju kär trodde jag,. är så glad att han var otrogen för fick mig att inse att det är han som dum i huvudet och inte jag som var otillräcklig. någon dag kommer jag få någon som förtjänar mig någon som ser hur bra jag är. man ska inte ta hur mycket skit som helst det har mamma sagt.

Likes

Comments

View tracker

Goddagens

Ah den här veckan har varit väldigt jobbig varit både trött och haft ångest men har inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det är som ligger och gnager.

Sen tycker jag att julen både suger men är den bästa högtiden, har alltid så mycket förväntningar hur allt ska vara kring julen och själva julafton men slutar ofta i besvikelse.

Tror jag har kollat för mycket på julfilmer därav förväntningar. Men nån gång ska jag ha den bästa julen ever förhoppningvis i New york.

Likes

Comments

Vill bara dricka bubbel hela dagarna och laga pasta med räkor och vet ni vad exakt det jag gjorde igår eller fick nöja med rosé men varför ska man klaga?

Är verkligen en findrickare har jag märkt och om  jag kan ge min vardag lite lyx så utnyttjar jag det till max för att det får mig att må bra.

Är helt tillfredställd efter min helt grymma fredag. Lagade tacos hos jolin och efter det hade vi vinkväll med ost & kex. Verkligen vad jag behövde, med skratt till att lyssna på gamla schlagerlåtar till RnB. Hon är verkligen min soulmate för att göra så det låter lite klyschigt.

Vad har annars helgen bjudit på förutom vin, och räkor? Inte så mycket men jag är nöjd.

Likes

Comments


Det är svårt att släppa taget.
Jag vet att jag förtjänar mer.
Det är självklart! Jag förtjänar någon som vill vara med mig. Som är villig att ta emot all den kärlek jag kan ge. För det är så mycket jag har att ge bort att jag numera inte vet var jag ska lägga det.
Jag förtjänar någon som visar upp mig stolt i Kungsträdgården för sina vänner som sin. Jag förtjänar att vara prio 1, eller iallafall 2. Så som jag var för honom förr.
Det finns en punkt vi alla når där måttet är rågat. Där vi helt enkelt får nog.
Jag var nära på att nöja mig med att vara där på nåder. Bara för att få krypa upp i hans famn när min värld rasade samman eller få hans pussar i pannan när mitt hjärta brast.
Men jag glömde bort delen av att det var han som raserade allt, han krossade mitt hjärta.
Och denna gången är det inte jag som går sönder. Han har redan förstört mig.
Andra små tjejer kommenterar REDAN hans foton och snapar honom och känner då vem är jag för han bland alla 100.
Jag har bara haft ett självskadebeteende för att jag trott att om jag bara ger honom mer så kommer han ta emot det som förr. Men näää vet ni vad.
Jag måste ta mig ur detta bara. För det väntar något stort på mig. Någon som sätter mig först med glädje.
Någon som ser all den kärlek jag har.
Någon som ser mig och hur bra jag är.
Man ska inte ta vilken skit som helst. Det har mamma sagt.

Likes

Comments

View tracker

Hello guys

Ligger just nu i sängen och försöker vila lite. Sovit jätte dåligt inatt nog pågrund av att jag dom senaste dagarna sovit hos pappa och ville inte riktigt hem så att sova hemma var lite jobbigt.

Har haft det jätte mysigt verkligen. Ville först inte åka av lite personliga saker men när jag väl kom dit kunde jag inte ha varit lyckligare.

Älskar Norge och älskar pappas nya stad han bor i Halden heter den. Inte så mycket att göra men allt man behöver är ett öga bort. Vi har gått på julmarknad, ätit god mat och varit på bio. Kunde inte ha haft bättre dagar.

Likes

Comments


Skriver mest för att skriva av mig, och här kanske finns någon vilse själ som hittar något att känna sig förstådd i,

Vill också poängtera att skriva är det jag gör, det är jag bra på. Och jag måste ut med skiten och detta blir resultatet.

Vi är alla unika och vi alla förtjänar någon som ser det. jag är jätte unik jag går upp och ner så mycket att jag själv knappt hinner med. Jag gråter när jag är glad jag skrattar när jag är ledsen jag skrattar för jag mår bra.Jag tänker många gånger att jag ALDRIG kommer hitta någon som vill vara med mig. Åka med i den ständiga bergochdalbana som mitt liv ständigt åker. Men sen så tänker jag att jag klarar mig riktigt bra. Jag ser alla dessa par överallt i verkligheten och på medier och tänker verkligen vad har dom som vi inte har, hur klarar dom det om inte vi gör det?

Det finns ett oss som jag verkligen tror på,, det som grundade i sig att vi blev kära. Jag älskar att ha någon att berätta allting för. någon att ventilera med.

Jag förtjänar någon som vill vara med mig. som är villig att ta emot all kärlek jag kan ge. För det är så mycket jag har att ge bort att jag numera inte vet vart jag ska lägga det. Jag förjtänar någon som visar upp mig stolt för sina vänner. Jag förtjänar att vara prio 1 eller iallafall 2... Vill ha någon som sätter mig först med glädje. Någon som ser hur bra jag är. Någon som ser all kärlek jag vill ge. Man ska inte ta hur mycket skit som helst det har mamma sagt.

Likes

Comments