Jacka från Zara 199:-

Keps från H&M 99:-

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tunn dunjacka från Stadium, Everest för 799:-

Blå- och vitrandig off shoulder blus från BIKBOK för 299:-

Grå tunn blus från Lager 157 för bara 100:-

Röd T-shirt från Lager 157 för 80:-

Här är några av mina senaste inköp i klädväg. Jag är ju något av en shoppoholic så får ha det att skylla på..

Trevlig helg på er!

Likes

Comments

​I helgen var jag tillsammans med min bror och hans flickvän iväg på lite äventyr. Vi åkte först till fina Trosa och gick runt lite. Både jag och Isabelle hade våra kameror med oss i hopp om att så lite fina höstbilder. Och ovan ser ni resultatet. 

Efter Trosa svängde vi in till Tullgarns slott innan vi åkte hem. Vi var nästan helt ensamma där eftersom den både var ganska sent och dessutom rätt kallt. Men fint var det!

Likes

Comments

​Lite som Nosa känner jag mig nu, slö och seg <3

Sitter i alla fall i skolan just nu och väntar på att in lektion ska börja. Vi hade precis skolfoto och herregud vad jag ogillar det. Tycker verkligen inte om att bli fotat när jag själv inte ser mig själv. Men men, det blir vad det blir, det är ju bara alla skolor i hela södertälje som kommer se det... :/

Likes

Comments

​I söndags ägde den årliga höstmarknaden på Skillebyholm rum. Det är lika mysigt varje år och som alltid stod mormor med ett bord fullt av hantverk. Hon är så jäkla duktig min mummu. Jag åkte dit med mina kusiner och deras respektive. Och på plats var i princip hela släkten. Supermysigt var det!

Hoppas ni får en bra tisdag <3

Likes

Comments

​Äntligen har jag fått mitt vita rum som jag så länge haft cravings efter. Jag har till största del gjort allt själv, måla, spackla, slipa osv.. Det har till min förvåning varit ganska roligt. Men jag tror att det beror på att jag har varit så motiverad till detta och när jag får göra det själv så gör jag mitt bästa. Och det resulterade i något som jag är väldigt nöjd med. Självklart är inte ALLT klart, men småprylar får komma till med tiden. Jag har tex planerat att göra en "minnesvägg" ovanför sängen med diverse bilder mm. Jag är i alla fall nöjd och det är vad som räknas. 

Likes

Comments

Smet precis iväg från matsalen där pappa och våra middagsgäster Lasse och Ingrid sitter och socialiserar sig. Pappa och Lasse + en till ska nästa helg åka på grabbresa till Skottland. Det var anledningen till varför Lasse kom idag, dem skulle boka de sista inför resan. Dem kom vid 16 tiden och sen dess har vi suttit och pratat hela tiden med pauser av god mat och dryck som pappa är så duktig på! Men som det i många fall blir kan det bli något segt för min del att sitta kvar in i det sista. Så jag gav upp och sysselsatte mig med att skriva ett inlägg istället. 

Hoppas eran lördag varit bra!

Likes

Comments

I födelsedagspresent fick jag tightsen från Stronger (de blommiga). Hur fina är inte dom! Jag invigde dem på en löprunda och oj jag sköna dem är. Sitts skönt, åker inte ner och är såå snygga. Jag är supernöjd! 599:- kostar dem på www.stronger.se

De svarta Nike-tightsen köpte jag igår på Stadium för 379:-. Dem är också jättesköna. Jag tycker om att dem är något tunnare.

Likes

Comments

​Idag har vi bara gjort bra saker. Vi började dagen med att rensa uppe på vinden och Jaanas garderob. Mitt inre jublade eftersom jag visste att min "lilla" garderob skulle få lite påfyllning. Allt som vi rensade bort från vinden och lite överallt i huset åkte vi sen in till Trosa tippen och slängde. Jag älskar verkligen att slänga saker, man får ta ut lite omedveten aggression haha. Sen dess har vi bastat, hängt lite med grannarna och bara Spa´at, super mysigt. 

Nu sitter jag i alla fall och väntar på högrevsburgarna som ligger på grillen. Sen middag som alltid när jag är här i Trosa hehe.. men det är mysigt. Då blir matkoman såpass grov att det passar perfekt och hoppa i säng precis efter. 

XoXo

Likes

Comments