Som alla andra så har jag också hoppat på trenderna. Kul för mig men inte för plånboken.

Här är några saker jag är extra böjd över!

Skor: Nike air force 1,07', 999kr Nelly.com

Adidas tröja: original, 649kr zalando

Vans tröja: black, 649kr carlings

Örhängen: 3-pack, 59kr ginatricot

Likes

Comments

Ne nu är de nog... nu har skolan börjar igen och jag måste börja ta tag i saker så att de blir gjort och att allt blir bra.

Jag ska inte vara med dem som inte tar saker och uppgifter på allvar. Tänka på mitt och inte alla andras.

Jag satsar högre än förra året och allt kan vara bli bättre.

Och för att jag ska lyckad med allt så har jag köpt mig en assssss fin almanacka från glitter!!!

Likes

Comments

Idag va det sista dagen här i Fiskebäckskil. Vi gick upp i bra tid så att vi hade hela dagen på oss. Vi började med att bada och solade lite vis gullmarsstrand och sen gick vi in och åt lunch där. Efter det så åkte vi till några klippor på väst- sidan och fiskade lite, JAG FICK UPP 17 stycken! Dom andra fick också upp mycke fisk så sammanlagt så fick vi 60 stycken på 6 personer.

Likes

Comments

Efter att ha klättrat på klippor upp och ner, fram och tillbaka så kom vi äntligen fram till några klippor man kunde sitta vid och fiska ifrån.

Vi vaknade vid 10 och åtfrukost och packade ihop och åkte iväg för att fiska. Vi var ute vid havet ända tills 16 tiden då vi åkte hem för att Andreas och mamma skulle fiKa hos våra släktingar som äger Gullmarsstrand.

Likes

Comments

Äntligen så är vi framme i Fiskebäckskil. Efter en dag på Ullared med shopping och skratt. Men nu ska jag bara vara och slappa när man äntligen kommer ifrån Skinnskatteberg.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen ledig i några dagar. Så skönt att få sova hur länge man vill och vara uppe på kvällen utan att tänka på att man ska upp tidigt.

Jobbar några dagar till och sen blir det att åka till Lysekil!!!

Likes

Comments

Nu är denna jobb period över på färna snart. Jobbar bara 2 dagar till sen är jag ledig enda fram tills skolan börjar. Men innan dem sista dagarna så är det 4 dagar ledigt och det kommer att bli så skönt att bara sova hur länge man vill vara uppe på natten och kolla film. Och inte bara att jag blir ledig om nån timme utan idag kommer Jacob hem från sin road trip som han och hans familj har varit ute på. Som jag saknat han men snart är han hemma igen!!!

Likes

Comments

Om 2 veckor åker jag till västkusten på semester och behövde lite kläder tills dess. Så idag när jag var ledig passade det bra att åka in till stan och shoppa lite. Mamma, lova och jag var inne så de vart en "tjej dag". Jag har jätte lite sommar kläder denna sommaren för att jag inte har hunnit att köpa några kläder och sen har jag samma kläder på jobbet, svarta jeans och skjorta. Så jag har inte haft så stort behov utav att ha så mycket sommarkläder. Men nu när vi ska bort så behövdes det lite.

Men tycker att det är svårt att hitta sommarkläder som är ljusa och tunna. Allt är svart och tjockt och det känns inte så somrigt men jag hittade lite iallafall!

En smuts rosa långärmad klänning, från BIKBOK & kostade 99kr

En smuts rosa t-shirt klänning, från BIKBOK & kostade 99kr

En vit kofta med snörning på sidorna från JC & kostade 149kr

En BH utan byglar får Cubus & kostar 199kr

Ett par solglasögon från MONKI & kostade 129kr

Likes

Comments

LITEN PARAD MED STOR BETYDELSE!
I helgen så var det Västerås city festival med många artister och marknader och många olika uppträdanden. Jag var bara inne en dag för att jag shoppade lite saker och så ville jag kolla lite på paraden. Jag tyckte att det va lite över hajpat då alla sa att paraden skulle va stor och att många skulle gå dit och titta. Så jag hade lite förstora förhoppningar men va spelar det för roll!! De spelar ju ingen roll och hur stor den är, de som spelar roll är ju budskapet och att om man inte är med i paraden är där och tittar och HEJAR.

Likes

Comments