Idag va det sista dagen här i Fiskebäckskil. Vi gick upp i bra tid så att vi hade hela dagen på oss. Vi började med att bada och solade lite vis gullmarsstrand och sen gick vi in och åt lunch där. Efter det så åkte vi till några klippor på väst- sidan och fiskade lite, JAG FICK UPP 17 stycken! Dom andra fick också upp mycke fisk så sammanlagt så fick vi 60 stycken på 6 personer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter att ha klättrat på klippor upp och ner, fram och tillbaka så kom vi äntligen fram till några klippor man kunde sitta vid och fiska ifrån.

Vi vaknade vid 10 och åtfrukost och packade ihop och åkte iväg för att fiska. Vi var ute vid havet ända tills 16 tiden då vi åkte hem för att Andreas och mamma skulle fiKa hos våra släktingar som äger Gullmarsstrand.

Likes

Comments

Äntligen så är vi framme i Fiskebäckskil. Efter en dag på Ullared med shopping och skratt. Men nu ska jag bara vara och slappa när man äntligen kommer ifrån Skinnskatteberg.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen ledig i några dagar. Så skönt att få sova hur länge man vill och vara uppe på kvällen utan att tänka på att man ska upp tidigt.

Jobbar några dagar till och sen blir det att åka till Lysekil!!!

Likes

Comments

Nu är denna jobb period över på färna snart. Jobbar bara 2 dagar till sen är jag ledig enda fram tills skolan börjar. Men innan dem sista dagarna så är det 4 dagar ledigt och det kommer att bli så skönt att bara sova hur länge man vill vara uppe på natten och kolla film. Och inte bara att jag blir ledig om nån timme utan idag kommer Jacob hem från sin road trip som han och hans familj har varit ute på. Som jag saknat han men snart är han hemma igen!!!

Likes

Comments

Om 2 veckor åker jag till västkusten på semester och behövde lite kläder tills dess. Så idag när jag var ledig passade det bra att åka in till stan och shoppa lite. Mamma, lova och jag var inne så de vart en "tjej dag". Jag har jätte lite sommar kläder denna sommaren för att jag inte har hunnit att köpa några kläder och sen har jag samma kläder på jobbet, svarta jeans och skjorta. Så jag har inte haft så stort behov utav att ha så mycket sommarkläder. Men nu när vi ska bort så behövdes det lite.

Men tycker att det är svårt att hitta sommarkläder som är ljusa och tunna. Allt är svart och tjockt och det känns inte så somrigt men jag hittade lite iallafall!

En smuts rosa långärmad klänning, från BIKBOK & kostade 99kr

En smuts rosa t-shirt klänning, från BIKBOK & kostade 99kr

En vit kofta med snörning på sidorna från JC & kostade 149kr

En BH utan byglar får Cubus & kostar 199kr

Ett par solglasögon från MONKI & kostade 129kr

Likes

Comments

LITEN PARAD MED STOR BETYDELSE!
I helgen så var det Västerås city festival med många artister och marknader och många olika uppträdanden. Jag var bara inne en dag för att jag shoppade lite saker och så ville jag kolla lite på paraden. Jag tyckte att det va lite över hajpat då alla sa att paraden skulle va stor och att många skulle gå dit och titta. Så jag hade lite förstora förhoppningar men va spelar det för roll!! De spelar ju ingen roll och hur stor den är, de som spelar roll är ju budskapet och att om man inte är med i paraden är där och tittar och HEJAR.

Likes

Comments

Nu har jag varit på så många skolavslutningar den senaste tiden och har bara längtat mer och mer till lov. Men idag så fick jag äntligen ta lov och jag kommer ta vara på tiden till Max.

Det var min första skolavslutning på Ullvi och de va den tråkigaste jag har varit på under alla mina år i skolan. Vi var först i aulan och tittade på Emma när hon sjöng i skolan, hon var så duktig och jag är stolt över att hon vågade stå in för alla och uppträda.

Sen gick vi vidare och va lite med programmet. Jag trodde att det skulle ta jätte lång tid men va bara där i 40 min så vi va klara vid 9 och nästa buss som gick från Köping till Skinnskatteberg gick 11. Så jag var med Joel, Mira och Matilda och när vi inte hade något att göra så gick vi till Max där vi möte Jacob J.

Men nu har jag lov och de känns så skönt att gå ut åks-1 med alla betyg godkända. Nu ska jag villa upp mig så jag vill tillbaka till skolan men som det ser ut bu så vill jag inte tillbaka på ett tag.

Likes

Comments

I går tog högstadiet i min gammal skola lov och jag bar där med Jacob och Peter och kollade på alla kompisar som gick ut nian och sen på Lova som slutade 7.

Efter vi hade varit i kyrkan så åkte jag med Jacob och hämtade min moppe som stod vid stationen i Skinnskatteberg. Som hade stått där sen jag åkte till bussen. Sen var ja kvar i Skinnskatteberg en stund tills min mamma ringde och sa att vi skulle äta. Så jag började åka hem och så möter jag min pappa på gården och han tycker att det ser konstigt ut när jag ställde moppen på stödet och då såg vi att det var knäckt och att det var repor på kåporna så det är bog någon dom har haft omkull moppen när den har stått vid stationen.

Senare på kvällen bär vi hade ätit så ringde Vilma efter deras avslutningsmiddag och sa att dem skulle upp till skärsjön. Efter jag var klar med allt jag skulle göra hemma så åkte jag in till Skinnsberg igen och var med alla fram tills att jag åkte hem till Jacob på natten.

Likes

Comments