mirkiara sol​hdhksdhkhkhDKH

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Under några veckor så har vi arbetat med kartong.

Bild nr 1 är från första arbetet jag gjorde. Som ni ser på bilden så "sitter inte balkongen fast med resten av huset". Balkongen gjorde jag första lektionen. Jag var nöjd med balkongen innan jag limmade fast den på huset och målade den. Om jag målat golvet och räcket innan jag limmade fast det hade det nog blivit så mycket bättre. Nu var det jättesvårt att måla snyggt inne i balkongen och runt om.

Jag minns att jag hade väldigt dåligt tålamod när jag målade huset och var ganska spontan. Jag hade en bild i huvudet av hur jag ville att det skulle se ut och när det inte blev som jag tänkt mig, så gav jag upp lite.

Det är något jag måste träna mer på, att planera och vara mer noga och försöka ha mer tålamod.

Andra arbetet blev så mycket bättre och jag blev jätte nöjd. Jag var noga och valde ut färgerna så att det skulle passa ihop. Jag ville att sovrummet skulle upplevas som mysigt, murrigt men samtidigt modernt.

Tyvärr fick vi inte använda mer lektioner för att fortsätta på det här arbetet. Men om jag haft mer tid hade jag tapetserat väggarna, ändrat färgen på golvet, gjort mer kuddar och gjort mer detaljer.

Likes

Comments