Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu är jag hos frisören för att slinga mitt bruna hår. Lägger upp bilder på resultatet senare!

/Vendis

Likes

Comments

Här har vi de snyggaste drinksglasen ni kan hitta enligt mig, just nu! Har endast två st hemma än så länge då det inte fanns fler i den butik jag fyndade. Nu har jag dock hittat dem för rena kappriset, ska beställas så snart som möjligt! Ni hittar dem HÄR!

Likes

Comments

Igår var jag för första gången hos Hanna på Salong Linné för att fixa mina naglar. Jag är supernöjd och rekommenderar verkligen Hanna för er som vill ha riktigt bra naglar till riktigt bra pris. Hon använder sig av ett smidigt bokningssystem där ni kan välja och vraka i kalendern långt framöver. Gå in och kika! Tips tips!
Hennes sida hittar ni HÄR.

Likes

Comments

Ännu en vecka har startat och denna har jag längtat lite extra efter... För på söndagmorgon beger jag mig till romantiska staden, Rom! Detta är så efterlängtat och jag är så glad för att jag ska få uppleva den staden och det tack vare min älskade A. Ni ska givetsvis få bilder och tips från min upplevelse där! Mina dagar i Sälen var superhärliga och nu är jag redo för nästa resmål. Först några dagar i skolan, fix hos frisören och jobb!

Hoppas ni fått en bra start på veckan,
/Vendela

Likes

Comments

Likes

Comments

Kvalité; HÄR // HÄR // HÄR 

Budget; HÄR // HÄR // HÄR 

Denna härliga torsdag tänkte jag dela med mig av lite coachning och inspiration för vad du kan bära härnäst i veckan, vad för kommande investering i garderoben du vill göra eller bara låta dig rentav inspireras. Detta är väl en alldeles utomordentlig bra idé denna gråa och regniga torsdag? Kika även in mina utvalda tips på liknande basmåsten i länkarna ovan. Nu sticker jag till skidbackarna för några dagar! 

Hoppas ni får en superbra torsdag,

/Vendela

Likes

Comments

Startar denna måndag med att dela med mig av lite bilder från min vistelse i New York under november! New York är en så härlig stad, som ger en så mycket energi och inspiration. Det är verkligen som folk säger "staden som aldrig sover". Att åka dit någon gång i livet är enligt mig, ett super-måste!

Hoppas ni får en bra start på denna vecka!
/Vendela

Likes

Comments