Header

Hej! Bilden är från igår då jag var i Stockholm och shoppade. Inne på Zara -som jag älskar- hittade jag denna superfina röda väska. Den ser liten ut men är väldigt stor inuti. Alltså ett lyckat köp. Sen köpte jag mest saker till skolavslutningen -som för mig är på onsdag- och lite annat som jag velat ha. Min lunch åt jag på Vapiano och det var så gott:).
Sedan åkte jag hem och kvällen slutade med att jag o min mamma tittade på pirates of the Caribbean. Ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart är april slut och jag längtar tills maj,av många anledningar. 1.jag ska på klassresa till Polen i 3 dagar vilket ska bli väldigt intressant och roligt,kommer försöka ta bilder därifrån men våra dagar kommer vara ganska hektiska. 2. Det blir bara närmare och närmare till skolavslutningen! Och sommaren , dock har jag inte hittat en klänning ännu vilket jag får lite panik av av någon anledning. Idag och har vi ledigt från skolan vilket betyder att vi får dubble helg 👌🏽Likes

Comments

2k17 har verkligen gått så fort, nu är det redan april och jag har förberett/ skrivit ut hela månaden i min bullet journal.

Likes

Comments

Hej, idag hade vi matteprov och jag tror det gick bra (hoppas det iallafall) det har varit mycket ljusare än vad det brukar ute men är fortfarande super kallt. Bilden på "målningen" eller vad jag ska säga är från min "dagbok" jag såg den bilden på Pinterest och tyckte att den var fin så jag ritade/målade av den. Brukar skriva i den boken ofta och även måla lite saker. Kort inlägg, men mitt i veckan finns inte så mycket intressant att skriva om. Hoppas ni får en fortsatt bra vecka så kanske vi hörs i helgen.

Xoxo

Likes

Comments

Godmorgon!
Denna helg har inte så mycket hänt men det har varit skönt att vara ledig.
I somras bytte/målade jag mitt rum och sen dess har jag inte satt upp något på väggarna,men i lördags(igår) målade jag några bilder jag fick inspiration av från Pinterest. Jag använde akvarell pennor för att det skulle se lite finare ut och så satte jag upp bilderna åvanför min byrå, jag tycker att det blev bra:)
Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi sen
Xoxo

Likes

Comments

Hej
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hittat inspiration för att skriva.
Men nu är det 2017!!
Jag tänkte att jag kanske skulle börja göra inlägg på tips om hur man kan göra/visar min buller journal (om man söker på youtube så får man fram massa videos om det)
Något nytt... jag läser hela Harry Potter serien och har hittills läst 4 böcker. Har sett alla filmerna förut men har blivit mycket mer intresserad att att läsa.

I år kommer jag att uppdatera min blogg oftare, så hörs snart
💜💜

Xoxo /Vendela

Likes

Comments

Detta är vad jag har med min i min väska när jag ska till skolan eller någon annan stans:

Nesseser med allt som behövs nu inför vintern som handkräm och läppbalsam.

Sedan har jag i dom två sidofacken ett par hörlurar för tråkiga buss/tåg resor. Och i andra facket har jag ett fishermansfriend paket som är i smaken citrus.

Jag har även ett anteckningsblock som jag skriver ner pluggtider och inlämningstider i, kluddar lite i den oxå. Den är inte så jätte fin men skulle vilja köpa en ny.

Sen kan man ha med en dator/iPad eller något sånt om man skulle behöva, jag har inte tagit med mig det någon gång men jag har bara behövt mitt anteckningsblock.

Det var vad jag har i min väska,just nu är jag sjuk...igen,känns som att jag har varit sjuk hela hösten men jag har liksom aldrig blivit riktigt frisk sen först. Hoppas ni gillade detta inlägg:) ni får gärna kommentera något...om ni vill förstås:)

Xoxo

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen,har inga ursäkter så jag fortsätter bara. Hela helgen sov min kompis över hos mig och vi hade jätte roligt,vi var även på en julmarknad och kollade lite.
Nu i november så fyllde jag år och jag fick en ny Ipad bland annat som jag älskar, jag skriver,skissar och kollar på film o serier på det. Jag har verkligen hittat några bra rit appar som jag tänkte tipsa om:
Pigment
Amaziograph
Adobe Draw
Calligraphy HB

Sen fick jag lite presentkort,pengar och lite sånt.
Nästa inlägg blir nog ett om vad man kan ha i skolväskan och lite tips o sånt!

Hörs sen xoxo

Likes

Comments