Header

vendela

fler bilder finns pÄ instagram @ vellaadolfsson

HÀr kommer nÄgra bilder frÄn mitt sommarlov. Jag hade planerat att detta skulle bli ett lÄngt, fint och bra inlÀgg men det fÄr rÀcka sÄhÀr. Jag har haft ett sÄ sjukt bra lov och jag Àr sÄÄÄ himla tacksam för alla dessa fina minnen och (framförallt) fantastiska mÀnniskor. Jag Àr sÄ lyckligt lottad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

What's up for today?

Dagens planer:
‱ skrubba bort fĂ€rgen i min nacke
‱ Elin kommer hit, mysa med henne
‱ jobbar 15-18
‱va med Elin och co.

TvĂ„ dagar kvar av sommarlovet. Hur kĂ€nns det? Ingen jĂ€vla aning. Är sjukt nervös samtidigt som jag vet att jag inte har nĂ„got att vara nervös över.
Jag tror det jag Àr mest nervös över Àr klasserna. Att jag inte vet vilka som ska gÄ i min klass och vilka jag kommer "gÄ miste om" och vilka jag tyvÀrr kommer fÄ dras med i tre Är. Jag har ju en del jag vill gÄ med och en del inte verkligen inte vill gÄ med. Det har vÀll alla..?

Jag har valt att gÄ SamhÀll med Dansprofil. Ni som har lÀst mina tidigare inlÀgg angÄende gymnasiet vet att jag pendlat kraftigt mellan tvÄ val. SamhÀll Dansprofil i Vimmerby och Estet Musik i Oskarshamn. Jag har valt att stanna kvar i Vimmerby och dansa istÀllet för att flytta ensam till Oskarshamn och gÄ i en skola dÀr jag inte kÀnner nÄgon, dÀr jag inte fÄr dansa.
Anledningarna till att jag stannar Àr mÄnga. De största anledningarna Àr dansen, kompisar, min familj och att jag tror att jag skulle blivit paranoid om jag var tvungen att bo sjÀlv hela tiden. Jag har tÀnkt att jag ska lÀsa musik pÄ högskola senare i livet istÀllet.
Jag Àr sÄ taggad pÄ att Àntligen fÄ börja Dansprofil!

Likes

Comments

resa

KÀnde att det behövdes en fÀrgklick i min annars sjukt deprimerande garderob

Favoritbageln pÄ favoritstÀllet

Finns inget godare? FÀrdkost pÄ tÄget fixad.

Idag bestÀmde vi oss för att ta sovmorgon, till skillnad frÄn gÄr dÄ vi gick upp vid 9. Vi började dagen med att tona mitt hÄr (!!!???) mörkbrunt. Inte jÀttestor skillnad mot vad jag hade innan, endast lite mörkare och jÀmnare fÀrg genom hela hÄret. Notera att jag aldrig gjort nÄgot med mitt hÄr innan. Var alldeles skrÀckslagen.
NÀr det var klart Ät vi frukost, resterna frÄn onsdagens tacos.
Efter det stÀdade vi (lÀs: jag) och gick sedan till en slÀkting till mig för att fika och lite catch up pÄ vad som hÀnt sen vi sÄgs sist.
Vid 15.00 gick bussen mot Kalmar dÄ vi bestÀmt oss för att tillbringa eftermiddagen med att shoppa och mysa i stan. Blev ett antal tröjor och smycken rikare och desto fler kronor fattigare. Det var det vÀrt.

Nu sitter vi pÄ tÄget hem och Àr snart framme i kÀra Vimmerby. Borta bra men hemma bÀst.

Likes

Comments

vendela

HÀr kommer lite bilder frÄn idag. Jag Àr för trött för att skriva ett lÄngt inlÀgg men sÄhÀr har min dag sett ut. Tack för mig nu checkar vi ut!

Vi tog bussen till min sommarstuga pĂ„ norra Öland för att hĂ€lsa pĂ„ min mormor och mina kusiner

VĂ€rldens godaste hamburgare!!!!

Jag hihihi

Min fina fina kusin Amanda. VÀrldens sötaste tjej

En fin palm

Imorse nÀr jag lyxade till det med frukost pÄ sÀngen Ät Juliana. Den bÀsta frukosten jag vet. Kvarg, blÄbÀr, hallon och solroskÀrnor.

Jag igen

Likes

Comments

resa

IkvÀll tog vi cyklarna till hamnen för att kolla pÄ solnedgÄngen. Vi köpte Nocco-glass och satte oss pÄ en bÀnk som alla romantiska par och pensionÀrer. Klart vÀrt.

Likes

Comments