Header

Här kommer lite fina bilder från min helg hos mina kusiner i Älmhult. Jag valde att inte blogga eller uppdatera så mycket alls under dessa dagar då jag velat vara närvarande och tillbringa så mycket tid som möjligt med dem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vendela

fler bilder finns på instagram @ vellaadolfsson

Här kommer några bilder från mitt sommarlov. Jag hade planerat att detta skulle bli ett långt, fint och bra inlägg men det får räcka såhär. Jag har haft ett så sjukt bra lov och jag är sååå himla tacksam för alla dessa fina minnen och (framförallt) fantastiska människor. Jag är så lyckligt lottad!

Likes

Comments

What's up for today?

Dagens planer:
• skrubba bort färgen i min nacke
• Elin kommer hit, mysa med henne
• jobbar 15-18
•va med Elin och co.

Två dagar kvar av sommarlovet. Hur känns det? Ingen jävla aning. Är sjukt nervös samtidigt som jag vet att jag inte har något att vara nervös över.
Jag tror det jag är mest nervös över är klasserna. Att jag inte vet vilka som ska gå i min klass och vilka jag kommer "gå miste om" och vilka jag tyvärr kommer få dras med i tre år. Jag har ju en del jag vill gå med och en del inte verkligen inte vill gå med. Det har väll alla..?

Jag har valt att gå Samhäll med Dansprofil. Ni som har läst mina tidigare inlägg angående gymnasiet vet att jag pendlat kraftigt mellan två val. Samhäll Dansprofil i Vimmerby och Estet Musik i Oskarshamn. Jag har valt att stanna kvar i Vimmerby och dansa istället för att flytta ensam till Oskarshamn och gå i en skola där jag inte känner någon, där jag inte får dansa.
Anledningarna till att jag stannar är många. De största anledningarna är dansen, kompisar, min familj och att jag tror att jag skulle blivit paranoid om jag var tvungen att bo själv hela tiden. Jag har tänkt att jag ska läsa musik på högskola senare i livet istället.
Jag är så taggad på att äntligen få börja Dansprofil!

Likes

Comments

resa

Kände att det behövdes en färgklick i min annars sjukt deprimerande garderob

Favoritbageln på favoritstället

Finns inget godare? Färdkost på tåget fixad.

Idag bestämde vi oss för att ta sovmorgon, till skillnad från går då vi gick upp vid 9. Vi började dagen med att tona mitt hår (!!!???) mörkbrunt. Inte jättestor skillnad mot vad jag hade innan, endast lite mörkare och jämnare färg genom hela håret. Notera att jag aldrig gjort något med mitt hår innan. Var alldeles skräckslagen.
När det var klart åt vi frukost, resterna från onsdagens tacos.
Efter det städade vi (läs: jag) och gick sedan till en släkting till mig för att fika och lite catch up på vad som hänt sen vi sågs sist.
Vid 15.00 gick bussen mot Kalmar då vi bestämt oss för att tillbringa eftermiddagen med att shoppa och mysa i stan. Blev ett antal tröjor och smycken rikare och desto fler kronor fattigare. Det var det värt.

Nu sitter vi på tåget hem och är snart framme i kära Vimmerby. Borta bra men hemma bäst.

Likes

Comments

vendela

Här kommer lite bilder från idag. Jag är för trött för att skriva ett långt inlägg men såhär har min dag sett ut. Tack för mig nu checkar vi ut!

Vi tog bussen till min sommarstuga på norra Öland för att hälsa på min mormor och mina kusiner

Världens godaste hamburgare!!!!

Jag hihihi

Min fina fina kusin Amanda. Världens sötaste tjej

En fin palm

Imorse när jag lyxade till det med frukost på sängen åt Juliana. Den bästa frukosten jag vet. Kvarg, blåbär, hallon och solroskärnor.

Jag igen

Likes

Comments