Header

Gott&Blandat, Vardag

Bild från igår när jag satt och läste min nya bok, eller ja jag läste en sida sedan blev det tråkigt att läsa.

Dagen vi alla längtat till! Just nu sitter vi i Cafeterian och ska snart ha svenska. Mitt favoritämne! Ikväll ska jag, Maja, Juliana, Allicia och kanske några till, lite oklart. Vi ska vara hemma hos mig, laga tacos och bara hänga hela kvällen. Hur mys? Dreamteam på hög nivå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gott&Blandat

Här är lite bilder från idag när jag gick hem från skolan och ett försök till en fin "Tumblrbild" på min favvotröja

Det var ett tag sedan jag bloggade nu men jag känner att jag har inte haft tid och ork till det. Det har hänt en hel del saker och jag har haft fullt upp i skolan med massa prov och läxor så bloggen har inte varit mitt prio ett. Jag ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar.

Likes

Comments

I torsdags köpte jag ett par nya skor. Ett par vita Nike Air Max. Jag har velat ha sådana så länge men inte hittat ett par till ett bra pris. Men hittade äntligen ett par och är så nöjd!

Idag är det ju lördag och höstmarknad i Vimmerby. Jag och några kompisar tänkte först gå på 01:ordnas innebandymatch för att sedan åka ner till stan och gå på marknaden, köpa lite munkar och så får vi se vad som händer sedan.

Likes

Comments

Det här med att försöka vara inspo är inte så lätt.. i alla fall inte när det är mörkt ute och alla lampor i köket lyser olika mycket med olika ljus och när jag vara har min lilla iPhone kamera. Aja jag försökte, det är väll det som är det viktiga? Hahaha vi säger så....

Likes

Comments

Vardag

Kanelbullensdag wohoooo! Det firades med kanelbullar på lektionen och fem kronors bullar på tempo av vissa. Inte va mig för jag hade som vanligt inga pengar med mig. Heheh... Det + att vi är klara med nationalekonomin, firades också med chips och läsk på so lektionen och vi slapp (om min älskade, gulliga, superfina, bästa lärare Lena läser; tyvärr inte pratade om, väldigt sorgligt och tråkigt), att skriva handen av oss om första världskriget.
Vi mötte också finaste katten på väg tillbaka till skolan från tempo och alla de där bullarna. Hur söt som helst!

Likes

Comments

Gott&Blandat, Mat

Hahah nu tror ni att jag ska bli jättedeep men nej nej. Bara nästan. Den svåra frågan är ju såklart om man ska dricka varm choklad eller grönt örtte. Hur kan man välja mellan dessa två???
Jag älskar hösten och att kunna sitta i soffan med en filt och dricka te eller varm choklad. Helst varm choklad. Och det var precis det jag nu gjorde. Fast jag sitter med en filt om mig vid mormor och morfars köksbord. Jag kunde inte välja te eller choklad så jag gjorde båda, nu sitter jag alltså här med en tekopp och en kopp varm choklad. Mums!

Likes

Comments

Resa, Vardag

Här är lite bilder från min och mammas roadtrip idag. Vi började i Borgholm och åkte norrut mot Löttorp och stannade på olika gårdar på vägen. Det är Skördefest på Öland nu (om någon missat det) så nästan alla gårdar har olika stånd med ostar, marmelader och massa annat. Hur mysigt som helst. Nu sitter vi hemma hos mormor oh morfar och myser i soffan. Imorgon ska vi nog åka in till Kalmar och gå på Ikea och lite. Vi får se.

Likes

Comments

Vardag

En bild på mitt täcke och dagens frukost som bestod av mjölk, müssli, chiafrön, kokos, hallon och blåbär

Bästa dagen! Det ska bli så skönt med helg nu. Jag och mamma ska åka till min mormor och morfar på Öland och gå på skördefesten och köpa pumpor och allt sådant dör man köper. Helt enkelt myspysa hela helgen. Vi ska kanske åka in till Ikea en snabbis på väg hem på söndag och köpa ramar till min vägg oh lite smått och gott. Jag möblerade om mitt rum i söndags så det finns en del saker jag skulle vilja köpa därifrån. Det kommer komma bilder på det någon gång, ni får nöja er med de här så länge :))

Likes

Comments