Header

träning&mat

Mammas power-hour pass gick jag på som utlovat men på något sätt hamnade jag på gymmet efter skolan i alla fall. Elin, Elinor och Kim skulle gymma och ville tydligen ha med mig. Det var nog inte speciellt svårt att övertyga mig. Jag fick låna ett par träningstajts av Elinor men gick mest bara runt och lallade. Körde lite lätt här och där. Fick dock nytt personbästa på benpress - 125kg! Blir otroligt glad när det går bra!

Likes

Comments

vendela

Det är torsdag. Längsta och segaste dagen på veckan. Det är mörkt ute. Det är kallt, -4 grader. Jag är trött. Motivationen för skolan är helt borta just nu. Jag vill bara lägga mig i min säng och sova igen, som alla andra dagar dock. Men det är bara att ta tag i sig själv, prata lite med Maja och Isac och så är du på bra humör igen och glad hela dagen. Funkar nästan alltid.

Igår kväll var jag och några kompisar på ishockey och shiiit vad kallt det var där inne (nehe det är ju en ishall idiot). Jag brukar gå på de flesta hockeymatcherna men igår kändes det som att det var extra kallt. Det tog två timmar (!!?) innan jag fick tillbaka känseln i mina tår.

Jag gjorde en smoothie igår efter gymmet som jag nu ska äta tänkte jag. Den blev sååå god! Bara massa nyttigheter i hahaha.

Vi får hoppas att den här dagen blir bättre än förväntat och att jag överlever mammas power-hour pass ikväll. Det återstår att se.

Likes

Comments

gott&blandat

Här är lite bilder på Gabbes Budapesttårta från hans födelsedag i måndags. Sjukt god!!

Likes

Comments

gott&blandat

Jag skrev precis nyss ett jättebra och roligt inlägg om dagen och om min bror som idag fyller 19 år. Men så hände det något med vårt internet så det bara försvann och det gick inte att uppdatera sidan. Jag blir så lack på det här. det händer mig hela tiden. MINST en gång i månaden.

Ur som helst så fyller min storebror Gabriel nitton år idag och det firade vi med tårta och god mat med farmor och farfar. Imorse uppvaktade vi honom med frukost på sängen och paket. VA mig fick han ett presentkort på Muskelbygget och det blev jag så nöjd med. Jag tror han tyckte om det. Det verkade som det i alla fall. Jag skulle gjort det hahah!

Nu sitter hela familjen Adolfsson klistrad framför Idrottsgalan. Till och med mamma och farmor som är lika ointresserade som jag. Jag tittar mest för att kunna veta vad alla pratar om imorgon och för att en från Vimmerby var med och okcså vann "årets nykomling"!! Vi får inte glömma att Zara Larsson och Danny Saucedo uppträdde också. Vilket gjorde hela galan mycket bättre. Alltså vi måste bara ta en tyst minut för Danny. Han är så snygg!!! Det är helt sjukt! Erkänn!

Grattis igen Gabbe! Du är 99% av tiden ett riktigt j*vla pain in the ass men jag antar att det ingår i att vara storebror? Den där en procenten är dock väldigt bra och jag skulle inte kunna tänka mig en bättre bror. Du är bäst!!

Likes

Comments