Jag har köpt en jacka, jag har tänkt att börja använda nu till hösten. Vad tycker ni om jackan?

De här jackan har vart rätt "inne" ett tag. Jag gillar den men den är för varm och använda nu på sommaren.

Om ni vill köpa jackan finns den på Ginatricot och här har ni länken direkt till jackan jag har på mig http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/overdelar/jackor/wanda-jacka/prod752248006.html#!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åå äntligen har vi köpt en kattunge! Den heter puma och är bara några veckor gammal.

Men snart är de skola igen efter ett långt sommarlov. Så nu när jag börjar skolan igen tänkte jag börja uppdatera er mer här på bloggen!

Likes

Comments

Nu är jag tbx, efter den här lilla pausen kände jag behövde det för det är rätt mycket läxor och prov, men nu ska jag göra allt jag kan för att uppdatera minst 4 gånger i Veckan, så hoppas ni gillar det!<3

I Helgen va jag på Mello finalen, och innan åt vi god middag på nån resturang nära friends arena innan mello hade börjat. Är det bara jag som tycker att Wiktoria skulle vinna? Nu vann ju Robin men grattis för vinsten Robin! Själv hejade jag på Wiktoria och Benjamin.

Min outfit jag har på mig är bara en Adidas tröja och ett par svarta slitna jeans.

Likes

Comments

IKEA! Måndag.

Var på ikea går och shoppa massa doftljus! // Det kan inte bara vara jag som alltid köper det när jag är på Ikea..?// Doftljusen gör ju hela vintern och hösten.. Men jag har det även på sommaren och våren!

Är så taggad till morgon ska på yoga igen! Går ni oxå på nån sport/Aktivitet?

// Ledsen för sent inlägg. Följ mig på insta: Vendela1008

Likes

Comments

Hej! // Söndag

Idag har jag sovit till kl 10 typ och gick upp ur sängen kl 4 på dagen. Eee va så trött.

Imorgon börjar vi kl 9:30 så det är nice. Men det är rätt mycket jag behöver göra nu först äta mat, träna, plugga och duscha. Dom bilderna är tagna igår men hade en mysig lördag/helg men nu är den snart slut.

Kan ni inte typ skriva vad ni vill de på den här bloggen för jag har typ tänkt lite mode, mat, livsstil och sånt. Men vad vill ni se?

Hur brukar ni göra för att komma ihåg saker? Mitt tips är: Att skriva en TO DO LIST så du inte glömmer nåt viktigt du ska göra och du kan bocka av det du gjort.

//Följ mig på insta: Vendela1008

Likes

Comments

Heej!

Vakna precis men orkar inte gå upp, måste nog det för att idag ska jag bara ha utveckling samtal och det tar bara 30 min annars är jag ledig. Vilket är så skön men måste hinna göra frukost innan jag ska gå. (Men innan ska jag lägga ut det här inlägget och titta på youtube samtidigt som jag sminkar mig.)

Det kommer jag äta till frukost👆🏽och en smoothie bowl.

Likes

Comments

Hej!

Jag tänker börja uppdatera min blogg nu jag kommer försöka uppdatera en gång om dagen nu. Hoppas ni kommer tycka om det. Nu under våren och sommaren har jag så mycket att se fram emot och är det bara jag som längtar till sommaren? Vad är eran favorit klocka? Mitt är lätt Daniel Wellington.

Vad ska ni göra i sommar?

Likes

Comments

Heej!

Denna vecka har jag haft fullt upp med läxor och prov men nu är allt äntligen över och det är snart jullov. På jullovet ska jag själv vara hemma och bara mysa vad ska ni göra på jullovet? För redan nästa lördag är det julafton.💖

Likes

Comments