Så alltså idag är de dagen före vår jord har vandrat ett varv runt solen, som tyvärr inte värmer våra kroppar speciellt mycket här i Sverige. Och jag idag har mått förvånansvärt bra på jobbet ända tills jag kom hem och slogs av verkligheten, mitt hem har alltid givit mig fett mycket värme men fan inte längre de är ett kallt ihopdraget ruckel.

Imorgon är tanken att jag och några av mina vänner ska åka till vår riktiga huvudstad, så ska vi gå ut på Xet å fira in de nya året. Kolla på alla raketer och ta en jäger shot. Varför inte leda in året på sättet som hela kommer antagligen vara, förjävligt.

Likes

Comments

Hej!
Jag är en människa som alltid har svårt för att visa känslor utöver att vara glad eller att vara arg. Visar aldrig att jag är ledsen eller rättare sagt jag vill inte visa mig svag och att vara ledsen är ett stort tecken på svaghet.
Jag är 20år snart ska jag fylla 21, i mitt liv så har jag aldrig direkt upplevt depression eller inte som jag har lagt på minnet. Men just nu så har jag utvecklat en sorts depression vet inte vad för sort vet inte ens om de finns olika sorter? Kan kanske säga att jag är en vilsen själ just nu i ett mörkt mörkt hål jag inte vet hur jag ska kunna klättra upp ur?
Om man mår dåligt så ska man väl prata med någon för att känna sig bättre? Men jag kan inte prata med någon, inte så att jag inte har någon att prata med har väldigt många otroliga människor runt om mig. Är väl mer att jag inte kan ens för mig själv erkänna att jag mår dåligt, jag får inte må dåligt, jag är ingen person som mår dåligt..
Men de iallafall jag tänkte med denna bloggen så ska jag försöka att för min egen skull få ut all jag tänker på, och allt jag försöker i min dag att förtränga. Hoppas att detta är ett steg till att jag kanske tillslut kan äntligen hantera min depression, även om det just nu bara är början..

Likes

Comments