Header

Off, veldig dårlig på bloggingen fortiden! Tingen er vel bare at eg ikke har orket! Har så mange tanker i hode mitt at eg snart eksploderer! Opplevd det eller?

Skulle liksom ha gjort veldig mye men så blir tankene satt over på noe annet! Eg må skjerpe meg!!

I det siste så har eg egentlig bare vert lei av alt og alle (utenom Leah mi) Eg har rett å slett gått inn i en egen boble som eg nå må komme meg ut av!! Eg har sagt til meg selv at; I dag Mia, i dag skal du trene og svette skikkelig godt og få jævla god samvittighet etterpå. Men det eg gjør er å gå hjem etter jobb og bare blitt der!

Nå må eg dra meg opp av denne bobla og virkelig komme meg tilbake til løpingen! Eg vet eg klarer det og har hatt slike perioder før, SÅ i morgen skal eg dra på trening rett etter jobb og løpe skjorten av meg!(ikke sånn bokstavelig talt)

Nå når eg har skrevet det her så MÅ eg gjøre det😂

Ønsk meg lykke til da❤

(Pakker trenings baggen in this moment)
#teamjoggedronning

Likes

Comments

Tok virkelig knekken på gæmlisen! (Ja, meg altså)

Eg merker definitivt at eg ikke er 20 år lenger og at eg ikke tåler like mye som eg gjore da! Haha

Men jaggu var det morsomt, av det eg husker såklart. Denne epic gjengen her ass, no words needed❤

Ikke bare drakk eg mye men eg fikk elveblest dagen etterpå, så det er tydelig at eg ikke tåler alkohol og eg får prøve å holde meg unna det. Skal eg nok klare siden eg bare var på 3-4 fester i fjor, hehe.

Først i dag (onsdag) er fyllasyken over og deilig er det! På tide å komme tilbake til treningsrutinene igjen! Må si eg gleder meg🙌🏼😅

❤ Big Bite Lagunen❤

Likes

Comments

Nå har eg hatt fri i to dager og de har vert kjempefine🌸 Eg har levert L i bhg og rett å slett hatt litt egentid og vert sammen med Siril. På tirsdag fikk eg besøk av ho på formiddagen og vi koste oss, pratet i flere timer!

Den 3km løpeturen sitter fremdeles i kroppen, men alikevel var det absolutt verdt det! Kanskje eg tar meg en tur i morgen også siden eg ikke har vert på treningssenteret denne uken.

Nå er eg klar for å jobbe til og med lørdagen også blir det en knallfest med kollegaene mine på lørdag🍾 Eg gleder meg veldig! Lenge siden eg har slått ut håret nå, så på lørdag skal eg virkelig gjøre det🥂

Lag dere en fin dag da dere🌸

Likes

Comments

Fridagen er blitt brukt ganske flittig allerede. Leverte Leah i bhg og jogget hjem igjen FØR frokost! Det er ikke ofte eg går ut av huset uten å ha spist men i dag gikk det veldig bra.

Løp 3 km i dag og eg var faktisk ikke så sliten som eg trodde eg skulle være. Litt kaldt ute i dag men det gikk fint å jogge likevel.

Tok ikke så mye klær på meg for eg blir så fort varm. Innerst hadde eg super undertøy, løpejakke utenpå der igjen også en overtrekksjakke. Ble ganske varm i den tjukke luen eg hadde på meg, men det var nødvendig!

En frisk og deilig joggetur🌸

#teamjoggedronning

Likes

Comments

Etter vår fine tur ut i dag fikk vi så lyst på boller. Vi gjore det enkelt og laget hveteboller. De fallt veldig i smak for både store og små, L hev i seg en hel med en gang de nesten kom ut av ovnen, når ho sier de er gode så må det nok stemme.

Oppskriften er fra Matprat.

Likes

Comments

Fikk ett action kamera av svigerfar og Birte og det var meget handy skal eg si deg! Kan taes med overalt og det er kjempelite. Har god vidvinkel og er supert å filme med om du har stor fart eller om du er på tur i fjellet. Helt genialt!

I tillegg var det med minnekort på 8gb som tilsier 1,5 time med video. Du kan også ta bilder🙌🏼

I pakken var det med stativ til å feste i bilen og billader, henge på hjelm og ett cover som du kan bruke under vann! Altså ett multi kamera som kan brukes til det meste. Var ute å testet det i dag når Leah testet ut sparkesykkelen sin! Veldig gøy altså!

Har du vert borti noe sånt og har tips, så er det bare å hyle ut i kommentarfeltet!


Likes

Comments

Har leenge holdt på med denne listen her for det dukker stadig opp nye ting som eg har lyst å gjøre før eg forlater dette universet. Her kan du vertfall få en liten smakebit🌸

TA BILLAPPEN

Eg hadde oppkjøring når eg var høygravid med L og klarte å gjennomføre den, faktisk veldig stolt over meg selv da det tok meg over 10 år å ta den. Klarte det til slutt da. hihi

BLI PERSONLIG TRENER

DRA PÅ GABRIELLE KONSERT

HOPPE I FALLSKJERM

BESTIGE ETT FJELL HØYERE ENN 2000 MOH

SKRIVE EN BOK
Ja tro det eller ei, har faktisk alltid hatt lyst til å skrive en bok, men om hva det vet eg ikke enda.

HA ETT WALK IN CLOSET MED BARE TRENINGSKLÆR
Det må jo bare være helt konge, der du kan mikse og matche alle treningsklær som du bare vil.

KJØPE LEILIGHET/HUS
Det kommer nok en dag da vi også kan kjøpe oss noe.

BESTIGE VIA FERRATA

GÅ VIDDEN OG OVERNATTE EN NATT

FÅ ETT BARN TIL
Det kommer nok med tiden, men ikke med det første.

EGEN BEDRIFT

Veldig mye eg har lyst å gjøre, men her er vertfall en liten smakebit. Hva har du på din bucket list?

Likes

Comments

Jenterommet har nå fått ett litt annet utseende enn fra sist eg la ut noe. Prøver å få Leah til å leke der inne så ikke alle lekene flyter i stuen. Lov å prøve seg vertfall🌸

Der sto ho å såg på alle bamsene og dukkene sine (ho har flere) og var veldig stolt over de. Hihi

De fineste kjolene henger på veggen og en del av de måtte pakkes vekk fordi de var for små. Ikke ett stort bruk av kjoler her i huset akkurat.

Minnerammen som eg nesten har glemt (siden den har stått på vårt soverom siden den ble laget) kom også inn på rommet hennes🌸 Eg liker virkelig å dille og dulle på rommet hennes menst ho leker å koser seg. Vi hører på musikk å danser begge to.

💕💕Skikkelig Prinsesse rom💕💕

Andre delen av rommet er kontoret mitt! Ikke like fint men...

Likes

Comments

I dag tok vi oss en tur ut for å lufte oss litt. Fikk tatt noen fine bilder i finværet.

Veldig fornøyd med det siste bilde! Perfekt lys fra solen som reflekterte ned i vannet! Magisk🌸

Har dere hatt en fin dag?

Likes

Comments

Før jobb i dag var eg innom eg tur på H&M for å bruke opp tilgodelappen eg hadde og kjøpte litt nytt til meg selv og litt til Leah. Siden våren og sommeren kommer snart (forhåpentligvis) så tenkte eg det var på tide med litt vår stæsj.

En tynnere lue som var så himla søt at eg ikke kunne gå fra den, L var helt nydelig i den luen der! Og en hals som ho faktisk trenger nå. Salgsvarer på H&M så eg fikk begge to for 50kr.

En ny genser til 75kr, L har litt lite gensere som er fine og ho kler veldig godt grått.

Og en caps til meg selv. De er utrolig fine de capsene der og passer veldig godt til de med brunt hår, synes no vertfall eg. Klar til sommeren nå. 99 kr på H&M.

Likes

Comments