Header

.

Fy fader!! Ja eg har egentlig ikke ord! Det er bare helt sykt å se hvordan eg såg ut for over ett år siden nå.

Det er tydelig at her hadde eg grusomt lavt stoffskifte som du sikkert ser på halsen min oppe til venstre. Halsen buler ut, å ja, ikke det eneste som buler ut akkurat!

Er ikke rart eg ikke gikk ned i vekt når stoffskifte var så lavt som det var i 2015. Etter fødsel er det normalt at stoffskifte synker en del, og på det bilde oppe til venstre har du ett bevis på det.

Veldig glad for at eg begynte å jogge å gå ned en del kilo!!! Det har ikke vert bare bare, men gøy, iherdig slitsomt, oppturer og nedturer, svette og lærerikt!!


I dag er eg fremdeles overvektig men mye lettere på foten, raskere, bedre kondisjon, sterkere og ikke minst mye mer fornøyd med meg selv.

Enda ikke i mål men veldig godt på vei💪🏼

Fortsett å jobb å lag deg mål! Det er veldig vesentlig og nødvendig skal du oppnå det du vil!

You can do it!!!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

November har vert en ganske rask og fin måned for meg. Gleder meg sånn til Desember at dagene bare flyr avgårde. Synd desember starter med sykdom for vår del men greit å få det overstått før julaften vertfall.

Mye drit som går i barnehagen om dagene.. Og sånn som eg har forstått det så er det i de fleste barnehager på denne tiden.

November besto av fine turer, veeeeldig mye regn og uvær. Vi har klart oss gjennom det, så da skal vi komme oss gjennom en kald vinter også. Gleder meg til snøen kommer! Håper vertfall det blir hvitt på julaften, da kommer julestemningen❄️

Her kommer noen bilder fra November💙❄️

Mange gode treningsøkter i November også💪🏼

Ser frem til en fin Desember måned💙

Har du hatt en fin November?❄️

Likes

Comments

Squats med stang : En av mine favoritter. Får virkelig kjent det i beina ved denne øvelsen. Bare husk på at når du tar en squat så skal det være som om du setter deg ned på en stol. Pass på å ikke belast knærne, da er det stor sjangse for skader.

Den andre ben øvelsen eg liker godt er Leg extentions med fokus på lår. Skikkelig syre øvelse. Til begynne med begynte eg på 45kg, nå klarer eg 65kg! Eg var veldig sterk i beina fra før, men nå er eg enda sterkere. Veldig god øvelse. Bare husk å holde igjen når du skal ned, da kommer syra løpende. Tvi tvi

Den tredje øvelsen som er totally awesome og må prøves er Lunges. Fy fader den svir! Utrolig tung øvelse som du kjenner godt i beina fra første stund. Prøv den👈🏼

Prøv gjerne med vekter for å få bedre effekt, helst litt lette i begynnelsen så du får inn teknikken.

Bildene er lånt fra Google.

Har du prøvd noen av desse øvelsene?

Lykke til💪🏼

Likes

Comments

Som noen sikkert har fått med seg så har eg gående en konkurranse om det beste treningsbilde på Instagram! Konkurransen begynner offisielt fra 1.Desember, men hvorfor ikke starte litt på forskudd?

Den personen som bruker hashtaggen #teamjoggedronning og har det beste treningsbilde, vil få en gave hos meg. Eg sender såklart i posten også om du ikke skulle bo i nærheten.

Hadde vert veldig kjekt å få dette til. Gaven er ikke sponset og blir derfor kjøpt av egen lomme.

Premien vil være svettebånd til hode og håndledd fra Kari Traa og super undertøy overdel til utebruk i str L fra Norheim. farge: Lilla

Lik gjerne Facebook siden min HER og Følg meg gjerne på Instagram HER

Håper på god tilbakemelding også kan vi motivere hverandre med bildene våre på Instagram💕 Husk å tag bildene dine med #teamjoggedronning for å delta💪🏼

Vinneren vil bli kåret på nyåret og får en shoutout på min Instagram🌸

Bli med da vel 💪🏼 #jobbepå #teamjoggedronning

Likes

Comments

Enda en mandag er ferdig og eg hadde egentlig tenkt meg på trening. Men Leah var våken en del i natt så det ble ikke så veldig mye søvn på oss.

Derfor ble det en avslappet kveld her hjemme.

Nå koser eg meg med Supergirl, faktisk en veldig spennende serie, anbefales 👌🏼

Ha en fin kveld!

kommer sterkere tilbake med bloggingen😉

Likes

Comments

Den lilla løperen har komt på bordet og det første lyset er tent. Endelig starter vi snart på Desember, noe som blir en nydelig måned. Bare håper vi snart får noe snø, så Leah kan leke seg i snøen litt.

I dag har vi vert i pepperkakebyen, første gang for meg og Leah. Det var over all forventning altså. Såååå mye fint som har blitt laget av flinke barn og voksne.

Utrolig fin dag💙💙

Har du vert i pepperkakebyen?❄️

Likes

Comments

Siden julen snart er rundt hjørnet, var det på tide å kjøpe en finkjole. Eg eier jo ikke sånne fine kjoler, derfor var det på tide å bli litt 'voksen' og kle seg litt deretter.

Har siklet på en kjole på KappAhl i en ukes tid nå og tok rett å slett å bare kjøpte den på Black Friday i pausen min.

Veldig fornøyd faktisk. Eg har alltid vært den som helst liker helt inntilsittende kjoler hele veien, men nå tenkte eg å forandre litt på stilen.

Hva synes du?

Du finner kjolen HER 💙

Likes

Comments

Dips - Ååååh for en hærlig øvelse som eg virkelig har blitt veldig glad i. Siden eg ikke klarer å bære meg selv, så får eg hjelp ved å stå på ett brett med knærne. (Sånn som på bilde nedenfor) Ved å få hjelp av maskinen tar du den vekten du tror du kan klare. Eg begynte med 60 kilo assistanse fra maskinen, i begynneslsen av August i år. Nå klarer eg 40 kilo assistanse. Det vil faktisk si at eg løfter ca 60% av min vekt. Og eg er ikke akkurat lett for å si det sånn. hihi. Så om man virkelig øver og går opp litt å litt så kan man klare det uten brett under beina også.. Det er jo såklart mitt mål til slutt!! Hærlig øvelse for skuldre og armer.

Dumbbell Flyes - Denne øvelsen prøvde eg for første gang på onsdag denne uken. utrolig tung!!! Merker eg må gjøre denne mye oftere. Sørg for å ligge på en benk der du kan legge ned hodet og beina på benken.

God øvelse som gir god styrke, stabilitet og koordinasjon. Hovedfokus på bryst.

Benkpress ved hevet benk - En øvelse eg liker veldig godt, men ikke har gjort så mye av nå i det siste. Skal bli bedre med det, men liker å prøve ut nye øvelser, derfor har eg ikke gjort denne så mye i det siste. Fokuserer mye på bryst og triceps denne øvelsen også. Prøv bare stangen til begynne med om du er nybegynner.. Bare stangen veier 20kg. Deilig og tung øvelse.

Kanskje du kommer til å ta noen av desse øvelsene neste økt?

Likes

Comments

Frihelgen har begynt og det eeeer så deilig etter denne dagen! Sikkert sykt med millioner som har blitt brukt i dag av mange mennesker.

Vi hadde fullt kjør fra klokken 11 i dag, er var ganske zombie når eg var ferdig på jobb for å si det sånn.

Nå har vi kost oss med Taco og lille snuppen ligger å sover, selv om det var litt vanskelig å få ho i seng i dag❤️

Nå koser eg meg med serie på dataen og skal egentlig bare late meg, man trenger sånne dager også. På søndag blir det trening på kvelden tenker eg.

Fikk sykt gangsperr etter økten min forje gang. Den finner du HER !

Så får du ha en fortsatt fin fredagskveld🌸❄️🌸

Husk å tag bildene dine med #teamjoggedronning på Instagram💪🏼

Likes

Comments