Hur glad blev inte jag när jag såg skymten av en av Oatlys nya drycker? Jag nästan sprang fram till hyllan, haha. De skulle nämligen släppas denna vecka och jag trodde inte att de skulle komma till någon butik häromkring eftersom det oftast brukar ta ett tag för nyheter att dyka upp. 

Nåväl, hittade i alla fall en av smakerna och var tvungen att smaka den redan när jag körde hem och jag blev chockad över hur fantastiskt god den var. Plantis är ingenting jämfört med denna. Oatlys var visserligen lite dyrare men ack så mycket godare. 21,95 kostade den och jag köpte 2 för jag var nästan säker på att jag skulle tycka om den, hehe. 

Nu väntar jag bara på att den andra ska dyka upp i någon butik, dock kan den redan ha gjort det eftersom jag bor 2,5 mil från stan och inte har möjlighet att åka dit varje dag (sjukt onödigt dessutom) men nästa gång ska jag hitta den. "Matcha Latte" är den andra varianten och det är ju väldigt populärt med Matcha (dock dyrt så har inte tagit mig råd att köpa hem sådant pulver ännu) så är sjukt taggad på att hitta den snarast👌

Likes

Comments

Ett halvår sedan / NU

Ni kanske minns att jag klippte av väldigt mycket av mitt hår och blekte i princip halva håret för ca ett halvår sedan? Mitt hår växte och växte och jag började vänja mig vid att ha så ljust hår, men det var så otroligt mycket ljusare än min riktiga hårfärg och det mörka och ljusa möttes lite väl "extremt" om ni förstår vad jag menar, det var i princip en kant mellan mörkt och ljust, haha.

Det blev inte bättre av att håret blektes i Grekland och därför fick jag ett infall och köpte en hårfärg för ett par dagar sedan. Greppade tag i saxen som jag älskar att göra (ibland får jag bara en stark känsla att jag vill förändra något och det var precis det jag gjorde, ännu en gång). Klippte bort 3-4 cm av håret samt la i en askblond färg på det ljusa i håret och voila! Det blev SJUKT bra och jag har aldrig varit så nöjd som jag är just nu. Jag tog exakt rätt färg.

Hade jag tagit någon brun nyans hade det blivit mörkbrunt och hade jag valt någon med röda pigment hade jag ångrat mig sen. Så glad att jag kan ha lite ljusare hår än mörkbrun som är min riktiga hårfärg. Så less på de röda pigmenten jag haft tidigare också, hoppas de försvinner till 100% framöver.

Såhär såg det ut innan jag klippte av håret och blekte det för ett halvår sedan.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag hade 700 kr i presentkort (från GfK, Wifog och M3Panel) så passade på att beställa ett par skor (lämnade tillbaka de jag köpte för 2 månader sedan pga att de var för stora). Jag vet att jag hade kunnat vänta 1 vecka eller 2 och fått ihop 200-300 kr till, men de kan jag använda till annat. Vem tackar nej till 700 kr rabatt på ett par skor liksom?! Sedan bonus tillbaka via Cashbacker. Redan fått ihop över 500 kr där, hur värt? 😃👍 Är uppe i ca 500 kr som väntar på att godkännas på Bonusway också, så otroligt värt att vara medlem på sådana sidor! Samma som med t.ex. Ica-kortet, tänk så många tusenlappar man förlorat genom åren genom att inte ha ett sådant kort...

Det stod mellan dessa och ett par svarta. Men dessa var snyggare tycker jag, var länge sen jag köpte/fick (och behöll!) ett par svarta skor faktiskt. "Kruxet" när det gäller skor för mig är att jag måste ha med pronationsstöd och eftersom jag var "dum" och valde presentkort på just Nelly hade jag bara 3 valmöjligheter, samma sko men i 3 olika färger. Svart, korall/orange och lila (som dessa är obviously).

Likes

Comments

  • Filed under: Musik

Likes

Comments

Varit sjuk en vecka nu och samtidigt slagits med smärta i min häl. Antingen är det hälsporre eller så är det hälsenan som spökar. Det gör verkligen svinont och vill helst inte stå eller gå, men gör tyvärr ont när jag har benet på soffan/sängen eller så också. Värst blev det faktiskt efter igår då vi var i Piteå då vi gick på stan där samt gick runt på Dollarstore. Råkade slita ut något i hälen då så nu gör det ännu ondare. Dock fick jag för mig att storstäda huset igår kväll vilket visserligen gick relativt bra, men det gjorde lite extra ont efteråt. Idag har det inte hänt så mycket, har varit i stan nu ikväll och sett film med syster och ska nog stanna här ett tag till, skulle visst göras scones senare och det tackar man ju inte nej till. 👍

Provade dessa idag. Så.sjukt.goda!! 😋👌

Likes

Comments

Handling: "Mija är en liten flicka som riskerar allt för att stoppa ett mäktigt, multinationellt företag från att kidnappa hennes bästa vän, ett jättelikt djur som heter Okja. I denna dramakomedi får vi följa med Mija på en världsomspännande resa där hennes horisonter vidgas på ett sätt som ingen skulle önska för sina barn. Mija får uppleva den tuffa verkligheten bakom experiment med genmodifierad mat, globalisering, ekoterrorism, och mänsklighetens besatthet med image, märkesvaror och att framhäva sig själva."

Likes

Comments

Sista dagen på Kreta, Chania, Kato Stalos. Nu har vi varit här i 7 hela dagar. Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Vi skulle egentligen checka ut redan 12 och flygbussen kommer 21.10 vilket vi tyckte skulle bli väldigt jobbigt så vi köpte till oss ytterligare att dygn så vi kunde njuta av dagen, simma i poolen (50 vändor idag också) samt duscha, laga egen middag och packa i lugn och ro.

Dagen började med att det var väldigt blåsigt och molnigt men vi gick ändå ner till stranden och härdade ut för efter ett par timmar slutade det blåsa och det klarnade upp. Vi fick alltså sol på oss idag med 👌

Nu har vi precis ätit middag och jag ska packa färdigt och vila en stund för i natt får vi inte mycket sömn. Flygbussen kommer 21.10, flyget går 01.00 och vi landar på Arlanda 03.45 svensk tid. Sedan går flyget hem inte förrän 08.10. Så vid 9-tiden imorgon landar vi på hemmaplan.

Likes

Comments

Idag var det mulet när vi vaknade så vi funderade på om vi verkligen skulle gå ner till stranden. De lovade mulet, regn och åska hela dagen. Men vi promenerade ändå ner till stranden och gick ända bort till Agia Marina och låg där i ett par timmar. Vi hade tur med vädret ändå. Det klarnade upp lite grann till slut så vi fick oss lite värme. Man blir ju brun även om det inte är klarblå himmel, trots att man kanske inbillar sig att man inte kan bränna sig eller få någon färg. Åt (en väldigt torr och tråkig) lunch på strandrestaurangen och unnade mig 2 olika sorbeter, först jordgubb och sedan ananas. Så.himla.goda!! När klockan var ca 17 promenerade vi till Inka/Synka Supermarket där vi handlade lite spännande grejer. Sedan gick vi längs stranden hela vägen till Kato Stalos igen. Av någon anledning känns det kortare om man går längs stranden. När vi var tillbaka simmade jag 50 vändor (kan det vara 10-15 meter en väg kanske..) i poolen och därefter åt vi middag och slutligen tog vi oss en promenad och jag shoppade lite. Såå nöjd med mina köp 👌

Likes

Comments