Just nu har jag inga bra och roliga idéer på vad man kan skriva om, så ni får mer än jätte gärna kommentera vad man kan skriva om som ni tycker är roligt och bra. Kram Hedvig:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej idag är det min tur att ge er snacks tips

1. Friterade potatisskal, blir nästan som chips

2. Frysta jordgubbar, super gott

3. Jordnötssmör och gröna äpplen eller banan❤️

Hoppas att ni vill testa något av dessa tips, vi ses- puss❤️

Likes

Comments

Hej! 

(Om ni undrar så har jag lite brist på ideer!)

Ni som inte äter godis som innehåller varken gris eller löss kan ha lite svårt att hitta goda snacks som man kan festa med på Freagarna. Både idag och Imorgon kommer olika goda tips på snacks som vi tycker är otroligt goda.

Här kommer nu 3 olika snacks som man enkelt kan ha på en fredag-kväll, som dessutom alltid finns i skafferiet.

1. Naturgodis, det är för det mesta alltid gjort på bra saker och även suuuper gott.

2. Dippade grönsaker till exempel gurka och morot (Indra dubbel-dippar alltid, ahah).

3. Tranbär och russin, det är en perfekt storlek att sitta och proppa i sig som man gör med godis och annat onyttigt, haha. Det var mina 3 olika tips på snack och imorgon är det Indras tur att ge er tips på andra 3 olika snacks. Kram Heedvig:)

Likes

Comments

Hej alla!

Förlåt att det inte kom upp något blogg-inlägg idag typ, både jag och Indra har varit iväg och jag vet att det var Indras tur att lägga upp men nu var det så att hon skickade ett sms till mig och frågade om jag ville lägga ut ett inlägg.

Så förlåt så mycket! Kram Hedvig! :)

Likes

Comments

Ingredienser:

3 dl Mjöl

3 dl Solroskärnor

3 dl Pumpakärnor

1 dl Linfrö

1/2 dl skalade Sesamfrö

2 tsk Bakpulver

2 tsk Salt

2 msk Kumminfrö

6 Ägg

1/2 dl Olja (neutral t.ex rapsolja)

Så här gör du:

1. Sätt ugnen på 150 grader.

2. Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke.

3. Vispa upp äggen och olivolja i en annan bunke. 

4. Rör ner havre- och fröblandningen i äggsmeten.

5. Smörj en brödform, ca 1 1/2 i, smör eller olja. Lägg en bit bakplåtspapper i botten för att brödet ska lossa bättre efter gräddning. 

6. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i ca 1 timme, eller tills brödet fått fin färg och "satt sig".

7. Vänd upp brödet och låt det svalna på galler under en bakduk.

8. Låt brödet svalna helt och skär sedan i skivor.

Detta brödet tycker jag är jätte mumsigt och somrigt, därför ville jag dela med mig om just detta recept. Hoppas att ni tyckte detta blogg-inlägget inspirerande och kom gärna med förslag på något annat gott! Kram Hedvig :)


Likes

Comments

Hej! '

Vi kommer inte att uppdatera på söndagar i framtiden men idag började vi men bloggen så vi ville skriva vars en hälsning (typ)


Indra

Jag har alltid velat starta en blogg där jag skriver vad jag tycker och vad jag har för olika åsikter om olika saker. Nu har jag och Hedvig gjort det och jag är så spänd! iiiiiiip, hahaha. Jag är på väg att bli vegetarian och jag vill att andra också ska bli det så det är den största anledningen till att jag skriver detta :) puss


Hedvig

Jag har redan en blogg, men jag uppdaterar aldrig och nu när det är två ägare kanske jag visar lite mer engagemang. Nu när jag kan skriva mer om vad ja tycker och tänker så kommer det bli jätte jätte roligt. Både jag och Indra är på väg att bli vegetarianer och senare tänkte vi till och med bli veganer. Det skulle vara jätte kul om ni också blev vegetarianer om ni inte redan är, det skulle vara mer roligt om det var tack vare mig och Indra också. Jag är suuuper taggad på denna blogg så ni får ha det så bra så hörs vi, Puss :* :)


Likes

Comments