INGREDIENSER
250gram skrelte poteter
0,5 purre
1 fedd hvitløk
3,5 dl grønnsaksbuljong
2 dl melk
1 ss smør
Salt og pepper
Krutonger

1. Gi purra et snitt mot midten og skyll den under vann. Skrell potetene før du kutter både hvitløk, purre og poteter i små biter.

2. Løs opp en buljongterning i vann som anvist på pakningen.

3. Smelt smøret i en kjele og fres hvitløk, purre og poteter til det er blankt, før du tilsetter 2,5dl med buljong og lar grønnsakene koke seg møre.

4. Kjør så grønnsakene med stavmikseren til det blir en salgs puré (du kan alternativt bruke en blender og kjøre alt der). Så tilsetter du resten av melken og 1dl buljong.

5. Krydre med salt og pepper før du serverer med krutonger, frisk purre, og eventuelt annet krydder du synes passer.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei, jeg er Oda og er personen bak denne bloggen.

I det siste har jeg fått øynene mer og mer opp for vegetarisk og vegansk mat. Jeg spiser per nå knapt kjøtt, men i 2017 ønsker jeg å gå all inn og bli vegetarianer. Det finnes jo så utrolig mye god kjøttfri mat!

På bloggen kommer jeg til å dele oppskrifter, tips, erfaringer og eventuelt andre ting jeg kan komme over som er relevante.

Håper du følger med videre enten du spiser kjøtt eller ei :)

  • 21 Lesere

Likes

Comments