Hej på er! Har inte lagt ut nåt på ett tag, har haft så himla mycket i skolan. Hade NO-prov, SO-förhör och spanskaprov förra veckan och har två matteprov samt ett till spanskaprov imorgon, har nog inte varit såhär trött på länge. Ni vet när man har massor av prov man borde plugga till, men så blir det så mycket att man gör allt annat för att distrahera sig istället? Typ hittar på anledningar så att man slipper haha. Det är mitt mood just nu, borde liksom sitta och plugga men istället skriver jag det här inlägget. Prioriteringar <3

I helgen var jag, mamma och mina syskon på brunch på Rica Talk Hotell (eller om de bytt namn till Scandic Talk, har ingen koll) som ligger precis bredvid Stockholmsmässan. Sedan åkte vi till Farsta Centrum och kollade lite, hittade en t-shirt (bilden nedan) inne på H&M för 30 kr som var på herravdelningen och den är typ den skönaste tröjan jag haft på mig. Kan både sova i den och ha den till vardags tillsammans med ett par jeans och sneakers. Kap!

På söndagen gjorde jag inte så mycket mer än att kolla på Prison Break och plugga. Har snart kollat klart halva säsong 4 och trots att den är så stressande att kolla på är det nog den bästa serien jag någonsin sett efter Greys Anatomy. Recommend recommend!!

Nu måste jag ta tag i plugget, hoppas er onsdagseftermiddag suger mindre än min! Kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till min alldeles egna bloggis! Jag heter Vega Strindlund och är en femtonåring som bor tillsammans med min familj i Huddinge i Stockholm. Har faktiskt haft den här bloggen i snart ett år (happy anniversary till mig själv <3), har dock raderat alla inlägg fram tills nu eftersom jag inte har känt mig nöjd.  Ska presentera mig för er som inte redan känner mig, hatar dock att beskriva mig själv om jag ska vara helt ärlig så ska hålla mig kort.

Älskar att snacka feminism med folk som är kompetenta, hänga på we heart it (unika tjejen), kolla serier och lyssna på podcasts. Hatar att bli förminskad och är inte rädd för att vara besvärlig och säga vad jag tycker. Brukade spendera en stor del av min fritid på fotbollsplanen men i brist på motivation för sporten bestämde jag mig för att lägga skorna på hyllan, därav har jag en hel del tid över som jag bland annat kan lägga på att skriva. Har alltid älskat just att skriva så varför inte blogga?

Hoppas ni kommer fortsätta kika in här trots min halvröriga beskrivning, kramis!

Likes

Comments