I onsdags skulle jag och min kompis Emma åka till Coop när min moppe totalvägrade. Hon (ja hon har ett kön) sa ifrån på skarpen och tvärdog varje gång jag gav gas. Jag kunde inte förstå varför hon mådde såhär. Hade någon gjort henne illa? Hade jag gjort henne illa? Kvällen kom och efter att ha googlat i flera timmar kom jag på att jag en vecka tidigare hade råkat tanka henne med e85 istället för 95. Min hjälplösa lilla älskling föll offer för min brist på kunskap och fick magpumpas. Läget var kritiskt ett tag, men trots att oddsen aldrig brukar vara på min sida har hon återhämtat sig helt och mår bra i nuläget. Ta aldrig era nära och kära för givet och framförallt - tanka inte fel.

Obs, ta detta inlägg med en (gräv)skopa salt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag i Mall of Scandinavia tillsammans med min kära vän Rebecca! Vi strosade runt där i ett par timmar, fikade och bestämde oss för att titta förbi we are sthlm-evenemanget i Kungsträdgården innan vi tog pendeln hemåt. Fick med mig en hel del plagg från rean, i klädväg köpte jag faktiskt bara ett plagg i ursprungspris. Fyndade även en väska inne på bikbok som, hör och häpna, inte var svart!

Testade den här blusen/rocken eller whatever den ska föreställa inne på cubus. Känner mest lite när du har planer med kompisar kl20 och har karateträning kl20.30.

Likes

Comments

Varmt välkomna till min alldeles egna bloggis! Jag heter Vega Strindlund, men det har ni säkert redan har listat ut. För er som inte känner mig så ska jag sammanfatta mig själv lite kort.

Jag är en femtonårig tjej som tillsammans med min familj bor i Huddinge, söder om Stockholm. Som person är jag oftast glad och skrattar väldigt mycket. Något som utmärker mig är mina starka åsikter, är väldigt insatt i feminism och att diskutera det med pålästa personer är enligt mig bland det bästa som finns!

Mitt liv är inte jätteintressant tyvärr, när jag inte går i skolan eller gör skolrelaterade saker spelar jag fotboll, kollar på serier eller är med mina kompisar. Får ganska mycket tid över och tänkte att den här bloggen ska vara något vid sidan om skolan som håller mig sysselsatt. En plats där jag kan ventilera om lite allt möjligt som rör min vardag på mina egna villkor, till exempel mina tankar och åsikter samt lite moderelaterat.

Hoppas att ni trots denna halvröriga presentation kommer att kika in här i framtiden!

Puss och kram, Vega


Likes

Comments