Hey Venner!

I dag har vi prøvet at samle en masse fede accessories, dog har vi fokuseret meget på smykker.
Vi synes selv at accessories gør meget for et outfit og det sætter bare lige prikken over i’et ;))
Hvis I vil vide hvor nogle af tingene er fra, så endelig skriv en kommentar!

Vi håber I kan bruge indlægget!
Knus Vega og Filippa<33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeeey!

Indlægget Idag omhandler Lukses vs budget.
Jeg havde selv forelsket mig i den lilla Ganni sweat, men da jeg så at den kostede 3.000 synes jeg alligevel, at det var lidt prisy. Derfor fandt jeg denne smukke mango sweat, der godt kunne minde om den fra Ganni. Den er personligt på min ønskeliste nu, og jeg håber også at i kan få inspiration af de her “sammenligninger”.

God fredag!
Knus!

Likes

Comments

Hej alle!

I dag kunne vi godt tænke os at vise noget lækkert vintertøj, med en masse farver. Vi synes nogle gange at man går lidt død i grå,sort og hvid om vinteren, så derfor har vi samlet nogle items som kan spice dit outfit op.
Der er lidt til forskellige prisklasser.
Vi håber i fik noget inspiration!

Knus Vega og Filippa<33

Likes

Comments

Hej igen!

I dag kunne jeg godt tænke mig at skrive lidt om at komme i ’trænings humør’ og få motivation til at træne, dog har jeg vinklet det på en lidt anden måde.

Vi kender nok alle det med at komme hjem efter en lang skole dag og du så opdager at du skal til træning, hvor det du egentlig bare har mest lyst til at lægge dig i din seng og se noget netflix.

Eller måske er du allerede en af dem der har givet helt op på træning.

Vega og jeg(Filippa) har begge gået til basket, som var 3-4 gange om ugen. Det var meget hårde træninger og det resulterede også i at vi kom i meget god form, hvilket var super fedt. I 7. Klasse valgte vi begge at stoppe da det blev for uoverskueligt, når man både skulle passe sin skole, venner, familie mm.

Herefter kom vi begge hurtigt i dårlig form, og de fleste eftermiddage blev brugt hjemme i sofaen, foran fjernsynet. Jeg (Filippa) begyndte dog at løbe en hel del, da jeg vil holde min form oppe. Efter lidt tid med 3 gange løb om ugen, den samme kedelige rute, stoppede jeg med at løbe, da jeg synes det var røv kedeligt.

Her for ca. 2 uger siden tog vi os sammen og startede i fitness, efter et halvt år næsten uden noget som helst sport. Vi er personligt virkelig glade for vi er startet og har allerede været i fitness mange gange. Lige nu er vi meget motiveret til at træne, og det ved vi selvfølgelig ikke om holder ved.

Det jeg egentlig bare vil med det her indlæg er at fortælle det ALDRIG for sent at komme i gang, og at det også er okay, at ha en periode, hvor du ikke laver nogen form for sport. Hvis du f.eks. starter til fitness og ikke synes det er fedt, og du egentlig ikke glæder dig til at komme derned, så lad være med at gå til fitness. Det var præcist sådan jeg havde det med at løbe, det var bare ikke sjovt i længden. Jeg synes det fungere meget bedre, at løbe 1km til opvarmning i fitness også 1km til sidst, som en slags afslutning.

Selvfølgelig kan man ha en ’off’ dag, hvor man virkelig ikke magter det. Men prøv at find noget, som du synes lyder sjovt og prøv det, selvom du måske skal overskride en form for grænse.

Men jeg tror også at når du bryder nogle grænser, så får du bedre selvværd og selvtillid. Så i længden giver det nok potte.

Jeg håber I kunne bruge det her indlæg til noget

- Vega og Filippa

Likes

Comments

Contains affiliate links
Lilla mango sweater / zara taske / zara bukser / Jane kønig Øreringe / Nike Sko
Nike sneaks / H&M mohair Sweater / H&M Jakke / Weekday bukser / Z&V Taske
Gant trøje / Vilq jakke / Mango bukser / Line & Jo ring / Nike 97 Sneaks / Hue / Nunoo Taske

Hey piger!
Nu hvor vi er kommet godt ind i efteråret, tænkte jeg at jeg ville lave nogle pisse fede outfits (synes jeg selv, haha.) Jeg har gjort mit bedste får at ramme nogle forskellige stilarter (er personligt især vild med den lilla sweater.) Jeg elsker personligt farver, så det har jeg også brugt en masse af. Håber i kan lide dem, og i det hele taget vores blog! Knus Vega


Likes

Comments

Hej allesammen, og velkommen til vores helt nye blog. Dette er vores første post, så vi håber i nyder det og i sidste ende får noget ud af det. Der vil snart komme et indlæg ud omkring personlig info om os, så i kan lære os bedre at kende!

I dag kunne vi godt tænke os at fortælle om de 4 bedste vintage steder i København, da vi begge to elsker idéen om vintage tøj. Der vil både være noget om vintage butikker og vintage markeder, i forskellige prisklasser som vi virkelig kan anbefale!

1: Den første er butik er Wasteland. Den ligger i hjertet af København, og her kan du få alt fra Levis 501'er til gamle modeller af Nike jakker mm. Denne her butik er perfekt, hvis du går efter denne her meget "upcoming" vintage stil.

2: Episode er den anden vintage butik vi har valgt. Herinde kan du får stort set det sammen som i Wasteland. De to butikker ligger meget tæt på hinanden. Vi valgte dog at tage dem begge med, da vi synes det er godt at du kan gå ind to steder, hvis der er noget specifikt du mangler, og det ikke kan fåes i den ene butik.

3: Golden age der ligger på Nørrebrogade, næsten lige ved søerne er også en mega fed butik. Det er også i den meget vintage stil, og så har de bare mega fede priser. Jeg købte et par mega fede Levis bukser til 260 kr. Kan anbefale Golden age varmt!

4: Veras market er et marked som finder sted om søndagen. Her kan du finde alt fra dyre mærker som Isabel Marant til helt basic mærker som H&M og Zara. Det her marked vil vi mene er lidt en blanding af Watsteland/Episode og Tradono Market (fortæller vi om senere i indlægget). Det her market er virkelig godt til dig som går efter unikt og billigt tøj!

5: Tradono market er personligt et af vores ynglingsmarkeder. Her kan du finde det lækreste tøj, til nogle meget gode priser. Vi ejer selv meget tøj fra tradono market, og er noget af det tøj vi bruger aller mest i vores gaderobe. Så tradono market burde helt sikkert tjekkes ud.

6: Det sidste marked vi vil fortælle om er det 'loppemarked' der er på Charlottenlund st. hver søndag (det er dsv. sluttet nu, men starter igen til foråret).. Dette marked er perfekt, hvis du går efter nogle dyre mærker som fx Acne, Isabel Marant. Ganni, Kenzo osv. Jeg har f.eks. købt en virkelig fin Isabel Marant top for kun 40kr! Det er et meget stort market, og der rigtig mange der tager til det, så hvis du vil have fat i nogle af de gode ting, er det en gode idé at komme tideligt! (omkring kl. 8 vil jeg personligt anbefale.)

Tusind tak fordi i læste med, Håber i kunne bruge det til noget! Knus Filippa og Vega <3

Likes

Comments