Asså jag har blivit helt beroende av The vampire diaries igen. Jag håller på att kolla om på den. Jag kom till säsong 7 tror jag men sen kollade jag inte på jättelänge så bestämde mig för att kolla om.
Jag började kolla på den 2010 tror jag så när jag kollade på de första säsongerna var det som att se en helt ny serie ungefär. En del kom jag ju förfarande ihåg men det va mycket jag inte kom ihåg.
Så nu har jag bestämt att jag ska bli vampyr. En vegansk vampyr.
Fråga mig inte hur det ska gå till eller funka men jag ska bli det haha.
Tog lite Snapchat bilder på karaktärerna här om dan. Jag har sån barnslig humor asså.

Likes

Comments

Klockan ett ska jag på Roligaste sommarjobbet avslutningen. Då kommer jag få ett diplom som intygar att jag har gjort dethär.
Resultatet av dom här 3 veckorna är att det inte gått bra för huvudtaget. Som tur är får jag behålla de pengar jag har kvar av statsbidraget vi fick på 2000kr. Jag har kvar 1699 kr tror jag. Så helt fattig blir jag inte.

Det kommer inte bli någon ny cover. När jag skulle ladda ner den gamla videon stog det att låten va skyddad av upphovsrättslagen. Så vågar inte lägga upp en ny då jag inte är helt hundra på vad det betyder och så.

Måste bara lägga upp dem här bilden. Igår tänkte jag gå upp utan hundarna 😂😂

Likes

Comments

Lägger ut den som sista inlägg eftersom att det inte blev något imorse :)

Likes

Comments

Snart ska jag och min syster göra en rolig grej.

För 6 år sen la vi ut en cover på youtube när vi sjunger This is me från Camp rock filmen. Det låter inte bra för fem öre haha. Men idag tänkte vi spela in en ny cover av samma låt bara för att jämföra skillnaden på hur vi låter nu jämfört med då.

Jag kan inte sjunga nu heller, men förhoppningsvis låter det bättre än då i alla fall.

Lägger ut den videon här i kväll eller imorgon, bara för skojs skull.

När jag ändå är inne på musik tänkte jag att jag kan ge lite låttips på låtar som jag för tillfället lyssnar mest på.

1. There's nothing holding me back - Shawn Mendes

2. Will Champlin - Believer (cover på Imagine Dragons)

3. The cab - Lovesick fool

4. Ron Pope - A drop in the ocean

5. Sleeping with sirens - Roger rabbit

Likes

Comments

Nu ska jag snart gå till min mormor. Det är fördelen med att vi flyttade hit. Vi har typ 10 minuters promenad till mormor.
Då ska jag träna Stjärna till att våga gå över parkeringen vid affären. Hon vågar inte gå där längre.
När vi gick där för en månad sen så blev hon anfallen av en boxer. Det gick bra men hon är jätterädd, vilket jag kan förstå.
Så vi ska gå där igen så att hon ser att det inte alltid händer något dåligt när hon går där.
Det är väl det jag har planerat idag. Händelserik dag, jag vet haha.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fotograferat valparna. Bilderna blev relativt bra, det är svårt att få bra och skarpa bilder på små valpar som inte vill ligga still haha.

Alla valparna har fått ögon nu, så söta dom är.

Likes

Comments

Då är jag hemma igen då efter en natt i Uppsala. Efter bara en natt hinner jag sakna min hund så otroligt mycket. Jag kunde inte ta med henne eftersom att hon har valpar.

Apropå valpar så blir dom 2 veckor idag. När jag åkte igår så hade en av dom öppnat ögonen så ska kolla om någon mer har gjort det nu.

Idag ska jag satsa på att lägga ut annons på dom. Det är så svårt att komma sig för att göra det. Antagligen eftersom jag vill behålla allihopa haha, men tyvärr går ju inte det. Känner inte att jag har tid och ork för fler hundar nu, speciellt inte när jag snart ska börja sista året på gymnasiet. Då vill jag kunna fokusera så mycket som möjligt på skolan. Men sen så blir det fler hundar. Troligtvis inte en av Stjärnan valpar då jag egentligen inte vill ha en liten hund till.

Rottweiler, det ska jag ha i framtiden :)


Likes

Comments