Jag tänkte börja den här bloggen med att presentera mig. Jag heter Maya och är 23 år gammal. Jag har ALLTID bloggat och haft en dröm om att nå ut till många men jag har liksom inte nått hela vägen, jag har glömt bort bloggen eller inte prioriterat den lika mycket som jag skulle vilja. Men nu försöker vi igen.

Skillnaden på mig då och nu är att jag vuxit upp, skapat min egna familj och gått från lakto ovo vegetarian sedan barnsben till att precis bli vegan. Hela familjen är veganer och vår bebis på snart 11 månader likaså. Tyvärr så möter man en hel del kritik och konstiga frågor när man väljer att leva som vi gör. Jag tänker finnas där för mammor/pappor i liknande sits och försöka sprida så mycket information och kunskap jag kan. Dela med mig av vardagen som mamma och vegan, vilket inte är så jäkla svårt faktiskt.

Förutom att vara mamma så driver jag och min fina "man" ett litet café på Gotland så bloggen kommer handla en hel del om mat/bak också såklart. Jag skriver man inom parantes för att vi egentligen inte är gifta, bara förlovade. Men han känns som min man och att säga sambo känns inte tillräckligt kärleksfullt, pojkvän för barnsligt och ja, han är ju faktiskt min man. Han är en man och han är min.

Jag hade faktiskt glömt att jag startat den här bloggen men blev påmind just. Mirell (bebis) har precis somnat för natten och det är faktiskt 2a gången som hon somnar utan tutte och utan skrik. Någon börjar bli en stor tjej och det är sååå skönt. Jag ska försöka smyga upp och se på lite tv innan det är dags att sova. Har hittat några bra barnvisor på Spotify som hon sover så sött till.

En bild på mamman

Har inrett Mirells rum lite och även beställt lite nya saker till henne. Helt klart roligast att inreda barnrum.

Likes

Comments