I dag har jeg til frokost spist en avokadomad, med en lækker hummus-bund på rugbrød med noget persillepesto. Derudover fik jeg også en lille portion ruccola salat, soltørrede tomater og avokado.

I koppen ses en Macha-Lattelavet på havredrik. hvis i ikke ved hvad Matcha er vil jeg komme med en lille forklaring på det nu. Machaen kommer egentlig fra Japan, men er blevet populær verden over på kort tid. Det er blevet det nye 'superfood'. Jeg ser fx. flere og flere caffeer integrere matchaen i deres menuer.

Matcha teen er i bund og grund tørrede blade som bliver malet til fint fint pulver. Matchaen er især kendt for dens høje indhold af antioxidanter, Den har en udrensende virkning og giver desuden et energiboost. Den skulle desuden også sænke kolesteroltallet og meget meget mere! Jeg har hørt at teen indeholder mere koffein end kaffe, men fik aldrig fat i om det var pr mg eller pr kop, så i må ikke tage mig på ordert ! ;)

Den er eftermin mening ret dyr, 30g for 200-300kr, men super lækker og helt klart noget som skal smages!Matcha teen kan købes i diverse helse butikker og gennem internettet.

Smagen er lidt som spinat, men ikke hvor det går hen og bliver ulækkert på nogen måde!

Det var lidt om dens egenskaber, Den kan desuden meget mere, men det overstående var hvad jeg fandt væsentligt.

Jeg kunne desuden rigtig godt tænke mig at høre om hvad i synes at macha teen eller latten, og om i mærker nogen effekt af at drikke den, så skriv gerne jeres kommentarer :) god søndag!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Godmorgen alle sammen! I dag har jeg lavet lidt morgenmad bestående af noget mango, passionsfrugt og en kokos yoghurt fra alpo.

Alpo laver seriøst de bedste yoghurter og man kan ikke smage forskel mellem deres og en 'rigtig' youghurt fra Arla.

Mums! God søndag!

Likes

Comments

Hej alle sammen! Jeg har i en længere periode overvejet at lave en blog og i dag er dagen hvor jeg poster mit første blogindlæg! Denne blog kommer som udgangspunkt til at handle om livet som veganer. Jeg vil poste en masse lækre opskrifter med billig og kalorie let vegansk mad, uddele tips og gode grunde til hvorfor netop det er godt hvis de fleste valgte at blive veganere og meget mere! Jeg håber at i vil tage godt imod mig.

Idag har jeg lavet en rigtig lækker vegan-ret for ingen penge! Retten bestod faktisk af ting som jeg havde liggende i køleskabet, fryseren og skabet. Retten består af ris fra netto til sølle 6 kr, wok af 500 gram til en 10'er, noget kokosmælk, nogle halv-uduelige champignoner og rød karrypaste. Samletset havde jeg kokkereret mad for 30kr og der er nok til 2-3 måltider for mig og en portion indenholder 250 kalorier cirkus.

Fremgangsmåde:

1. Skyl og skær champignonerne

2. Læg dem på på panden på fuld skrue og tilsæt dernæst krydderier og 2 teskeer karrypaste. (jeg steger med vand og minimat med olie)

3. hæld posen med wok i.

4. hæld dernæst 400 ml. kokosmælk i og lad småkoge.

Mums det smagte himmelsk! Hvis nogle af jer ville have lyst til at lave samme ret ville det glæde mig at høre fra jer og læseom hvad i synes.


Likes

Comments