eko, eko. Här var det tomt. Vad har hänt sen sist då? Har haft lite matlagningstorka, inget speciellt inspirerande på den fronten. Testat ett "nytt" gym men det kändes lite "meh:/" så jag kommer nog hålla mig till mitt vanliga. Haft en körlektion och känt mig lite halvdålig, inte det minsta taggad på uppkörningen efter det. Dock hänt lite roligt också! Blev kallad till en jobbintervju idag och den gick bra tycker jag. Utan att jinxa det så hoppas jag på det bästa. Kul grej om den var att jag nämnde att jag var vegan och de tyckte det var superroligt och att det kunde komma väl till hands att ha någon som är "expert" inom området, haha. Kul med positiv respons på veganism för en gångs skull!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag. Klockan är just nu 16.00 och jag är helt utmattad. Vitaminbrist eller börjar jag bara bli gammal? Hur som helst så beställde jag lite nytt från apotea (bästa). Klickade hem dels Mitt val vegetarian och en variant jag inte provat förut Vegovitamin D3. Jag har ju varit väldigt dålig på att ta mina tabletter men nu är det skärpning med det. Det är viktigt att som vegan ha koll på sina värden titt som tätt då man inte vill få vitaminbrist. Mitt val tabletterna är ju främst för B12, som är superviktigt att få i sig då det kan få ganska allvarliga konsekvenser om man får brist på det. D3 vitaminerna tänkte jag att jag skulle behöva nu under vintern i Sverige då solen håller sig mer än borta från oss. Viktigt att tänka på där är ju dock att man kollar upp så att D-vitaminet inte är animaliskt vilket (tyvärr) de flesta andra produkter med D-vitamin är. Men denna är godkänd för veganer och förhoppningsvis uppfyller den sitt syfte!

Lite uppdate om dagen: åkte till gymmet runt 9 med Frida och körde armar och mage. Det var både kul, skönt och jobbigt. Körde några nya (skitjobbiga) övningar som verkligen blev nya favoriter! Sedan hem och laga mat. Pasta i mitt hjärta! Efter det har jag "bakat" raw bars att ha med mig till träningen. Får hoppas att de blir bra. Nu måste jag nog fasen powernapa innan det blir Skam och Skavlan. Hade

Likes

Comments

Torsdag. En planlös dag. Har dock gjort rätt välbehövliga saker, (bland annat spräckt mitt dyra skärmskydd. heja mig). Men annars har jag städat, pluggat körkort och gjort hummus. Alltså hur gott är inte det? hjärtögon!!

(Använder mig av detta recept, superenkelt och bra: http://www.ica.se/recept/hummus-4794/ )

Likes

Comments

Onsdag. Tränade med Frida idag. Blev ben/rumpa, vilket var... jobbigt. Men det är verkligen så värt att ha någon att gymma med!! Hinner både prata om livet och pusha varandra med träningen i ett.

Tänker inte direkt dra alla övningarna, utan vi gjorde väl standard (lite squats med tyngder, donkey kicks, maskiner osv osv). Vi avslutade med trappmaskinen vilket jag tyckte lät som en superidé tills jag klev upp på den, haha.

Nu kan jag sova gott inatt iallafall. Men innan det: se på Bonde söker fru och äta blomkålssoppa, mums.

Likes

Comments

oj oj. Blunda nu näringsnissar. Men ibland (eller ja, kanske oftast) är jag lite lat. Så idag fick det bli snabbnudlar med vitlökskrydda + sesamfrön + soja och siracha samt lite broccoli innan träningen. Tror jag lagar potatis och purjolökssoppa till kvällen sedan, mmm kolhydrater;)

Likes

Comments

Tisdag. Mys. Åkte upp med Jocke till Stockholm för att shoppa/mysa/catch:a upp. V ä l b e h ö v l i g t. Blev dock inte något med hem för min del men det var skönt att inte vara i Lkpg för några timmar.

Dagens mat blev detta. Först åt vi på Bagel street café. De hade en veganmeny där jag tog falafelbageln vilket var med bland annat hummus + soltorkade tomater. Mums! Supergott och supersöt personal. Rekommenderar.

"Kvällsmat"/tågmat blev en Clif bar, Oatly smoothie och kokoschips. Dög det med.

Likes

Comments

Måndag. Lång dag. Hade risk 2an idag, aka halkan. Sedan hem och powernapa. Körkortsteori. Hem. Ladda om till imorgon. Tisdag: Stockholm.

Likes

Comments

Lördag. Startade min dag rätt bra tycker jag. Ställde klockan på 9, gick rätt upp och drog på mig träningskläderna för att åka och träna. Efter det hängde jag med Kitty, som de senaste dagarna faktiskt blivit så mycket bättre vilket är skönt. Så nu håller vi alla tummar och tår att det inte tvärvänder och hon blir sämre igen. Hon är så guld min lilla gammeltant.

Just det, testade Skumtomtesmaken från NOCCO efter träningen idag och hm ja, lite av en besvikelse. Inte äcklig men den smakade nog mer sockervadd än skumtomte. (disclaimer: jag visste inte först den var uppdrucken att dem inte var veganska så det var lite av en fetmiss från min sida, men nu vet jag det och hjärnan kan ju inte hänga med i alla svängar.)


Likes

Comments