Grattis på födelsedagen min och många andras finaste ängel <3333

Likes

Comments

Åsikter , Fangirl stuff, Ångest

Jag tror vi alla har ett behov av att ibland se oss själva i människor som är långt ifrån oss. Framför allt i kända individer. Jag tror det gör vårt lidande mer hanterbart, jag vet åtminstone att det är så jag känner inför just denna människa.

Hans smärta kan jag identifiera mig med och det ger mig en känsla av samhörighet och lugn. Om någon så genialisk kunde bära på så mycket smärta och fortfarande lyckas, så kan jag det också. Om någon så godhjärtad och vacker kunde bära på så mycket plågsamma tankar men fortfarande stå upp för viktiga saker, kan jag också.

Jag vill absolut inte glorifiera saker som Kurt gjorde (heroin.) men jag tänker absolut inte heller förneka att jag satt Kurt på en hög jävla piedestal och jag har inga tankar på att plocka ner honom därifrån. Jag behöver denna typ av "besatthet." Jag behöver se mig själv hos någon större än mig själv för att orka.

Likes

Comments

Ångest, Bryt tystnaden

Inte min bästa tid i livet just nu. Mår verkligen inte så bra. Är trött hela tiden och ärligt talat skulle jag helst sova bort varje dag. Jag mår väl alltid lite sisådär men just nu är det mer melankoliskt än vanligt. Spelar Sims, tittar på serier och sover, dricker kaffe gör jag också men inte så mycket mer än det.

Får ångest av sociala medier, är hypokondrisk som fan igen och vill helst stänga ute hela världen. Känner mig värdelös och liten. Så därför har jag inte skrivit något vettigt här på ett tag.

Likes

Comments

Lönar sig att ha en vän som jobbar i en fotobutik. Titta så fina bilder vi tog igår, kanske lite mörka men jaja, alltid mysigt med polaroid bilder.

Likes

Comments

Vegomat , Vardag

Igår var dagen för min trerätters middag. Allt blev väldigt lyckat! Låter bilderna tala för sig själva.

Älskade människor.

Alla bilder är tagna med min nya kamera, hihi. Är så lycklig!

Likes

Comments

Vardag

Hej lovelies!
Sitter på bussen. Mamma ska hjälpa mig inhandla all mat som jag ska ha tills fredag, samt en del champagne, såklart.

Igår var min syster och sov hos mig, så mysigt! Åker till Billy senare ikväll, då blir det alla hjärtans dag på riktigt, kanske. Konstigt påhitt det där med alla hjärtans dag tycker jag!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Har 0 ork för någonting just nu, därav detta extremt tråkiga bloggande. I helgen fixar det nog till sig. Ska nämligen bjuda mina käraste vänner på tre rätters, 100 % vegan. Ska bli fruktansvärt roligt men är också extremt stressad, dock är det bra att ha något att se framemot.

Och ska även äntligen köpa en kamera!!!

Helgens party outfit, untz untz

Likes

Comments

Vardag

Jisses, det blev en sen kväll igår. Var inte hemma förens 5 ungefär. Hängde med Vera på vdala, hon behöver gå hem innan 11. 5 minuter i 11 när vi står på Ica med tre påsar chips i händerna vänder hon sig till mig och säger "Ida! Ska vi dra tillbaka??"

Sagt och gjort, vi blev kvar ett flertal timmar till och körde spel och skrattade massor. Drack appletini och billig cider. Rå bakis idag, men det kan vara mysigt ibland, att ha en ursäkt för att låsa in sig på rummet med hämtmat och coca Cola. Sova när man vill och svettas okontrollerat. Vi har kollat på Disney film och dokumentären Palme, kände mig ledsen efter den, han var en häftig individ.

Likes

Comments

Vardag, Outfits

Shoppat lite rea grejer igen. För hallå? Att köpa kläder för ordinarie pris är väl bara sånt högern håller på med. (Jag är ironisk. Ta inte illa upp.)

Hittade iaf dessa sjukt snygga byxorna på BIK BOK, och har velat ha en fishnet tröja jätte länge, så fick slå till när den hängde där helt ensam och nedsatt till 58kr. Mmm, spinner lite inombords.

Likes

Comments