View tracker

Vardag, Tips

Japp, det är vad jag gör. Jobbar, äter & tittar på våra älskade serier tills jag går och sover. Mycket pga av jag alltid slutar ganska sent på jobbet och att jag alltid är väldigt trött efter att ha jobbat.

Serierna vi tittar på just nu är:
•Walking dead (säsong 7)
•Westworld (fortfarande osäker på om jag tycker om den eller inte.)
•Skam (säsong 3)
•New Girl (säsong 6)

Och emellan alla dessa pågående serierna klämmer vi inte lite Office och vänner. Klagar ej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hej! Hoppas er helg varit bra. Jag har haft en helg som vilken annan egentligen, men det är verkligen så jag vill ha det. Billy, god mat, vänner, god öl.

Igår strosade jag och B runt på stan i Uppsala ett tag, köpte födelsedags presenter till Freddy & Noa. Åt buffé och hittade kap på second hand. Lovely.

Sedan bar det av till Stockholm och födelsedags barnen (som inte fyllde år igår.) Presenterna uppskattades & åh jag älskar verkligen att ge bort presenter.

Vi drack iallafall öl och tequila och pratade politik samt så mycket bättre. Sedan ut på stan!

Vi drog först till Habibi som är ett ställe på söder. Speciellt ställe men väldigt kul och härlig stämning! Bra musik hela tiden.

Sedan åkte vi till Marie Laveau. As nice ställe när vi hade turen att få bord!

Super härlig kväll iallafall, precis som vanligt. Idag mår jag lite sämre men det var det värt.

<3

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Vego

OUPMH OUMPH OUMPH! (Testade lite nytt sätt att redigera mina bilder, vet ej om jag blev nöjd eller inte, men men.)

Likes

Comments

Vardag

Dags för fredags-jobb, är trött och förkyld men vad sjutton gör det när det är helg sen. Tror jag och B tar oss till Stockholm senare, hoppas!

Likes

Comments

Vardag, Vego

Alltså, har kommit underfund med det faktum att jag endast är en effektiv bloggare i slutet av veckan och under helgen. Antagligen för att jag mår betydligt bättre de dagarna.

Jobbdagen är slut & jag är påväg in till stan för att äta lite middag med kärleken min och sen gå på bio. Kände att jag behövde hitta på något för att inte säcka ihop totalt inne i vår grotta, plus att jag låg hemma sjuk både lördag & söndag.

Vi har haft Harry Potter helg+vecka där hemma, kollat alla filmer, lyssnar på första boken när vi ska sova osv. Klagar definitivt inte!!

Lite vego-mat som vi avnjutit samt fredags-selfie.

Likes

Comments

Vardag

Hej finisar! Glad fredag. Sitter just nu på 2:an hem efter en kväll med min Vera. Bästavän, barndomsvän, finns många sätt att förklara henne. Någon som jag alltid kommer ha med mig. Ätit middag med hennes familj och jisses, så välkommen jag känner mig där. Kan gå i alla skåp, röra mig vart jag vill, prata med alla, bara vara, utan att känna mig obekväm. Det är nog vänskap det. Tänk att hennes familj och jag känt varandra sedan vi var 9 år. Jag hängde hos dem jämt. Vi må vara äldre och ses mer sällan nu, men sådant består, sånt försvinner inte.

Nog med det sentimentala. Avnjöt några glas vin hemma hos Vera, sen hängde vi på Vdala någon timme & nu ska jag hem och kanske titta på några avsnitt skam. Imorgon ska jag träffa Bea som är i Uppsala i helgen(!) MYYYS!

Likes

Comments

Vardag, Tips

Tänkte tipsa om en serier jag och B började titta på en kväll i somras. Såg klart hela första säsongen på ca en kväll och sedan fanns det tydligen inga mer avsnitt...förens nu!

Tror Netflix köpte upp rättigheterna och gjorde en ny säsong och den släpptes nu i veckan skulle jag tro. As Nice.

Iallafall, serien handlar om Dylan (ungkarl i England som har två bästa kompisar, Luke & Evie.) Serien börjar med att Dylan får beskedet att han har klamydia och är därmed tvungen att gå tillbaka i tiden för att placera alla tjejer han har legat med de senaste 6(!?) åren. Typiskt brittisk humor, mysig, enkel men ändå seriös from time to time. Jag gillar & Billy gillar den. Bra tidsfördriv, hehe. Så ge den en chans ni också!

Likes

Comments