Åh herregud nu är det bara en vecka tills allt börjar. Kan inte förstå att jag äntligen ska åka iväg, vilket även kan vara en anledning till varför jag är så pass lugn i dagsläget. Sedan kan det till största delen även bero på mitt kontrollbehov i kombination med min perfektionism som gjort att jag inte någon gång har känt mig orolig. Jag prov packade för någon vecka sedan för att se hur mycket/lite jag ska ta med mig. Kom fram till slutsatsen att jag definitivt måste ha med mig mindre packning än vad som är med på bilden annars är det bara att hälsa ryggskott och andra onda åkommor välkomna. Så antar att jag måste finna mig i tanken att vara en ofrivillig minimalist under detta året. Det kan ju bli en erfarenhet det också haha.

På tal om erfarenhet så har jag ingen stor erfarenhet av att resa eller backpacka och det var just därför jag valde att leta reda på något bra företag som kunde hjälpa mig med de praktiska inför resan som till exempel visumansökan, boende, bankärenden, flygbiljetter och mycket mer. Jomen visst hittade jag det perfekta företaget för mig minsann, GoXplore heter företaget som jag fastnade för direkt. Det var inte bara för att deras hemsida är sjukt snygg och välgjord utan även för att dem är nordens största specialist på att kombinera resa med jobb. De har även volontärresor, vilket är ett asbra sätt att uppleva ett land, kulturer och människor. Jag har haft kontakt med Camilla på GoXplore både genom mail och telefon och jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan hennes hjälp och kompetens. Inga av alla mina (många) frågor har varit för dumma att svara på för henne vilket har varit en räddning för mig och även den okunskap jag haft om work & travel resor. Kan verkligen rekommendera GoXplore, klicka in på deras hemsida och vid någon fundering tveka inte att skicka iväg ett mail. Man kan verkligen vara ett mail ifrån att kunna boka och uppfylla sin drömresa.


Nu har jag rabblat på nog för denna vecka! Vi hörs sen när jag landar i det lilla landet på andra sidan jordklotet.


Ha det bäst!!

Likes

Comments

Jaha då har även jag blivit med blogg. Veganen som jag är och det äventyr jag ska på var jag nästan tvungen att starta en blogg och därav namnet haha. Den främsta anledningen till varför jag startade bloggen var för att visa alla mina vänner, släkt och päron var jag håller hus samt vad jag gör för skojsigt. Den 22 Augusti ska jag åka på mitt livs första äventyr, själv. Jag ska backpacka mig genom Nya Zeeland under 1 år. Under flera månaders tid har jag planerat, snålat, sparat, tjatat och längtat efter min drömresa. Helt sjukt att det bara är 2 månader kvar. Jaja det var mitt första blogginlägg, mer information om resan och hur jag bokade den kommer någon gång snart.

Ha det bäst!!

Likes

Comments