Det här med att släktband skulle vara värda ett skit är typ den mest värdelösa jävla idén i världen. Vem kom på det?

Hur många människor har inte skadats av den idén? Allt från övergrepp till hemska åsikter låses in bakom någon absurd barriär uppmålad med totalt slumpade DNA-spår. Hur skevt är inte det?

Måste väl bottna i den värsta/äldsta av "vi mot dem"-mentaliteten? Typ min familj är bättre än er bcus WE KEEP IT IN THE FAMILY!

"Blod är tjockare än vatten"
Ja, nyponsoppa är tjockare än blod, inte direkt ett valid argument till något. :v

Folk som lägger så jävla stort fokus på genetik är så jävla irriterande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vill må bra igen , kunna gå en hel dag utan att behöva hålla in ångest, panik och gråtattacker, börjar bli mer och mer borta i huvudet för var dag som går, har knappt koll på vad jag sysslar med längre.

Likes

Comments

Djurens dag! Jag älskar er alla, stora som små, vilda som tama, landlevande som vattendjur, och kommer föralltid vara vegan för er!! 💚

Idag är inte en dag att fira, idag är det en dag för kamp - tills den dag då djuren är fria, då djuren är någon, inte något!

Likes

Comments

☑ Rädsla att dö

☑ Rädsla att bli galen eller göra något okontrollerat

☑ Ansträngd andhämtning eller andnöd

☑ Yrsel, ostadighetskänslor, svindel eller matthet

☑ Hjärtklappning eller hastig puls

☑ Darrningar eller skakningar

☑ Svettningar

☑ Kvävningskänslor, svårt att svälja

☑ Illamående eller magbesvär 

☑ Overklighetskänslor inför en själv eller omgivningen

☑ Stickningar/domningar i händer och fötter

☑ Värmevallningar eller frysningar

☑ Smärtor eller obehag i bröstet

Likes

Comments

Jag är så trött med daltande av lacto-ovo vegetarianer som beter sig överlägset och ska ständigt berätta hur de gör NOG och inte riktigt KAN vara vegan för att ALLA affärer i deras närhet enbart säljer mjölk och ägg och de tjänar enbart 10 kr om veckan och deras gammal farmor hade en allergi mot soja så nu kan inte de bli veganer.

Jag är trött på att bli kallad för egoistisk, mobbare enbart för att jag inte tänker slicka förtryckare i röven.

Utbilda, ja! Klappa på axeln och säga "åh vad duktig du är som bara förtrycker lite", fuck no.

Det är sjukt att man ska behöva ge en klapp på axeln till de som stödjer djurförtryck men inte när det gäller andra förtryck. Det är ingen som att någon bara: "hen tafsa mig på bröstet men det var ju åtminstonde inte röven, duktigt gjort"

Det är ingen jävla resa, du behöver inte ha konstant hjälp och stöd på vägen för att göra det som är ditt fucking ansvar som varelse på denna delade planet!

Likes

Comments

Jag trodde unga sinnen var öppna och föränderliga, men många är så ingrodda i sina vanor och sin världssyn och borstar genast av sig info som inte stämmer överens med vad de redan bestämt sig för att tro på. Too bad.

Var nyfikna! Det är att leva, in my book. Fråga mer än du pratar (även om jag inte är något proffs på just det). Försök se saker ur flera perspektiv. Och det viktigaste vi kan göra i denna värld är att vara SNÄLL. Jag skojar inte ens. Ge kärlek- och få igen det tusenfalt. ❤️ Kärlek är Det enda som betyder nåt - det enda som kan skapa fred och harmoni. Det kostar oss ingenting att visa empati för andra.
Med det sagt: Kommer du äta djur idag, eller låta kärlek leda dig och se hur det känns? Låt inte våld vara en del av dina middagar!

Likes

Comments

Alla flyktingsinvandrare som befinner sig i Sverige. Alltså ALLA. Inte bara de som kom år 2015, utan ALLA flyktinginvandrare som lever i vårt land kostade svenska staten 50 miljarder kronor år 2015.

Alkoholmissbruket i vårt land kostade staten 66 miljarder kronor samma år.

Vi stänger alltså gränser för att vi inte har pengar att satsa på dessa individer, ni vet de som flyr hit för att rädda sina familjers liv. Vi pratar 66 miljarder vi hade kunnat lägga på att integrera människor som på sikt kunde använda sig av och skaffat nya kompetenser för att bidra till samhället, en stark ekonomi och en bra integration.

Istället lägger vi pengar på ett statligt drogmonopol som kostar både liv och sjuka mängder pengar årligen.

Men, det är klart. Det är viktigare att satsa på saker som ger pengar rätt ner i egen ficka på kort sikt, samtidigt som man spottar på alkisarna som sover på torget och de invandrare som lever i utanförskap för att "resurser inte finns", och att skratta på vägen till banken. Det är viktigare för politikerna och cheferna i inbördes beundransklubbar, än ett samhälle där alla ges förutsättningar till ett drägligt liv.

Jag vill påminna om att varje statistisk tabell du och dina kollegor läser, vilar ett människoöde.

"Alla ska med", my ass.
"Alla slickar upp och sparkar ner", much.

Likes

Comments

Ligger vaken 03:30 och är så jäkla sugen på potatis. Färskpotatis, klyftpotatis, potatisgratäng, hasselbackspotatis, potatismos, bakad potatis, potatisbullar... Undrar vad mina föräldrar skulle tro om jag gick upp och åt potatis nu😁😁

Likes

Comments

Promenerar och filosoferar. Innan fyra en onsdag. What's wrong with me?😁

Men skönt är det. Jag har vandrat upp på ett berg bara några hundra meter från mitt hem. Här har jag inte varit sedan jag gick på lågstadiet och pappa och jag brukade gå hit med en fikakorg.

Nu tänker jag på det där med karma. Jag tror på det. Och på "Do to others as you would have them do to you." Och numer inkluderar jag medvetet djur i det tankesättet. Varför ska jag betala för att de ska utstå grymheter?

Samtidigt tänker jag på det här med lycka och frid. Hur folk som lever enkelt och altruistiskt verkar vara de mest genuint lyckliga och balanserade människorna. Och att det inte är en ouppnåelig livsstil som bara kan uppnås av typ munkar i Tibet.

Steg 1: låt inte våld och död vara en del av din kost. Jag lovar dig spirituell utveckling och personlig utveckling bara där. Lev i fred, älskade medmänniskor och medvarelser.

Må människan visa barmhärtighet mot jordens djur. Vi är alla själar, men förkroppsligade på olika sätt ❤️

Likes

Comments

Såg på partiledardebatten igår (ja, jag är intresserad av sådant). Ebba Busch Thor och andra pratade om att de tycker att invandrare som begår sexuella trakasserier borde utvisas från Sverige.

MEN FÖR FAN? För det första kan jag inte förstå hur man i sammanhang där man pratar om hur vi ska lösa den humanitära kris som sker bland folk som flyr för sina liv, börjar prata om hur man ska utvisa de som inte sköter sig. För det andra skiter jag högaktningsfullt i om du är så jävla svensk att du heter Sven Svensson och har Svenska förfäder så långt bak tiden når. Begår du något sexualbrott kan du dra åt helvete från detta land för Sverige är inte ditt land ens en tiondel så mycket som Abdullah som flytt från Syrien och anstränger sig för att integreras. Du borde utvisas du med, käre Sven. Du borde dessutom får simma hela jävla vägen till Syrien. En omväg också.

Jävla idioter. Lägg energin på att integrera folk, de vill ju förfan. Men, nej. Istället läggs energin på att fundera på hur vi ska utvisa individer som inte sköter sig för att sedan skuldbelägga invandrarna som en grupp. Inte undra på att SD växer så att det knakar.

För det tredje så är det fan oroväckande att i princip alla partiledare förutom Jonas Sjöstedt pratar som om de företräder SD.

För det fjärde så undrar jag hur i hela helvete de kan prata om vilket kött som är mest miljövänligt på nyheterna nu idag. MEN FUCK KÖTT. KAN NI TÄNKA ER ATT BARA SKIPPA DÖDA DJUR ÄR FAN SÅ MYCKET MER MILJÖVÄNLIGT ISTÄLLET FÖR ATT LETA DET SOM PÅVERKAR MILJÖN MINST? What thö actual knull.

För det sista. HELVETE.

Likes

Comments