Header

"GO THE DISTANCE"

Disneyland er suuuper dyrt. Men så er det jo altid godt med alternativer - alas, Downtown Disney. Downtown Disney er en gågade der fører hen til Disneyland og Disney California Adventures. På gågaden finder man små Disneybutikker, en LEGO-store (som min værtsfamilie insisterede vi skulle i da det jo er dansk), live Disneymusik og de hyggeligste små spisesteder. Vi tog egentlig bare derhen for at få dessert, da alt der er Disneyland-relateret som regel er ret overpriced. Vi spiste derfor på mit absolut yndlingssted på vejen, nemlig In-N-Out.
I Downtown Disney var der ret mange steder jeg godt gad spise dessert, men hver gang jeg nævnte et sted sagde min værtsfamilie bare at de allerede godt vidste hvor vi skulle hen. De introducerede mig så for en alternativ donut: en beignet (ben-yay). Med powdered sugar over det hele var de 12 små pastries snart væk.

Kys,
Vega

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

"CALIFORNIA DREAMIN'"

Noget af det fedeste ved at være på udveksling med en organisation (som I mit tilfælde er EF), er alle de ekstra oplevelser du får ud af dit internationale eventyr. Vi er en gruppe på omkring 50 unge der alle har den samme IEC ("kontaktperson"), som planlægger ekskursioner og arrangementer for os. I denne weekend var vi derfor i Santa Monica og Venice Beach. Turen derhen var lidt af et helvede, da vi skulle mødes på Riverside Train Station kl. 08.15. Det vil altså sige at jeg skulle ud af døren kl. 07.30 på en lørdag.
Fra Riverside tog vi toget i omkring halvanden time, hvorefter vi så havnede på Union Station. Derfra skulle vi så med en underground i 5 minutter til Downtown LA. Fra Downtown LA skulle vi så videre med et 3. tog i omkring en time, indtil vi ((ENDELIG)) nåede vores destination.
Vi gik i fællesskab ned til Santa Monica Pier, hvor vores IEC meddelte, at vi måtte gå rundt frit i halvanden time. Jeg gik derfor med min norske veninde over til Bloomingdale's, hvor vi fik årets første Pumpkin Spice Frappuccino, og shoppede lidt - vi prøvede at finde tøj til HoCo, dog uden held.

Jeg er normalt ikke en stor fan af at gå lange distancer, og især ikke i 40 graders varme i sort tøj fra top til tå. Og da vores IEC fortalte os at turen til Venice Beach var 40 minutters gang, var jeg ikke specielt begejstret. Men så snart vi kom ned til stranden og begyndte at gå, kunne jeg slet ikke være i mig selv. Der var SÅ smukt ved vandet; storby på venstre side, strand på højre, og blå himmel over os.

Da vi ankom til Venice Beach var vi pænt udkørte, selvom vi kun var halvvejs på dagsplanen. Sara (nordmanden) og jeg valgte derfor at sætte os på den hyggeligste lille café, og nyde en iskaffe og chips 'n salsa. Tiden fløj afsted, og vi fik lige pludseligt travlt med at få betalt og komme tilbage til Meeting Point'et.

Ooooog så skulle vi gå tilbage igen. Med lidt mere energi fra iskaffen denne gang kom vi hurtigt tilbage til togstationen, og nåede vores tog på et hængende hår. Jeg sov det meste af turen hjem, og vi var tilbage på Riverside Train Station kl. 21.57.

Tak fordi I læste med - jeg glæder mig til at dele flere af mine eventyr med jer!!

Kys,
Vega

Likes

Comments

"CITY OF STARS"

Den 2. august, omkring klokken 8 pm lokal tid, landede jeg i Newark Airport, NY. Det vil sige at jeg i går klokken 6 pm havde været på udveksling i præcis 1 måned. Jeg er havnet i Corona, California, hvor jeg er på udveksling indtil omkring midt-juni 2018. Jeg går derfor i skole på Santiago High School, hvor jeg nu er junior.

De første par dage var noget af en omvæltning. Varmen, tidsforskellen og skolen gav mig noget af et kulturchok, da det hele var meget anderledes i forhold til hvad jeg var vant til i Danmark. Jeg skulle lige pludselig gå i skole på et andet sprog, på en skole hvor jeg ikke kendte en sjæl. Jeg bor dog med en italiensk udvekslingselev, Martina, som også går på skolen. Det letter lidt presset at vide at der er en i huset som sejler i samme båd som dig.


Billederne øverst i indlægget er fra i går, hvor jeg tog med min hostmom, hostsister, Martina, og en norsk udvekslingselev Sara, til Hollywood. Vi havde planer om at blive og shoppe, men på grund af de 40 grader var det lidt for ulideligt. Vi tog en gåtur på Hollywood Boulevard og prøvede at spotte nogle stjerner (både personer og fliser i jorden), og spiste frokost på Hard Rock Café, før vi vendte snuden hjemad mod Corona.

Anyways, velkommen til min blog! Jeg glæder mig til at dele mit lille eventyr med dig.

Kys, 
Vega

Likes

Comments