View tracker
View tracker
View tracker

Två nya mascaror extra volym som fan det var det jag sökte på i google fältet innan jag hittade de här.
Blev jätte glad, har provat den guldiga nyss, först var jag skeptisk och inte särskilt imponerad. Men plötsligt hände det, jag såg den där volymen jag letat efter.
Den andra ska provas imorgon! Iiih! Kan knappast bärga mig. Jo det kan jag faktiskt, för idag är det fredag!! E de fest eller e de fest eller hahahah som om hallå jag ska fakka alla i ryggen ikväll asså. Hahahaha för er real paradise hotel watchers, ni vet vad jag menar...

Likes

Comments

Fredag äntligen känner jag.
Pendlar mellan att stå och tänka över hur mycket jag gör för andra och mammas ord ekar i huvudet "Tänk på dig själv lite Vega". Samtidigt som jag överväger och tänker ändå att allt jag gör för andra gör jag egentligen för mig själv på ett sätt också. Jag menar, om jag städar och gör fint hemma hos Albert samtidigt som jag städar kök och plockar diskmaskiner dagarna i ända så är det ju jag som belönas i slutändan.
Jag gör 1. Jobbet nöjda 2. Albert nöjd vilket resulterar i att jag får beröm och jag blir glad! Win win!

Svårt det där med att ständigt behöva tänka på sig själv och på andra och skilja på hur mycket tid man lägger på andra för deras skull eller om jag också gynnas av det.

Jag överanalyserar mycket när jag är ensam för länge om dagarna.
Jag umgås ju konstant med mig själv på ett sätt som jag inte gjort tidigare. Det är inte samma sak som att gå till gymnasiet nu när jag jobbar. I skolan är man ständigt omringad av kamrater och folk, på jobbet är det en helt annan sak. Här umgås jag inte med kollegorna eller känner någon speciellt bra i och med att jag hoppar från olika jobb jämt och ständigt. Nåväl! Hällde upp lite jordgubbssaft åt personalen under lunchen så lite gullig är man ju ändå. Skulle då aldrig ge ut saft till mina klasskamrater, uuääh never ever kan jag säga er.

Likes

Comments

Hello ✨
Igår städade vi, jag dammsög som en husmus och vi lagade ris med kyckling till middag. Super cozy endast. Lufsade runt i myskläder och somnade gott.
Imorse kom jag knappt upp. Jag kan knappt bärga mig tills den morgon jag vaknar och vet med mig att sömn är inga problem, jag får sova hur länge jag vill och ingen kommer att bry sig! Nästan så jag kommer sätta alarmet ändå bara för att in your facea mig själv och hela världen och bara stänga av det för att medvetet somna om och somna gott! Kanske i helgen...
En tjej kommer ner till Stockholm i helgen och frågade mig om jag ville fota med henne.
Jag vet inte riktigt om jag kommer att träffa henne. Jag vill ju, men ibland kan sånt där kännas lite lustigt och jag vet inte varför jag ska gå? Förstår ni poängen?
Fine kul här kommer jag, ska träffa en främmande människa och ställa mig framför hens kamera och posea. Det är ingen fotografering med smink, kläder med mera utan snarare någon form av "fota vanligt folk" fotografering. Hm. Hade velat ha med mig en vän att bli fotad tillsammans med. Det kanske jag kan få fråga? Äh vi får se! Dessutom har jag galet mycket att göra i helgen.
Jag måste plugga... Seriöst Vega.
Och jag ska jobba event på lördag.
och jag ska leva life.

💓
Btw... Läste en psyko kommentar i morse som någon med ip adressen... Haha skoja hade varit rätt kul annars att hänga ut dig din sopa. Iallafall denna person fick för sig att det vore helt okej att kommentera hur Albert är. Vad har du för aning? Va? Vad vet du om Albert? Vad fan vet du om hans liv och vad han gått igenom? Ingenting nä precis så dra inga egna slutsatser.
Vill du diskutera dina åsikter kring min pojkvän, gör det, men gör det med oss någonstans? I'm up for fight! Som Zara säger i Sanningens mammor podden, "vill ni bråka? möt mig utanför"
och Olivia ba "Vadå utanför vart?"
Zara ba"Utanför vart jag än är, möt mig utanför"
Haha
Lyssna förresten på deras podd här

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag vill åka till Tokyo

Likes

Comments

Likes

Comments

...
Ätit på Joe and the juice varje lunchrast jag fått på jobbet.
Sitter här ännu en gång ensam och sneglar på medelålderskvinnor som sneglar på mig.
Jag ska dricka mitt vatten och pallra mig tillbaka strax.
Låt mig bara chilla lite.
Låt mig bara japp dig

Hahaha
Jag är på latch humör idag.
Vill fjanta runt med polare och dra vitsar och ha det kul.
Ska istället jobba till fem och efter det ska jag städa min alberts lägenhet. Tänkte vara lite schysst nu när Jordan var där och stökade.
Jag vill hem ikväll och hämta ut paket men vi får se.
So long mother cats!✨😸

Likes

Comments

Vände egentligen bara in och ut på min mocka jacka och vips så blev det en vit päls. Varmt blir det med mocka på insidan och päls på utsidan.
Köpte jackan på Humana second hand.

Likes

Comments