Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

fråga mig

Kul!! hur fick du biljetter??

Jag fick biljetter till Fifth Harmony via bloggen. Finns på Livenation också.

Hej Vega! Har redan ställt så många kärleks/sexrelaterade frågor till dig men tycker du ger så kloka och bra svar så haha. Jag undrar hur man ska gå till väga för att liksom få folk att veta att man existerar, eller våga visa intresse för folk. Jag är 16 och har fortfarande inte legat trots att jag verkligen vill det, för jag har inte hittat någon att ha sex med, vilket är synd och vet inte hur jag ska hitta någon heller. Sen har jag blivit lite smått intresserad av en kille som går i samma språk som jag som verkligen är jättesnygg och charmig, saken är den att min kompis också är intresserad av honom och vi blev liksom det samtidigt. Iallafall, hur kan man ta kontakt på ett bra sätt? Har tänkt att följa honom på instagram men är så rädd att han inte följer tillbaka, då vet jag att jag kommer bli besviken och känna mig dum. Hur ska jag göra? Både för att få ligga och för att visa intresse? Jag kanske inte är en tia men så himla ful är jag inte haha

Haha! Härligaste du!
Förstår inte vad du menar med fortfarande inte legat, jag menar 16 är inte så mycket trots allt. Jag känner folk som är 20 som inte legat med någon. Det är inget märkvärdigt med det, finns inga måsten tänk på det till att börja med.

1. Tveka inte en enda sekund på att följa, gör som jag, följ vem fan du vill och följer den inte tillbaka, nehe? Följ ett tag tills du tröttnar sedan avfölj om det ska vara på det viset. Huvudsaken är vad som sker i verkliga livet, på sociala medier kan man tramsa runt bäst man vill utan att behöva skämmas. Så känner jag iallafall.

2. Prata med honom, säg hallojsan och fråga något onödigt, visa intresse. Visa att du lever, visa att du är social och härlig och framåt och enkel att snacka med. Det lockar de flesta människor.

3. Lägg av. Jag vill inte höra ett enda trams till om att du inte är en tia hit och dit. Vem avgör det? Varför ska man sätta siffror på sig själv och andra personer, fyfabian säger jag till sådant. Jämföra sig själv med andra och sedan utse vem som bör hamna högst och lägst, usch, kan man vara ytligare?
Förmodligen kommer den du bli kär i vara din "10a" det kommer vara den finaste människan för dig. Och likaså tvärtom för honom i ditt fall. Börja inte detta med att känna att du inte är tillräckligt snygg det gör mig bara arg. Du är perfekt som du är och ta med dig det när du ligger för första gången, ta med dig det när du introducerar din personlighet för den här snubben i din språkkurs för första gången. Tänk inte på någonting annat.

4. Ligga är as nice och det ska ske när du verkligen verkligen vill det. Det behöver inte vara med jordens "10a" det ska vara med den du kan kolla på och ba mmmh jaaaa nu kör vi. Good luck my friend
👊✌

Hej Vega! Får jag fråga vad du/ni använder för preventivmedel? Och funkar det bra för dig? Själv satte jag nyss in en p-stav efter all jävla tid med kondomer, men är livrädd för alla dessa hemska biverkningar och funderar på att ta ut den innan jag ens fått känna efter hah

Hej! Jag använder Prionelle, det är det enda preventivmedlet jag har använt so far.
Det fungerar prima för mig. Mina större problem med ppiller har varit att mensen kan bli helt flippat oregelbunden. Jag kan få mens när jag inte ens bör ha mens för att jag har missat att äta ett piller. Jag fick en kommentar nyligen om att jag borde testa pstav i och med att jag glömmer piller som om jag ville ha en baby.
Hell NO! Jag vill absolut inte ha en bebis, går hellre på glasbitar resten av livet än att ha en bebis nu.
Jag tycker du gör det som känns bäst. Tvinga inte på dig massa strunt om du inte är redo för det.

Vega du är så himla vacker! tror det handlar om att du har så himla egen karaktär och personlighet och att det verkligen lyser igenom. du inspirerar!

Åh. Fina kommentarer är det absolut bästa jag vet efter sibyllas future fries med extra cheddarsås. Ouf det hade varit gott just nu. Sibylla har namnsdag idag föresten.
Men finaste du, du inspirerar mig till att fortsätta skriva.💘

Tja Vegis! Jag är en gammal (pfft, gammal kan ja la inte påstå att jag är) trogen följare som hängt med ända sen makeupboxs start! Åker till Stockholm under lovet och undrar vart man som 18-åringar drar ut på onsdagar och torsdagar? Hittar verkligen ingen värdig info om detta på nätet.. KRAM!

Hej göteborgsbruttan! Haha vad är det med er ni hittar på så fuckade mailadresser.
Ibland skriver vissa av er jafklmpfe,wl@hotmail.com hahahaha, jag ser, jag skrattar.

Onsdagar skulle jag välja Café Opera i och med att alla 18 åringar samlas där. Enkelt att få tag i gästlista, skriv upp på hemsidan eller hör av er till promoters som arbetar där, brukar gå att finna på events på Facebook med mera. Det finns as många sådana events, jag brukar få upp varje onsdag Solidaritet, Café Opera och Collage. Själv har jag endast goda erfarenheter från Cafét (Samt dåliga) Men det beror nog mest på att jag inte är lika hype på att gå ut längre.
Dock hade jag tyckt det var hur kul som helst som nykomling till staden att träffa så många ungdomar som möjligt från Stockholm så jag hade absolut kört på Collage eller Caféet.

Torsdagar, oj ingen aning. Jag går inte ut på "vardagar" om man säger så.
I och med att det är torsdag så borde det gå att komma in lite vart som helst egentligen, inte lika mycket folk ute och kanske softare vakter. Jag hade nog tagit mig en sväng förbi Taverna för att se efter om det finns folk i trakterna, annars sökt upp någon poppis bar på söder eller helt enkelt försökt klämma mig in på Kåken. Googla dessa ställen och ta reda på hur ni kommer in. Taverna och en bar på söder är 100% men Kåken kan vara knepigt om det står en vakt där. Annars är det bara att gå in genom resturangen och se ut som att du inte alls bryr dig.

Likes

Comments

Jag vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig. Men det är faktiskt inte mitt fel att jag blir så kreativ om nätterna, jag tror inte ni förstår vilka underverk jag utför på min lilla mac dator i mörkret. Det är för övrigt sunkigt varmt i mitt rum, mina fötter svettas, verkligen nasty. Jag vill hemskt gärna öppna ett fönster men är så pass lättskrämd att jag skulle ligga sjukligt misstänksam resten av natten och fantisera om hur en clown klättrat in. Usch vad människor rör om för normala, det vill säga sådana som jag i huvudet. Att se min lilla mamma promenera ute och stöta på en clown får mitt hjärta att brista i tusentals bitar. Tänk er så sorgligt. Inget får hända henne, inget får någonsin skrämma min lilla mamma. Då får dom med mig att göra, usch, skulle klä ut mig till The ring och vänt på huset där clownjäveln bor i upp och ned, höger och vänster, clownen hade varit kaputt på några millisekunder.

Jag tror mina sömnproblem grundar sig i att jag skämt bort mig själv med trygghet och närvaro nu under pojkväns tiderna. Så många bekymmerslösa nätter jag haft bredvid Albert. Att sova själv innebär paranoia för en liten mörkrädd typ som mig. Det är så märkligt hur pass olik jag är mig själv om jag kan säga så? Ibland tvekar jag inte en sekund på schitzofreni i och med att jag älskar mörkret. Älskar älskar älskar. Ingenting är lika mysigt som mörker, men när det väl kommer till kritan är det jag som inte vågar sova med ryggen mot dörren för då har jag ingen koll. Tänkte på det nyligen, att jag faktiskt sprang in och sov hos mamma och pappa i deras sovrum för endast två år sedan? Det var nog sista gången jag kröp ner där av ren livsfara. Det är en vanesak säger de flesta, det tror jag bara är blaj, i och med att jag är 20 år i januari tror jag inte min hjärna mognar mer än såhär. Jag kommer förmodligen vara skrämd från vettet resten av mitt liv. Natti

Likes

Comments

Hej och hejdå på er, eftersom att jag ligger i sängen, absolut ready 2 take off. Kommer inte fastna framför datorn som jag brukar göra när jag väl tar fram den. Det är ett mysterium hur jag kan vara trött men samtidigt vägra sova, jag har noll anledningar till att vara vaken och dessutom älskar jag att sova. Varför sover jag inte? Säg det någon. John Blund and I don't fuck with each other anymore.

Idag har jag insett att jag behöver glasögon för långsynta och jag har insett att jag är hyfsat bra på matte. Eller nu ska jag inte ta i, hybrisen flödar. Det var iallafall för första gången på länge jag satt och nästan ropade va? har jag kommit till fel grupp? Matteläraren började prata om tal linjen?! Om negativa och positiva tal? Vart har jag hamnat?! I årskurs fem? Blev otroligt chockad över den låga ambitionen på gruppen i och med att det är ett vuxengymnasium. Gäspade lite och gjorde mattetal för mig själv för att inte bara sitta och lära mig ingenting. Ärligt talat kändes det så himla skönt, så bra för en gångs skull. Matten får ett litet plus tecken trots allt.
För er som undrar vad jag läser för kurs, skratta på men det är matte 1b jag läser. Jag blev aldrig godkänd i den kursen trots att jag i princip gjorde det man skulle. Hade en förskräcklig skräcködla som lärare i London, han ska bara veta hur mycket trubbel han satt mig i pågrund av detta.

Efter mattelektionen körde jag runt i stan och hela vägen hem till Bromma. Alltså det pirrar i min kropp när jag tänker på hur långt jag kommit med övningskörningen, såhär redan liksom. Jag älskar att köra, får jag körkort kommer jag lyssna på Halo på högsta volym och skrika som ett ylande djur framför ratten. Jag kommer inte spendera tid med någon annan förutom bilradion och bilen självfallet. Det där med bensin blir dock ett problem, det liksom suger av plånboken. Allt bara rinner ur vips hejdå med alla pengar. Det ser jag inte framemot annars ska det bli så himla härligt, en sådan lättnad.

Nä nu ligger jag i sängen redo för att försöka sova. Jag vill sova och vakna imorgon i hyfsad "fräsch" tid om jag kan uttala mig så pass. Jag har massor av skojheter att hitta på, och framförallt det roligaste att träffa min Albert som jag saknat så det springer i benen och armarna på mig. Jag vill bara bara bara umgås med Albert imorgon och fnissa i hans växthus, kanske äta polly och berätta roliga saker för varandra. Min favorit människa efter min hund.

...Kommer ni ihåg min tatto?? Tatuerade ju in "A" vid tutten för jag insåg att jag var så kär i Albert att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Men fy! Låter helt sjukt ju? Jag ville prova på att tatuera mig en gång i livet så varför inte. Jag tror ingen har sett den av misstag, den sitter verkligen gömd. Ibland ser jag den och ba wooow :S

Likes

Comments

Med en släng av huvudvärk;
Knappt någon mat i magen och en iskall skinny latte beger jag mig av för strid. Min strid mot matematikens lagar!
Mamsen hämtar mig när jag är klar, oh så skönt.

Fast väääänta lite här HAHA jag är så jävla snurrig idag. Jag ba åh tar 17:23 tåget så är jag framme 17:51 då har jag 9 min att ta mig till klassrummet.....?!?! VA
börjar ju 17:30 för bövulen. Här har jag tramsat, spelat in någon form av video och bara larvat mig som en liten fjomp. Hahahaha skäms ju nästan. Nåväl, händer väll alla. Är iallafall påväg. Kom på det nyss verkligen.

Likes

Comments

Grön oversized baseball jacka från Beyond Retro liknande finns här

Topp från Sheinside och jeans Bershka liknande topp här, liknande jeans här

Jacka (Haruns) River Island liknande här, kjol (Finns liknande på American Apparel) och här

Pärlchoker present från Morfar finns i äldre "antik smycke" butiker liknande här, Svart choker här , kappa Armani

Sweater present från min bror hittad i vintage butik i London. Liknande finns här

Likes

Comments

outfits

Här har jag inte använt mig av adlinks, utan endast min polyvore på det jag vill ha. Bli inte upprörda över priserna, Polyvore har så fkn dyra kläder men försök hitta inspiration! Det gör jag 😊

Och det bästa med alla stora exklusiva märken är att de gör väldigt speciella kläder som riktar sig in på vintage 4 sure så det är bara att svänga förbi Myrorna, Humana Secondhand, Beyond Retro, Stadsmissionen och andra loppisar, där finns det absolut liknande kläder som de dyrare märkena inspirerats av i och med att de är riktiga och vintage från exempelvis 60-talet 😉

Likes

Comments

Sorry små räkor.
Jag är för första gången trött på riktigt och orkar inte ens ställa mig i duschen eller sminka av mig ordentligt. Har haft massor av överskotts energi idag och kunnat spexa till det mesta men nu mina bröder vill jag ba däcka sönder. Först ligga och tära på tröttheten så jag sedan bara enkelt och smidigt kan somna loss i sängen.

Hallå vad fina ni är som likar mina bilder :( tycker det är så hederligt och snällt på något vis. Att man tar sig tiden liksom?
Jag försöker hålla koll på er och följa tillbaka men jag är ganska lat på Instagram. Men har sett er och ni är så fkn najs gäris <3 we are United hahaah neeej känslosam och ska hålla på.
Jag säger godnatt så hörs vi imorgon.
Love u guys!! 💞💦

Likes

Comments