outfits

Inlägget innehåller adlinks

Förlåt mig mina käraste läsare för att mina kläder inte finns på internet. Jag har mycket blandat och river ut det mesta jag hittar i garderoberna hemma så jag har knappt börjat med internetshopping alls ännu. Haha *jag måste liksom hinna med att ha på mig alla mina kläder först* Neeej men så lät det typ.
Jag är åtminstone en god vän till er så jag gör alltid mitt bästa för att ni ska hitta jäkligt lika produkter! Puss

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Måste skriva så annars ses vi i lyxfällan mina bröder.
Jag har köpt mig en nyckelring i hopp om att enklare kunna fiska upp nycklarna ur väskan utan att behöva vända upp och ned på hela skiten. Ett par nya brillor fick hänga med också på köpet. Jag säger bara style, fashion killa, wow. Ja det är ungefär de lätena jag gav ifrån mig när jag smyckrade om mig själv i detaljer som dessa.

"Men jag vill oxå ha"
Here you go.
Solglasögon 1 | Solglasögon 2 | Nyckelring 1 | Nyckelring 2

Likes

Comments

Nämen godmorgon!

IIIIH! Idag är en sån där skit bra dag ni vet? Man vaknar upp, sminkar sig med för mycket puder så man ser luden ut i ansiktet. Ni vet när pudret fastnar i skägget? Lite så känns det.
Jag sov tre timmar i natt men däckade på soffan strax innan nio så det vägde upp sig självt så att säga.
Däckade verkligen hårt, vaknade yr av att Albert låg blixt stilla och tittade på mig.
Allt blev svart igen.
Vaknade ännu en gång av att Albert står fullt påklädd och ser ovanligt snygg ut. Han passar så bra i luva och han pussar mig på pannan och försvinner ut genom ytterdörren. Bryr mig inte ens. Vänder istället ansiktet ännu närmare soffkuddarna och somnar ytterligare en gång.

Sista gången jag vaknar är vid tolv snåret, jag försökte tappert att somna om enda fram till klockan tre i natt. Men anledningen till att det omöjliga är för att airconditionern är sönder!!! Vi lever i cirka 40 grader. Allt började med att vi försökte att sänka värmen i lägenheten en gång för längesedan men har därefter levt med balkongdörrarna vidöppna.
Jag låg naken, utsträckt och utslagen på soffan igen klockan tre. Låg och kylde ner mig innan jag kröp tillbaka som en valp med svansen mellan benen bredvid Albert igen.
Drömde mardrömmar. Något om spöken, något om obehagligheter. Hörde något krafsade ljud jag på riktigt fick för mig var paranormala aktiviteter. Det kom liksom närmare och närmare hela tiden.
Tills jag insåg att det var Albert som låg och kliade sin fot. Hela jävla natten gjorde han det. Sjukt att tårna sitter kvar! Han borde ha kliat hål på fötterna så som han höll på.

Idag är det fredag! Kan det bli bättre? Nästan som att vakna upp i St Tropez med ett glas dom perignon i handen. Solen skiner, jag hann duscha i morse, jag slutar klockan 13:00, hör och häpnad!
Och jag ska fan fekka ikväll.

Getting drunk like

Likes

Comments

Hur ser du på preventivmedel? Läste för ett tag sedan att du äter p-piller. Med tanke på att folk debatterar hit och dit angående att man inte ska proppa kroppen full med hormoner undrar jag om du funderat på det någon gång? Vissa har ju tydligen blivit helt "nya människor" efter att de slutat med p-piller och slutat vara griniga osv... Jag har själv börjat kolla på Natural cycles, vad tror du om det? Tydligen har det ju blivit godkänt som preventivmedel nu. Det är så svårt, jag fattar ju också att det inte är naturligt och jättebra att käka hormoner men gjort det i 5 år nu och det är ju så himla bekvämt att käka p-piller, men tänk om både du och jag blir helt "nya", pigga och glada om vi slutar med det. Fan va trött jag blir på att vi tjejer alltid ska stå för sånna här val och ansvar...

Hej!
Jag äter p-piller det stämmer, och har gjort det så länge jag kan minnas typ. Jag började äta p-piller ungefär samma dag någon sa till mig att det fanns. Jag läste aldrig på innan utan letade direkt upp närmsta ungdomsmottagning och fick det som rekommenderades för min vikt och längd. För mig var det så himla tidigt så jag har liksom inte något minne av att jag varit på något annat sätt tidigare hormon-mässigt. Jag har därför inte så mycket att jämföra med när det kommer till hormoner och humörsvängningar, jag har aldrig märkt av någon större skillnad men det kanske bara är jag som haft tur.

Vi säger såhär... Jag skulle inte vilja sluta med p-piller under en period endast för att få känna efter om jag mår bättre utan det. Det är som att testa heroin för att få uppleva lyckan en gång. Bägge alternativen är keffa för mig då jag kommer att vilja fortsätta med p-piller i framtiden av den anledningen att jag tycker det är soft att slippa bli gravid på ett så enkelt sätt och är inget fan av kondomer. Skulle jag därför sluta under en period skulle jag förmodligen känna av hormonerna mer när jag väl börjar med p-piller igen.
Nä skulle inte fungera. Det skulle påverka mig negativt humörs mässigt och jag vill inte teasa med den känslan nu när jag inte vet hur livet är utan p-piller.

Faktiskt inte hört talas om Natural cycles förens nu, jag vet inte vad det är du snackar om för jag är som sagt nöjd med min sits nu så jag har inte brytt mig om dessa debatter liksom. Men förstår att det är problematiskt om man får många bieffekter av sina p-piller och då är det ju grymt att det har kommit ett annat alternativ! Tjoho!


Frågade mig själv idag, är det värt att få smaka på en känsla som jag vet kommer göra mig lyckligare och förmodligen mer beroende av än hur jag mår när jag som nu äter p-piller? Nej, det är liksom inte värt det. Precis som Heroin, varför skulle man inte vilja testa känna på "världens lyckligaste känsla"? Men jag hade inte pallat trycket för jag vet att det hade givit mig en känsla jag inte ville leva utan efteråt. NU är heroin ett jävla extremt exempel men det är den enda drogen jag vet att nästan alla blir beroende av som testar. Alltså nere i skiten liksom, palla de.

Jag tycker däremot att p-piller bör vara gratis och likaså graviditetstest. Fattar inte varför det inte är det?
Kom på ett p-piller för killar som fungerar 
"men på ungdomsmottagningen är det gratis"

- Ja men då får vi vänta i 5 timmar på "välkommen på drop in"

Likes

Comments

WEDNESDAY

Hej på er!

Det här har inte varit världens bästa onsdag om man säger så. Vaknade med förhoppningar om att få laga tandjäveln för en sista gång men det hela slutade olyckligt. Jag låg med munnen gapandes och vidöppen i två timmar, konstant menar jag då. Det var en fruktansvärd upplevelse. Det både borrades och slets i käften på mig och jag trodde att jag skulle svimma av hunger, kissnödighet, tandvärk och panik där ett tag. Jag kände mig på riktigt maxat hög på morfin trots att jag aldrig testat och var nästan tvungen att hålla i mig längst väggarna när jag följde efter tandläkaren ut till entrén igen.

Väl ute i snöslasket kunde ni se mig halkandes, ensam och förvirrad längst Medborgarplatsens översvämmade gator. Översvämning av härligt smuts och slask! Mina nytvättade jeans som jag så fint dratt på mig för jobbets skull blev bruna till vaderna och inte nog med det såg jag min mobil falla ned i en vattenpöl med hörlurarna i. Vita iphone hörlurar. Det var då jag bestämde mig. Jag kan inte bo här. Det här är ett omänskligt väder som ingen människa kan stå ut med. Riktigt Stockholms väder. Det både regnar och snöar, samtidigt som det kör runt bilar i stan och släpper sand längst gatorna så det istället bildas en stor översvämning av svart sörja.
Kanske var det min yrsel och tandvärk som fick mig att bli så svag efter tandläkarbesöket, men jag klarade mig inte längre än till centralen sen fick Albert hämta och köra hem mig för dagen.

Två ipren, tre fisktabletter(?) som Albert tjatar om att jag måste äta varje dag, och lite sömn senare har jag kommit på fötter igen. Är dock inte utvilad, jag skulle kunna sova tills på fredag och jag skojar inte. Ge mig en slang med näring och jag sover tills på freag. Men gud... Jag kanske har fått narkolepsi? Eller så är det Paradise Hotel som är så tråkigt att kolla på. Kan vara bägge. Jag tror för övrigt jag har sett allt som finns att se på youtube.

Likes

Comments

Det är nästan som att Gud från ovan har tilltalat mig? I samma veva som livet börjar köra ihop sig och jag står rakt upp och ned gråtandes över min lilla fritid så får jag beskedet om att jag kommer att börja jobba från tolv på förmiddagen istället för åtta på morgonen. Vad en sådan liten sak kan göra med mig är otroligt, jag tjuter av glädje!

Varför jag babblar oerhört mycket om jobbet är för att det är det enda jag gör om dagarna sedan december.
Det är ett liv olikt mitt egna och jag är ny i den här branschen vilket gör att jag drabbas hårt av prestationsångest och stress. Men så har jag kanske alltid varit, vet inte, orkar liksom inte tänka över det just nu.
Jag hann med att umgås med Abbe & Eithan på lunchen för dom är bäst och timear mig som ingen annan. Eller Eithan är inte bäst haha, jag känner inte honom så väl ännu. Men Albert är ganska bra! De bägge satt redo i bilen för att hämta upp mig prick den tid vi bestämt på. Det är vad som krävs för att hänga med mig, prick i tid så jag hinner med exakt en timme annars är det kört. No pain no gain som Einstein en gång sa.

Likes

Comments