Header
View tracker

Vi tar det så lugnt och det är så skönt för mig och min helvetes tandvärk.
Jordan och Douglas var förbi en sväng ikväll och redigerade någon film för Cutsproductions. Jag och Jordan kollade på en dokumentär på Netflix om extrema kupong samlare. Det var skräckinjagande en gubbe åt endast kött från vägen. Typ ekorrar och annat som låg dött längst motorvägen. Nej fy.
Nu ska vi kolla på skräckfilm och gosa ner oss i soffan under varsin pälsfilt så himla mysigt. Jag hoppas min tandvärk drar åt pipan också.

Likes

Comments

Jag har så jävla ont i min tand som jag lagat att jag inte pallar leva
Hörs l8ter <3

Likes

Comments

Vi ska på fest ikväll, därför förbereder vi oss lite.
Mathilda som har festen eller snarare drinken har bjudit så jävla många!!! Fattar hon att hon måste krama minst 100 personer! Är inte det helt sjukt mycket kramar för en lördag som denna?

Många bekanta ansikten kommer att dyka upp, det kommer bli väldigt kul. Jag ser fram emot att umgås lite med 99 tjejerna från Djurs. Det gänget är så himla random och hur härliga som helst så det kan inte bli trist för mig. Det är dock en jobbig process för mig hela grejen med att träffa folk, att hälsa, antingen blir jag helt skev och står tyst för länge eller så pratar jag så mycket att jag själv inte ens hänger med på vad det är jag säger. Så var det igår.
Jag pratade hur mycket som helst. Jag ansträngde mig inte ens, frågor och intressen flög ur mungiporna på mig. Jag ville till och med veta vad folk gör nu för tiden, frågade Olivias pojkvän vad han tjänade också. Haha så gör man inte!
-

Det var en hel del omständigheter igår som fick mig att må som en nydumpad 15 åring.
Men jag gick en promenad från stadion till taverna och satt ensam på en bänk vid Östermalmstorg och åt en risifrutti. Samlade tankar.

Efter detta reste jag mig och gick mot Stureplan där jag träffade gamle Olivia och hennes nya pojkvän.
Eller de kanske inte ens är ihop? Det var jävligt oklart i alla fall men dem påminde mig om Bonnie and Clyde som konstant skrek och gjorde dumheter ihop. Jag kände mig som en utbränd stackare ihopkurad i min hoodie stirrandes på Olivias bravader.
Hon flög över bordet, ryckte mobiler ur händerna på folk, la ut snapchats på främlingars mystorys och pekade på folk medans hon skrek i mitt öra en kort sammanfattning om varje persons historia med henne.

Alltså hon är en fruktansvärt energisk person på nätterna.
På dagarna läser hon ju bara och går runt och är ganska lugn faktiskt, kan förstå varför hon är så full av energi om nätterna. Det var kul att ses igen, hon är alltid sig lik. Oavsett om vi är 11 år och går på franska skolan och leker hästar eller spelar basket på skolgården, eller om vi delar stol på taverna halv två på natten så är det alltid samma Olivia jag möts av.
Vi är officiellt vänner igen.
Hon har aldrig varit min fiende.
Jag vill bara umgås med personer som är snälla mot mig, Skiter i om folk är speciella och kanske är helt annorlunda från hur jag är, så länge personen i fråga inte är elak mot mig så skiter jag i vad folk säger och tycker.

Inte för att Olivia är en person som inte är omtyckt, det är hon av många.
Jag ville mer försvara henne litegrann med tanke på att många missförstår henne. Egentligen i grund och botten är det bara en brud som syns och hörs, är det så jävla fel med det...??

💕🌹❤🌹💕

Likes

Comments

fråga mig

Hjälp!!!! Går mitt sista år i gymnasiet och det är en kille som började i vår skola i tvåan. Han är ett år yngre än mig. Han är så fucking snygg och jag VET att det skulle kunna bli nåt jävligt najs. Problemet är bara att vi inte snackar. Vi har gemensamma vänner men inte VÄNNER som kan winga. Dessutom är vår skola relativt liten och pallar inte bli nekad och att alla ska veta. Vi har utbytt Ett par blickar och försöker visa mitt intresse så gott det går. Det leder Ingen vart och vill så gärna ge det ett försök. VAD ska jag göra? Help a sister out<3

Hello hello
Nice, varit i typ samma sits förutom att den killen dissade mig ish fast han... Äh ska inte börja
Hahaha dom som vet dom vet.

Haha har ni utbytt ett par blickar? Vem är du egentligen för rolig
Hade jag varit du hade jag börjat följa på Instagram och likea, inte allt, utan bara ibland det som är viktigt och snyggt. Annars hade jag gått in och likeat en snygg bild på honom så han förstod att the game is on biatch.
Han kommer förmodligen att följa tillbaka och likea dina bilder och så är allt igång. Då är det en helt ny grej att ses i skolan eftersom att ni följer varandra och om det redan är lite stelt så uppstår en het stämning. Kompisarna snackar, han snackar med sina vänner om dig och helt plötsligt skriver någon av er till den andre och frågar "Vad händer ikväll?" eller något annat i liknelse sedan är det bara blommor att plantera och bin att surra med.

Lycka till 💗

Heej Vega!
Du är GRYM först och främst, otroligt uppfriskande blogg!!! Jag undrar hur du brukar veta om en kille bara är ute efter att ligga lite då och då eller om han är intresserad på riktigt? Snackar med en kille just nu som jag börjar bli lite intresserad av, vilket händer väldigt sällan. Vi har setts några helger och bara snackat (och legat såklart) och vi klickar sjukt bra! Vet att han inte är någon douche, men känner mig ändå väldigt osäker på vår "relation"...

Men hej på dig missen
Vilken härlig komplimang, tack!
Det vet man inte. Vem har inte gått runt och haft förhoppningar att något ska ske med en kille så har allt gått åt andra hållet istället. För mig har det i alla fall sällan avslutats i chock, har insett många gånger att detta är ingen pålitlig typ men att det är den förbjudna frukten som jag vill ta en tugga av ändå. Typ som att knarka.
Det gör man även fast man vet att det är dåligt för en men man vill ändå nå den där euforiska känslan av kärlek som inte finns.

Testa dig fram, ställ raka frågor och säg vad du känner och tycker. Det är lättare att bli utnyttjad om man visar sig svag och inte står upp för sig själv. Jag menar, är han seriös bör han kunna erkänna om han är ute efter dig eller flera samtidigt. Kul att ni klickar, det är det viktigaste, och det glädjer mig verkligen att ni snackar trots att ni legat flera gånger. Ibland tar det ju slut där.

Våga göra vad du vill, allt ifrån att fråga, våga vara på och våga säga vad du tycker. Annars blir allt fel. Hade jag aldrig sagt vad jag tyckte om vissa saker hade jag inte varit i ett troget förhållande. Då hade min pojkvän inte vetat att jag gärna visar framfötterna lite extra, jag säger till om det är något som inte känns bra för mig eller om jag märker att han är shady bakom ryggen. Jag ångrar att jag varit så himla mesig med andra killar som behandlat mig som skräp. Låt inte killar behandla er som skräp.

vega!! jag har fallit offer för en douchebag jag med. han har dissat mig så många gånger och precis som du skrev att du gjorde så kommer jag springandes som en hund så fort han visar minsta intresse för mig. har lixom inte kunnat låta bli att skriva trots att han aldrig gör det, har alltid tänkt "att ikväll kanske han vill träffa mig, ikväll kanske han har tid för mig igen"

undrar hur tusan man får sin värdighet tillbaka efter att så desperat svansat efter någon?? visst sluta höra av sig bara (har jag redan tänkt), men jag skäms ändå över hur jag hållit på och hur förödmjukande det är att bli dissad så många gånger. hur gör jag för att slippa bli knallröd i ansiktet och känna mig dum varje gång jag ser honom och hans vänner som vet?

jag är verkligen inte såhär med killar i vanliga fall, såhär JOBBIG, men är och har varit så nerkärad i denna människa. att jag levt på något falskt hopp.
din blogg och du är bäst, kram!
Jag FATTAR verkligen hahaha. Man skäms! Man vill genast göra rätt för sig, eller hur? Ångra allt och ställa det till rätta. Typ även fast man inte ens har känslor längre så skäms man för sitt hundande.

Det är bäst om man egentligen inte hör av sig alls egentligen tror jag, jag menar, vi vänder på det. Tänk att han hundat efter dig och kommer tillslut med en ursäkt där han säger "Hej igen sorry om jag varit jobbig på senaste tiden" det är lite kul, skoja bort det, få det att låta som att du terroriserade honom för att du gör så med alla. Han är inte speciell, han är inte den enda du träffat under denna period.

Håll huvudet högt. Inget att skämmas över egentligen. Vadå du var lite sugen? So?
Hans vänner kan ta sig i bajjan det vet du också om.
Låt honom inte fortsätta dissa dig, ta dina känslor och spar till någon annan istället. Jag vet att det låter hopplöst, långt bort och jobbigt. Men det behöver det inte vara, har man lätt för att bli kär ska man ta nytta av det och bli kär i så många som det går. Varför ödsla allt på en douchebag? En douchebag är bara en kille som tror sig vara intressant hos alla tjejer (och killar) tror sig vara populär men är förmodligen den som sårat mest människor och har flest ovänner.
Fuck that

Likes

Comments

View tracker

Alltså, ni får inte tro att jag är seriös med min selfiestick!!!!!!!!!!!!!
Jag hoppas vi känner varandra mer än så.

-
Här om kvällen kom Evangeline och Douglas på besök. Vi upprepade samma träff någon tidigare gång när vi fyra umgicks hemma hos Albert och det var hur mysigt som helst.

Jag är så dålig på att hålla saker inom mig som gör mig arg. Jag vill diskutera det med alla och höra hur andra människor tänker. Det är ju inte så bra för jag kan ju inte avslöja folks privatliv här å andra sidan.

Men! jag kan i alla fall säga att det är så jävla trist nu för tiden att ligga med andra när man är i ett förhållande. Det måste jag säga. Jag är så äcklad av sådana förhållanden där killen behandlar sin tjej som en prinsessa enligt honom, och han kallar henne för fåniga saker, så pass nasty att det rinner svett från orden. Typ "Min lilla solstråle, min lilla gosigumman" som får oss tjejer att låta mindre, ja förminskas helt enkelt.

Sedan att vara otrogen en gång på grund av problematik i förhållandet eller skit som hänt är en annan femma, jag ska egentligen inte säga någonting när det gäller otrohet, vem är jag att avgöra vad som är fel eller inte?
Folk tycker liksom jag är en sjuk flickvän som visat upp min kropp i bikini på mina sociala medier. Sorry, jag var påväg till stranden liksom vad skulle jag göra? Klä på mig? Sen ta en bild på stranden? Bor jag i Dubai eller vad är det frågan om?

-

Jag är så glad att jag ser Evangeline lite mer i min vardag, hon försvann ur mitt liv ett tag. Nä, vi försvann ur varandras men det är väl så man gör. Kan vi snälla diskutera hur folk hinner med att ha 50 kompisar samtidigt? Inklusive träffa alla, konstant vara uppkopplad och finnas online tillgänglig för att chatta eller helt enkelt bara höra av sig stup i kvarten. Jag kommer aldrig att kunna hantera det. Vänner kan man ha en del av absolut, men hur hinner träffa alla?

Hahahaha vilket skämt kolla på oss

Likes

Comments