Köpt en kasse med munchies. 🙏🌹🖤🤑
Plans for tonight: Kolla film hela kvällen och youtube, garvar så sjukt mycket åt vloggar. Det är helt sjukt kul.
Shoutout till Jocke och Jonna det är förjävligt kul.

Utöver det vaknade jag sju imorse, kallsvettig och spydde under hela mysiga onsdags morgonens gång.
Igen. Anledning=Ingen.
Det är så mitt liv ser ut.
Och nej jag är inte gravid tog sånt där hightech test som visade "antal veckor" och shiet. Tog två. Ship chop liksom. För me don't want no baby. Inget liv i magen på mig så problemet ligger någonstans. Jag är sjukskriven imorgon också. Hälsan är åt pipan, Men vi har godis från hemmakväll och ska softa hela natten lång. Jag snear ur ätit för många jalapeños poppers. Värre än ett träningspass.

Likes

Comments

Åtminstone någonting.
Tänkte blogga liksom here We fkn Go!
Vad ska jag göra i veckan?
Tjipp tjopp! Kom igen! Rappa på!
Jag ska faktiskt på event, ett fashion event med Eithan och Albert. Jätte märkligt men jag tackade ja och vi tre skulle hänga så varför inte kika förbi och se whats up liksom. Fattade dock ingenting om eventet, vem bjöd mig och varför? var tvungen att maila och fråga om det var föreläsningar som väntade och sånt shit. Det vill jag inte räkna in i min torsdags eftermiddag ärligt talat.
Aja uppdaterar er hur det var när vi väl varit där.

Imorgon ska jag jobba, som vanligt, 12-16, göra lite saker. Lite lite saker bara.

Fredag jobbar jag åtta på morgonen, det är riks knas grabbar. Men...jag står ut, det gör jag. Enbart tack vare Albert. Typ. Han ställer upp och skjutsar mig frivilligt väldigt ofta till jobbet och hämtar mig när vi ska hitta på saker. Är så tacksam för det och för saker och ting bara.

Likes

Comments