Vega Karlsson

Ja men hej igen! 😊

Jag sover inte nej. Kan inte. Istället skriver jag gärna om dagen för att låta tiden rinna förbi.

Efter jobbet hade jag bestämt med Petter som var på besök i Stockholm att vi skulle mötas upp och hänga under tiden han är här. Hans tåg till Uppsala gick någon gång runt sju tiden på kvällen så vi spenderade en hel eftermiddag ihop och käkade pizza. Det var väldigt trevligt att hänga med Petter en stund, saknat hans närvaro. Vi ses ju för det mesta bara på snapchat. Vänskaper & relationer nu för tiden.... skrt skrt

Efter att ha vinkat av Petter vid ytterdörren skriver Fred plötsligt till mig för han råkar vara i trakterna. Round two alltså med ytterligare ett nytt sällskap bestående av Fred och John. Vi köpte snacks och redbull, kollade på skit på tv:n och ännu en till pojkvasker flög förbi. Vad är det som händer? Det har varit världens kompis-tripp senaste veckan med nya och gamla människor från alla möjliga håll.
Sådant som sker på sommaren, folk är uttråkade, ensamma och samlas i märkliga gäng i brist på annat att göra.
Men jag uppskattar det.

Nåväl. Inte nog med det har jag jobbat hela dagen också, fikat med arbetskamrater och varit allmänt social bara.


Fett läskigt jobb

Likes

Comments

Pratar i telefon med Albert som är fortfarande är bortrest och försöker planera sommaren samtidigt som jag hasar mig iväg till biblioteket varje morgon.


Idag har det morrats lite extra över allt möjligt. Vaknade och allt var fel. Sömnen, temperaturen i rummet, sminket, speciellt ögonen. Fick total damp och gnuggade av all mascara så det kletades över ansiktet. Jävla skit tänkte jag och rev ut halva garderoben i samma veva. Borde lugna ner mig. Borde sluta äta socker, en tjejkompis till mig meddelade att socker gör en förbannad.
Mycket gör mig lätt irriterad så jag börjar med sockret. Vill inte vara en arg människa, jag är ju världens gladaste egentligen har bara tappat det.
Ska leta i bokhyllorna efter min glädje. Måste vara dammråttorna som snott åt sig den.

Likes

Comments

Q&A

who's my bestfriend?

Hej! Först och främst din blogg äger!!!! Men jag har en fråga, förutom Albert vem är din bästa vän? kram kram!
Hej på dig! Tack så mycket! 😃
Jag har ingen bästa vän om du syftar på en tjej liksom. Jag har några favoriter i mitt liv precis som vem som helst. Jag har haft många olika bästisar i mina yngre dar, väldigt intensiva kompis-relationer.
Men jag har med åren lärt mig att hantera ensamhet också och har inga problem med att umgås själv. Jag väljer oftast att träffa mamma på min lediga tid eller hela familjen före en lunch/fika med en kompis. Sån är jag kan inte ändra på det, därför har jag ingen speciell mega bästis. Jag har lite vänner från olika håll som jag träffar, olika gäng det med givetvis, och sedan några få väldigt nära vänner som jag brukar umgås ensam med.

  • Filed under: Q&A

Likes

Comments

Beter mig utöver det vanliga idag.
Lyssnar på radiomusik och dansar bland bokhyllorna.

Måndag återigen. Jag och min kollega återförenades i det dammiga magasinet imorse. Jag har städat och pysslat bland böckerna och nu avnjuter jag en tråkig lunch för mig själv i ett av arbetsrummen. Lyssnar på musik, försöker få batteri på mobilen och tar bilder på självutlösare. Precis som sommaren ska vara!
Va!

...Ändå lite härligt med spöregn i håret imorse föresten. Tur att jag sket i cykeln idag.
Sket i cykeln.
Haha..
Ni förstår mitt trötta mode just nu.

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson