Vega Karlsson

Outfits

Såhär såg jag ut igår när jag luskade runt efter träningspasset fast kvar i träningskläderna men det skiter jag i så jag matchar det med Buffaloes, Fila socks, mina glajjor och en fannybag.

Likes

Comments

Har ni hört Rae Sremmurd's nya låt?

Jag sitter i baksätet med Albert och Wille i bilen påväg till jag vet inte var när jag ser att Perplexing Pegasus har släppts.
Jag är Rae Sremmurds största Swang fan ever made, men jag bryr mig ändå inte så mycket om vardagliga sysslor i mina "idolers" värld. Jag hänger inte med dom till 100% så att säga. Jag gillar mest att titta på bilder av deras bilar, kläder, kläder och lyssna på deras musik. Annars skiter jag i vad dom ägnar sig åt på fritiden eller vilka dom beefar på Twitter med.


Återgår till det huvudsakliga ämnet. Jo när vi satt där i baksätet i bilen så tjöt jag givetvis "SÄTT PÅ RAE SRRRUUMMRRRSS NYA LÅT" Alla blir vi chockade, en ny låt! Jag hör direkt hur någon amazing, crazy-mother-fucking-space remix av Swang spelas i huvudet. Albert sätter på den nya låten och vi alla studerar den i tystnad på högsta volym. Jag gungar med liksom, men det händer inget märkvärdigt. Vi kom överens om att den var tråkig, lameo, boring, adioss! 👋
....Men är det inte konstigt att såhär i efterhand, några dagar senare är låten fantastisk? Vad tusan beror det på? Har jag ändrat musikstil på fyra dagar eller har mina öron lärt sig leva med plågan för att utbudet är för litet helt enkelt?

Likes

Comments

I ain't feeling bad about that. Faktiskt.
Idag ska jag träna hårt. Jag har sån träningsvärk i ryggen att det känns ungefär som att någon kört in i mig bakifrån med en kundvagn allt vad människan orkar. Så kommer joggande Anders i sina Nike speedos och peppar med att träningsvärk går bara bort om man tränar igen! Mmm det är lätt för dig att säga i dina Nike speedos liksom men jag gör mitt bästa. Eller nej, vet ni vad? Det värsta är att jag medvetet ibland inte gör mitt bästa för jag orkar inte, mänskligt va? En sån gärning är det nästan hängning på år 2017. En människa som ger upp? En människa som inte orkar? Vad är det för trollpacka? Men idag, då ska jag göra mitt bästa. Vafan man kan ju inte vara bäst hela tiden.💓

Likes

Comments

Nya inlägg

Instagram@vegakarlsson