Header

Två dagar kvar till sportlov!😍fast det är inte så mycket lov fö min del som ska jobba nästan alla dagar😂 jag har företagsamhet som tillval i skolan,och på måndan laga vi sockervadd! Det var så gott och roligt,men svårt att laga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var igår och se filmen fifty shades darker,som är fortsättningen på fifty shades of grey och den var sjuukt bra!! Längtar såå tills nästa film,den kommer nästa år i februari!

Likes

Comments

Beställde hem en pälsjacka,förstås inte äkta päls. Beställde den från NAKD,det tog ca 6 dagar att få hem den. Jag är supernöjd och tycker den är såå fin och önskar att det kan bli lite varmare så jag kan börja använda den!

Likes

Comments

Efterlängtade helg😍denhär veckan har gått otroligt långsamt,men bara en vecka till och sedan loov! Jag var snabbt till stan med kompis och så köpte jag nocco samtidigt,köpte två och den andra ska jag ta nångång efter gymträning.

Likes

Comments

Hej på er! Har inte bloggat på ett tag,heh måste verkligen sluta med mina pauser! Men har haft 0 motivation till bloggande men ska försöka nu igen! Såå vad har hänt sedan sist? Vi har varit på klassresa med alla nior,det har varit jul,nyår,prao och jag har fyllt 16 år. Nu är det ca 3 månader kvar av nian och sedan blir det gymnasium,är supertaggad att börja i en ny skola efter sommaren!

Likes

Comments

Såå myysigt med en massa ljus!❤️ det är mycket jag längtar till denna månaden,vi ska nästa vecka på klassresa till Helsingfors med alla 9:or,julbal,jullov och JUL!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Var igår i badkaret och testade min ena badbomb,den var vit så det blev inte så fint som det skulle kuna bli med en klarare färg. Aja har en rosa kvar,hoppas den är bättre! Köpte badbomben från blossom outlet,var dock ett tag sedan så finns nog inte längre kvar. Kraam

Likes

Comments

outfits

Hej! Nu är det ett bra tag sedan jag bloggade sist! Ska försöka uppdatera mera nu då skolan har kommit ordentligt igång osv! Vad tycker ni om hösten? Jag gillar att kunna använda tjocka tröjjor,ljus,varma drycker,sockor,att träden skiftar färg men HATAR verkligen kylan. Jag är en sån som fryser lätt och fryser därför under nästan hela vinter halvåret :) spelar ingen roll om jag har en stickad tröjja,på något vis lyckas jag ändå frysa. Aja kan ju försöka fokusera på höstens bättre sidor istället! Kram

Likes

Comments

Var på veckoslutet till huvudstaden och hämtade en hund❤️ det är en fransk bulldog,alltså ingen vanlig bulldog så hon kommer inte bli alls så stor.

Likes

Comments