Idag är det andra dagen i skolan, kan knappt tro det! Jag är fortfarande helt slut i knoppen och troligtvis kommer jag nog vara det idag med 😂 det är mycket att ta in och det är en stor skillnad på gymnasiet🙈
Igår var en så himla spännande dag och jag kände verkligen att detta vill ja göra!.

Idag är det "riktiga" skoldagen där kurserna startar och vi ska träffa vår grupp som vi ska vara i.
Igår så var vi alla linjer ihop inom läraryrket i en och samma föreläsning, spännande🙊

Idag börjar jag klockan ett så blir att åka tåg och buss med avgång 11:40.

Jag som aldrig trodde att just JAG skulle få börja högskolan, trodde att jag skulle få trampa i samma spår resten av mitt liv, men igår började det, igår började en ny livsresa till något bättre, något okänt, lite läskigt är det allt och boy vad jag har mycket att lära mig, jag kommer förändras som person, hur jag ser på världen, ja allt kommer förändras, men vet ni? Vilken resa det kommer bli och jag är så nöjd!Än så länge😂😂😂😂

Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena!

I morgon är en riktigt stor dag för mig! Det är dags att börja skolan igen:). Jag trodde aldrig att jag, just jag skulle få börja universitet/högskola🙊. Jag fick barn när jag var 21 så trodde jag skulle fortsätta att jobba och aldrig ta mig någonstans PS usk är ett fantastiskt jobb med men jag trivs inte till hundra % så ni kan tro vad förvånad jag blev när jag blev antagen😁

Detta är en enorm lycka för mig att ta mig vidare, att bli något är så stort för mig❤️ så nu sitter jag här hemma nervös som attans och har förberett allt jag kan för i morgon. Tyvärr har jag inga böcker då jag ej hann beställa i tid då jag fick reda på detta i lördags🙈. Snabba ryck!

Nu ska allt bara lösa sig med dagis och så så att jag hinner med tåg och bussar osv. Åh så roligt detta ska bli!

PS! Att vara undersköterska/ vårdbiträde är inget negativ! Menar bara att jag känner inte att jag trivs därför känns det som att jag fastnat. Alla i vården och service yrke ska ha en riktig klapp på axeln för allt jobb de gör som inte syns!.

Jag vill göra skillnad fast i en annan kategori av yrken med människor.

Nä nu ska jag fixa det sista sen blir det sängen🙈 om jag kan sova😂
Natti å kram på er!
😘

Likes

Comments

Nu ligger jag här ännu en gång med smärtor från tjejmagen.. vårt 8:e försök resulterade i en mens...
Jag är ledsen och arg att det aldrig fungerar, just nu känns det som att vi aldrig kommer att bli gravida igen:/. När vår son blev till så gick det
så himla snabbt så jag blir så himla frustrerad!

Ni tänker säkert varför stressa?, ett år är genomsnitt för alla och ett rimligt tidsspann men jag har bara ett år på mig kanske lite mer och kanske lite mindre... vem vet, detta kanske var mitt sista försök..

Varför har du en tidsgräns? Du är ju så ung..
Jo för jag har borderline tumörer, dom sitter på min sista äggstock, sjukdomen har redan tagit ena äggstocken.
Borderlinetumör är en på gränsen till cancer, beror på från fall till fall, det kan övergå till cancer men kan också bara vara en tumör. Jag har en till på min högra äggstock som kanske måste tas bort snart men det får jag veta i september..
Så jag vet inte hur lång tid jag har på mig innan dom måste ta bort allt, hur många gånger vi har på oss innan det blir försent..
vågar inte hoppas längre, tant röd kommer varje månad...
Och nej det är inte själviskt att inte ta bort allt direkt, då om det skulle växa så kommer det inte in i organen utan stannar i tumören. Förra gången jag träffade doktorn tyckte hon inte det behövdes opereras så ja litar på henne.
Undrar så varför jag inte blir gravid men nytt försök igen efter denna mensen...

Likes

Comments

Tänker tillbaka till minnen i sommar och en utav dessa är när jag besökte min fina Louise. Hon bor just nu i Göteborg som är alldeles för långt i från mig (haha)😘Är min absolut bästa vän och just nu saknar jag henne så! Är så stolt över henne med för hon är snart trots allt jobbigt så är hon snart klar med sin utbildning, vilken donna! Du är min förebild Louise och hoppas vi får många år tillsammans!

Jag är dålig på att höra av mig, virrig och ofokuserad men tvivla aldrig på att jag inte finns där för det gör jag min fina louise❤️

Vi hade en suverän helg och hoppas att ja kan komma upp snart😘💕

Älskat dig toker och fortsätt va precis som du är❤️
Puss!

Likes

Comments

I kväll var på akuten då febern blev hög.. sonen har varit dålig i magen till och från i några veckor men går över och kommer tillbaka.. vi är så oroliga men vi kommer få hjälp nu i alla fall!
Jag har hållit på med detta med magen sen han föddes, det har på något sett varit problem och vi har varit så ledsna.
Dom ska kolla honom för allergier och se vad det är som gör att han blir dålig.

Någon mer som har allergier som vill berätta om sin resa från utredning till svar eller någon som också haft problem med sin mage får gärna berätta hur det gick😊

Det värker i mammahjärtat!

Kram på er och godnatt!

Likes

Comments

Kära vårdtagare jag kan inte veta hur det är att va gammal, jag kan inte veta hur det känns att vara du, men jag lovar att jag försöker förstå din situation så mycket jag bara kan!

Jag vill bara säga att vi gör vårt bästa, vi vill se er för dom ni är, och förlåt för att vi får er att känna er åtsidosatta när vi stressar som vi gör..

Det är inte ert fel!

Känn inte att ni är i vägen och ni ska veta att ni har full rätt att fråga om hjälp, jag blir så ledsen när jag trots att jag är stressad frågar en gång till hur det är och att ni sedan säger som det egentligen är att ni egentligen mår så mycket sämre men vill inte belasta oss med mer för ni ser oss, ni ser hur vi kämpar.

Men ni kämpar också och vi ska finnas där för er!.
Ingen vårdtagare ska behöva känna att dom är i vägen!

Var ligger felet? Jadu, det vet jag knappt själv! Vems "fel" är det, skulle jag skriva vems fel det är så skulle man få en drös efter sig så det lämnar jag till intet!.

Tidspressen, klockan är vårdens värsta fiende, i alla fall för min del då tiden knackar mig på axlarna och svetten rinner från pannan, nä så vill nog inte någon jobba!
Det finns bra dagar med när allt flyter på men tyvärr för få..

Jag klankar inte ner på vården men önskar att det kunde fungera bättre för vi vill väl att alla som får vård och ger vård ska få dom bästa förutsättningarna. Det är ju vårt mål!

Detta är skrivet bara från mitt håll så detta är bara min upplevelse! Men jag känner att jag inte räcker till...

Så kära vårdtagare, jag förstår att det är svårt men lovar att vi försöker så gott vi kan och ber om ursäkt för alla förseningar och tackar i förväg för att ni är så förstående som ni är!
Jag önskar att vi kunde trolla!
Och tack för att ni hjälper så gott ni kan!

Till alla som jobbar i vården! En stor fet klapp på axeln! Ni är så betydelsefulla och ni är enastående som gör det jobb ni gör trots allt som vi får bära!det stora ansvaret vi har som vi löser trots underbemanning! Ja, vi är hjältar i vardagen. Det är svårt men vi är verkligen behövda!

Hoppas att detta kan tas på rätt sätt och att min åsikt och upplevelse respekteras!
Kram

Likes

Comments

Helgen började med att sonen hade feber vilket sen försvann 😊 men sen kom vänner från Småland ner och stannade över helgen.

Det var så himla mysigt att få bara vara med så otroligt fina människor! Och barnen hade roligt med alla leksaker, studsmatta och film:) på kvällen när det var vuxentid så spelade vi spel drack lite vin och öl och åt chips och annat gott, sambon lurade även i dom en av de starkaste ölkorvarna i världen, tror dom ligger på 5:e plats😂 tror jag skulle avlida så rolig min han gjorde😂.

Från det ena till det andra....

Jag får inte rätt på inredningen hemma! För jag är helt enkelt kass på detta! Jag blandar nog för många stilar, men vad ska man göra när man är fattig 🙈
Puss å kram

Likes

Comments

Asså min lille pallevante fick badat och vi satt där länge och väl så att han skulle bli nöjd. Efter det är det ju bara torka, smörja, blöja och pjamas. Vi gjorde allt detta och sen satte ja ner honom på golvet så sprang han iväg🙈

Vad tror ni han gör?
Jo han har snabbt sprungit till badrummet och krupit ner igen 😂 asså är han inte för go!??

Bada med kläder var himla roligt!

Har uppdaterat dåligt då jag har haft den "tuffa veckan" nu och jag har varit sten trött!
Jag jobbar i hemtjänsten med ett hårt tryck på tempot så man är totalt slut. Har en dag kvar nu sen är jag ledig en dag.

Till helgen kommer bästa Johanna och Martin med deras 2 godingar 😁 gissa vad jag längtar! Det ska bli grill och mys åka å bada 🙈😍

Likes

Comments

Asså jag har varit med om det sjukaste! eller ja jag fick reda på att det sägs ska spöka i vårt hus och kan säga att jag tror på spöken! så jag blev riktigt nojjig, men sen glönde jag bort det då jag trivs här hemma så himla bra tills för några dagar sen...

Asså jag svär på att jag såg en man gå förbi fönstret och tänkte att det var kanske en granne (bor på landet) så väntade till han gick förbi andra fönstret men det kom ingen... så gick och tittade ut för att se var han tog vägen men där var ingen gubbe på långa vägar!!

där vi bor kan man bara gå åt två håll och man ser in till grannens trädgård och där var ingen...

ush jag ryser när jag tänker på det!

Hoppas ni kan sova nu :D

natti

Likes

Comments

Ny dag idag och det firar vi med frukost, mm gott!
Tänkte ta Sonen på promenad idag och sen städa🙈
Får se om vädret håller sig så kanske vi åker å blöter fötterna i sjön:)

Likes

Comments