Tänker tillbaka till minnen i sommar och en utav dessa är när jag besökte min fina Louise. Hon bor just nu i Göteborg som är alldeles för långt i från mig (haha)😘Är min absolut bästa vän och just nu saknar jag henne så! Är så stolt över henne med för hon är snart trots allt jobbigt så är hon snart klar med sin utbildning, vilken donna! Du är min förebild Louise och hoppas vi får många år tillsammans!

Jag är dålig på att höra av mig, virrig och ofokuserad men tvivla aldrig på att jag inte finns där för det gör jag min fina louise❤️

Vi hade en suverän helg och hoppas att ja kan komma upp snart😘💕

Älskat dig toker och fortsätt va precis som du är❤️
Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I kväll var på akuten då febern blev hög.. sonen har varit dålig i magen till och från i några veckor men går över och kommer tillbaka.. vi är så oroliga men vi kommer få hjälp nu i alla fall!
Jag har hållit på med detta med magen sen han föddes, det har på något sett varit problem och vi har varit så ledsna.
Dom ska kolla honom för allergier och se vad det är som gör att han blir dålig.

Någon mer som har allergier som vill berätta om sin resa från utredning till svar eller någon som också haft problem med sin mage får gärna berätta hur det gick😊

Det värker i mammahjärtat!

Kram på er och godnatt!

Likes

Comments

Kära vårdtagare jag kan inte veta hur det är att va gammal, jag kan inte veta hur det känns att vara du, men jag lovar att jag försöker förstå din situation så mycket jag bara kan!

Jag vill bara säga att vi gör vårt bästa, vi vill se er för dom ni är, och förlåt för att vi får er att känna er åtsidosatta när vi stressar som vi gör..

Det är inte ert fel!

Känn inte att ni är i vägen och ni ska veta att ni har full rätt att fråga om hjälp, jag blir så ledsen när jag trots att jag är stressad frågar en gång till hur det är och att ni sedan säger som det egentligen är att ni egentligen mår så mycket sämre men vill inte belasta oss med mer för ni ser oss, ni ser hur vi kämpar.

Men ni kämpar också och vi ska finnas där för er!.
Ingen vårdtagare ska behöva känna att dom är i vägen!

Var ligger felet? Jadu, det vet jag knappt själv! Vems "fel" är det, skulle jag skriva vems fel det är så skulle man få en drös efter sig så det lämnar jag till intet!.

Tidspressen, klockan är vårdens värsta fiende, i alla fall för min del då tiden knackar mig på axlarna och svetten rinner från pannan, nä så vill nog inte någon jobba!
Det finns bra dagar med när allt flyter på men tyvärr för få..

Jag klankar inte ner på vården men önskar att det kunde fungera bättre för vi vill väl att alla som får vård och ger vård ska få dom bästa förutsättningarna. Det är ju vårt mål!

Detta är skrivet bara från mitt håll så detta är bara min upplevelse! Men jag känner att jag inte räcker till...

Så kära vårdtagare, jag förstår att det är svårt men lovar att vi försöker så gott vi kan och ber om ursäkt för alla förseningar och tackar i förväg för att ni är så förstående som ni är!
Jag önskar att vi kunde trolla!
Och tack för att ni hjälper så gott ni kan!

Till alla som jobbar i vården! En stor fet klapp på axeln! Ni är så betydelsefulla och ni är enastående som gör det jobb ni gör trots allt som vi får bära!det stora ansvaret vi har som vi löser trots underbemanning! Ja, vi är hjältar i vardagen. Det är svårt men vi är verkligen behövda!

Hoppas att detta kan tas på rätt sätt och att min åsikt och upplevelse respekteras!
Kram

Likes

Comments

Helgen började med att sonen hade feber vilket sen försvann 😊 men sen kom vänner från Småland ner och stannade över helgen.

Det var så himla mysigt att få bara vara med så otroligt fina människor! Och barnen hade roligt med alla leksaker, studsmatta och film:) på kvällen när det var vuxentid så spelade vi spel drack lite vin och öl och åt chips och annat gott, sambon lurade även i dom en av de starkaste ölkorvarna i världen, tror dom ligger på 5:e plats😂 tror jag skulle avlida så rolig min han gjorde😂.

Från det ena till det andra....

Jag får inte rätt på inredningen hemma! För jag är helt enkelt kass på detta! Jag blandar nog för många stilar, men vad ska man göra när man är fattig 🙈
Puss å kram

Likes

Comments

Asså min lille pallevante fick badat och vi satt där länge och väl så att han skulle bli nöjd. Efter det är det ju bara torka, smörja, blöja och pjamas. Vi gjorde allt detta och sen satte ja ner honom på golvet så sprang han iväg🙈

Vad tror ni han gör?
Jo han har snabbt sprungit till badrummet och krupit ner igen 😂 asså är han inte för go!??

Bada med kläder var himla roligt!

Har uppdaterat dåligt då jag har haft den "tuffa veckan" nu och jag har varit sten trött!
Jag jobbar i hemtjänsten med ett hårt tryck på tempot så man är totalt slut. Har en dag kvar nu sen är jag ledig en dag.

Till helgen kommer bästa Johanna och Martin med deras 2 godingar 😁 gissa vad jag längtar! Det ska bli grill och mys åka å bada 🙈😍

Likes

Comments

Asså jag har varit med om det sjukaste! eller ja jag fick reda på att det sägs ska spöka i vårt hus och kan säga att jag tror på spöken! så jag blev riktigt nojjig, men sen glönde jag bort det då jag trivs här hemma så himla bra tills för några dagar sen...

Asså jag svär på att jag såg en man gå förbi fönstret och tänkte att det var kanske en granne (bor på landet) så väntade till han gick förbi andra fönstret men det kom ingen... så gick och tittade ut för att se var han tog vägen men där var ingen gubbe på långa vägar!!

där vi bor kan man bara gå åt två håll och man ser in till grannens trädgård och där var ingen...

ush jag ryser när jag tänker på det!

Hoppas ni kan sova nu :D

natti

Likes

Comments

Ny dag idag och det firar vi med frukost, mm gott!
Tänkte ta Sonen på promenad idag och sen städa🙈
Får se om vädret håller sig så kanske vi åker å blöter fötterna i sjön:)

Likes

Comments

I mitt förra inlägg skrev jag om hur min son hade trillat och slagit sig, och skärrad som jag var ville jag prata med andra som det hänt. Trodde mammor skulle hålla ihop, för vem är DU att döma hur vida jag upplevt händelsen??? Jag blir så arg över hur ni har mage till att ens ta er friheten till att döma mig och tro att jag länkar min son för bloggens skull! jag sökte bara stöttning, inte ens det kan man få i en så stor tjejgrupp!. Det är alltid någon som ska påpeka och tycka att man är dittan eller dattan! Tvi för er domare och hoppas att ni hittar bättre hobbys än att klanka ner på en direkt! känner ni mig ens??

Det kan jag svara på direkt och det är ett stort fett NEJ!!!!

Men då har jag i alla fall bjudit på lite action idag för dom där det tände till av någon helt onödig anledning!

godnatt på er <3

Likes

Comments

Idag hände något som alla föräldrar fasar över!
Det var blod över mina axlar samt snor och tårar.. Min lille kille satt i soffan och tittade på Babblarna och han märkte att jag kom så han blev så glad så han ställde sig upp i soffan och tog sats😢

Min lille kille snubbla och trillade av soffan med huvudet före :(

Han hade nappen i munnen så han fick fläskläpp:/
Ni kan tro vad dåligt man mår som förälder när sånt händer...

Blev en tid på vårdcentralen där dom kollade i munnen och sa att allt såg fint ut. Och man kan blöda mycket från munnen och att dom flesta ettåringar är kvicka till bus och att jag inte skulle klandra mig men klart man gör det!

Om man bara varit steget närmre så kanske..
Han är så glad å go och tyckte det var roligt att hälsa på vitrockarna🙈 speciellt när man får presenter😊

Åh min lilla vilding! Tror mamma blev mer rädd än dig!

Man hinner nog bli gråhårig innan han blivit fem 😂 som dom små liven kan skrämma en!❤️
Nu sover sötnosen så gott med napp och snutte så får vi hoppas på bättre tur i morgon❤️
Natti natti!🛌

Likes

Comments

MMMAAATTT!

Jag försöker gå ner i vikt men saknar motivation, vill verkligen bli smal å snygg igen men orken finns liksom inte där🙈

Mitt största problem är att jag älskar mat och inte lite heller!. Blir inte mycket godis och sånt men mat! Jag äter fel och för mycket och jag önskar så att jag kunde äta mindre..

Min största last är läsk, Cola
Men en sak jag inte förstår är hur jag kan medvetet sitta och äta allt detta😳 Hur i helvete kan jag misshandla min kropp med dålig mat och ha mage till att klaga på fettvalkarna!

Ska dela med mig av mina innersta känslor!

Ibland eller rätt ofta nu så ser man på sociala medier fördelar och nackdelar med att inte äta kött, och det börjar liksom sjunka in..

Ibland när jag ska tillaga kött så tittar jag på det och tänker" detta har faktiskt varit någons kroppsdel som jag ska steka och blir totalt äcklad! Men sen så kan jag liksom inte hålla mig ifrån det heller..
Kluven som fan!
Vem har egentligen rätt till att äta upp någon annan. Ja det skedde innan och djuren gör det men vi skulle spara en del på miljön, det sägs det i alla fall..

Samtidigt har jag sjukt svårt för att äta kokta grönsaker och kyckling är en favorit!

Nä som ni ser så är jag sjukt kluven!

Tillbaka till ämnet😂🙈

Jag har försökt äta nyttigt, börjar veckan och kommer till fuskdagen sen är det tvärkört, jag kränger sen ger jag upp🙁 efter jobbet är jag slut så motionera är inget alternativ, jobbar i hemtjänsten och går mellan 7-12000 steg på arbetspass..

Så hur motiverar ni er?
Alla tips är välkomna och böcker om vegetariska rätter?
Recept som är goda:)
Nyttiga snacks hade också mottagits med glädje😁

Likes

Comments