godkväll honeys!! Hur mår ni? själv mår jag super


Idag var det ''first day'' of school. Vår skola är lite annorlunda jämfört med andra skolor. För att alla ska känna sig trygga och vara i säkerhet får inte vem som helst komma in i skolan. Vi har brickor som man scannar för att komma in. vi har även stängsel runt hela skolan.


Idag fick jag och min kompis Emma skjuts av min pappa till skolan. Vi är så många i sjuan så vi har A-G så när vi hade ''klassträff'' i och var på boda hällde dom på att bygga våran våning som vi har nu. Allting på min skola ser nästan likadant så det är lite svårt nu i början att hitta olika salar och klassrum.


SKOLDAGEN

Idag bestod våran dag av först på dagen där vi först fick våra brickor för att kunna komma in på skolan och så gick vi igenom skolans regler. Vad man får göra och vad man inte får göra.

sedan hade vi bild där vi skuggade former. Efter det hade vi spanska som vi har tillsammans med andra 7:or. Som sista lektion hade vi svenska där vi fick skriva brev till vår svenska lärare om oss själva.


gick hem direkt efter skolan och nu har jag duschat och städat mitt rum.


Såhär såg jag ut i skolan idag men jag bytte bara väska,

Svart tröja från gina

mina tigerbyxor som jag bloggat innan om från JC

vita stan smith skor från Adidasvi ses!!! <3333

XOXO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tja! Hur mår ni?

Imorgon börjar skolan. Jag är faktiskt endå lite taggad för att träffa mina kompisar som jag inte träffat på länge.

Idag på morgonen hade jag mitt inskolningssamtal. Jag fick idag mitt skåp har ett underskåp.


Sedan idag lite senare var det planerat att jag skulle åka till Liseberg med Ingrid och Melina men på morgonen fick vi reda på att det är stängt.

Istället åkte jag till stan och mötte upp Ingrid och Melina och träffade andra kompisar. Vi var typ 20 människor. Flock Hahah

Efter det skulle jag hem men då köpte jag bara ett vanligt block med både randiga rutiga och helvita sidor. Köpte det från Akademibokhandeln och sedan fick vi skjuts hem av Ingrids mamma.

Många fick börja igår. Mina kompisar tyckte själv att det var kul att köpa "back to School" saker.


Inför skåpen btw tror jag att jag kommer ha det gött med tanke på hur slarvig jag är. Jag ska FÖRSÖKA hålla skåpet så organiserat och fräscht så möjligt.

Bloggar mer om min första dag imorgon. Vi ses


XOXO

Likes

Comments

HEJ ALLA SKÖNA

Idag så har jag varit hemma hela dagen. Osminkad och städat mitt rum.

Snart börjar skolan. Vad känner ni inför det? Själv ska jag börja högstadiet och är taggad eftersom jag har fått ny klass går inte i samma skola osv. Tråkigt att komma in i rutinerna. Bara jag som tycker att detta sommarlovet gått fort. Skola om 5 dar min kompis Marielle börjar redan imorgon.

Whaaaaaaaaaaaat


Idag fyller min bästakompis Nike igår. Min blivande klasskompis som jag gått i samma klass med i några år. Graaattttiiiisssss


jag & min bror Sam

XOXO

Likes

Comments

Har inte bloggat så det har hunnit bli den allra sista Tordagskvällen för iår. Men också den allra bästa Tordagskvällen. Vet dock inte hur jag orkade vara med så många. Vi var en hel flock, 27 människor gick i en klump tillsammans.

Hoffmaestro & Kaliffa spelade och det var folk överallt. När vi hörde Kaliffa så sprang jag och tre andra in i publiken och sjöng och filma till "helt seriöst" och alltså helt seriöst så knöade vi oss fram. Sen kommer Hoffmaestro och sjöng "The storm" och då blev man mosad för när refrängen kom sprang man först åt höger sen åt vänster.

14 AUGUSTI

Grillade jag Axel Melvin Ingrid Filip Stina Johanna Marielle vi var ett gäng iallafall. Ingrids gata har en grillplats så vi grillade korv och marshmallows mysigt var det, verkligen.


15 AUGUSTI

Sov jag över med Ingrid Marielle & Julia skitmysigt.
Julia åkte hem tidigt och då kom Ella till Ingrid en stund sedan åkte Ella direkt till hennes träning en timma senare hade Ella match så jag Ingo och Mimo åkte ner för att kolla. Träffade massor med andra.


YESTERDAY

hade jag det så mysigt med Josse, vi var i stan och fika på Viskan sedan vid 6 åkte vi hem till mig och träffa kompisar.

XOXO

Likes

Comments


Tjoooo

FÖRLÅT för att jag inte bloggat på ett hemskt tag. Im so sorry!!! Har inte någon ursäkt utan jag bloggade bara inte.

Den 6 Augusti var jag Melina Ingrid och Tilda på Liseberg för att kolla på hov1 vilket var fettttkul. Vi alla har årskort och har åkt allting så vi kände för att vara på kaninlandet och åka alla barn karuseller, as roligt var det oxå.

Jag hade kompisar som inte ens visste vilka Hov1 och många har frågat vilka det är. Det är alltså ett band med fyra medlemmar Noel, Ludwig, Dante och Axel. Fyra Goa killar som bland annat gjort låtarna "gift", Mandy Moore.

Konserten var underbar och vi hade oxå tur me vädret. Vi trodde att det skulle bli regnigt men det var lite sol och lite moln.

Det var allt för idag.

XOXO

Likes

Comments