VDB

Hela mitt liv har typ stannat upp och det är "tack vare" musikhjälpen!

årets tema är så fruktansvärt att det inte går att sätta in sig i. För varje minut säljs 4 barn.  Barn som utnyttjas för sex. Äckel sitter vid sina datorer och berättar var barnen ska göra, eller vad någon ska göra med barnet. folk reser till specifika områden i syfte att utnyttja barn. Det är inte bara stereotypen på en 50 årig äcklig man utan även kvinnor reser dit för att "nyttja en Beach boy".  Jag ber om ursäkt för mina ocensurerade meningar men jag tror inte att censur hjälper. Vi måste äcklas. Vi måste skrämmas för att ta det där minimala steget att faktiskt bidra.  Vad är 50 kronor egentligen ? Vad kan inte du offra för att bidra med 50 kronor?

Pengarna går till hjälp och stöd för offer som utsätts, samtal med barn på utsatta platser samt åtgärder för att strypa denna hemska marknaden.

Bidra!
och för övrigt, lyssna på musikhjälpen.

Ett billigt sätt att bidra på är att gå in på Youtube och sök " jam studio fix you musikhjälpen " där en grupp musiker gjort ett cover med musikvideo kring årets tema. För varje unik visning skänker 3 företag en krona var som jag förstått det. Så kolla och sprid så får vi lite företag att bidra också 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är jul om 18 dagar! Det är helt overkligt för mig. Jag har visserligen endast 2 bestämda julklappar kvar att införskaffa och jag har julpyntat men november flög förbi så jag har ändå inte hunnit med.

Jag har nu fått upp alla mina tomtar ^^ det blir lite mycket i en etta haha men det är bara mysigt tycker jag. Mina tomtar är årstomtar från en keramik serie. Min mormor har de 11 senaste åren gett oss en tomte varje år och jag älskar att alla tomtar är av samma sort! Det är väldigt oklart hur vi i år ska få in en julgran med tanke på att ett vitrinskåp står där granen stod förra året. Men en gran ska det bli även om kvadratmetrarna i lägenheten är få! Julen är så mysig tycker jag. Denna julen känns mindre stressig än tidigare jular så nu njuter vi av julstämningen mer trots att skolan drar ner det lite.

Min nuvarande kurs är sjukt intensiv. Jag ska lära mig om aktiebolag,  handelsbolag och enkla bolag (+lite om föreningar och stiftelser) på 3 veckor!? Dagarna flyger därför förbi även i december så någon dag kommer jag vakna och inse att det är dagen innan jul och flyget ner till Halmstad snart ska avgå.

Likes

Comments

Helgen har varit lite väl alkoholfylld än de vanliga. Efter tentan i fredags var det sittning! Vi firade att alla civilrättsliga kurser är över! Jag hamnade på sista tåget hem med lite mycket alkohol än jag föredrar då jag hatar att inte ha full kontroll. Joel mötte mig vid Ica med platta skor och hotwings (mitt standard craving under påverkan) Det är kärlek, haha!

Dagen efter bestod av lite huvudvärk men lagom till förberedelserna för kvällens gäster var huvudvärken borta, så illa var det inte. Kvällen gick i juligt tema med påhittade förrätter med lax med vitlökskräm och köttbullar med rödbetssallad! Välkomstdrinken bestod av ginger joe och varmrätten var egna revben tillsammans med ett väldigt gott rödvin! Så drömmigt gott. Därefter bjöd vi på saffranskladdkaka! Den har faktiskt alltid blivit väl mottagen, till och med av de som inte är så förtjusta i saffran. Hela försvann!
Idag ska vi bara slappa och förbereda inför ny vecka, och ny kurs... Aktiebolag och handelsbolag... Jag är inte särskilt taggad.

Likes

Comments

bilder från min promenad med Tove förra veckan. Det var rätt fint med snö ändå.

Likes

Comments

Idag skulle varit en pluggdag men blev istället en shoppingdag m fika! kanske inte optimalt en vecka innan tenta men jag har bestämt mig för att inte ta skolan på ett så ohälsosamt stort allvar!

På morgonen fixade jag pappas födelsedagspresent, Julias julklapp, en del av Joels julklapp och ett extra set bestick till oss då de var nedsatta med 33 procent och Black friday gav ytterliga 20 procent! Jag ÄLSKAR cervera !

efter 1 timme plugg åkte jag in för att fika med min syster 2 timmar, sedan tillbaka för lite kvällsplugg!  som det kan gå när rean är på!

Likes

Comments

Igår stannade jag och Matilda på skolan och körde ett långt pluggpass för att sedan belöna oss med att gå på husets pizzapub! Studentpriser på pizza och bubbel är ju aldrig fel! Däremot visar det sig att de tänkte servera fryspizza slicevis och det ansåg vi inte riktigt va värt det.

Så när vi ändå pluggat med målet att äta pizza drog vi hem till mig, ringde Tove och kollade om hon ville hänga med (hon bor ju bara 10 min från mig) och så köpte vi hem pizza och hade pizzapub med vin här istället! Normalt hatar jag spontana påhitt men det var faktiskt värt det! Vi satt hela kvällen och åt pizza och snackade skit Jag,Joel,Matilda och Tove!! 
10 av 10 pizzaslices!

Likes

Comments

De senaste dagarna (minus de dagarna min bror var på besök) har jag lagt min pågående kurs bakom mig för att fokusera på att göra tentan för förra kursen! Igår satt jag i tentasalen i 5 timmar och jag tycker ändå att det kändes bra när jag gick ut.  Hoppas, hoppas, hoppas.

oavsett kan jag släppa den kursen nu tills resultat kommer och jag kan nu fokusera på den pågående kursen som tenteras om ca 2 veckor. Denna kursen har jag haft svårt för och det beror till mestadels på hur ointressant jag tycker att det är... Fastighetsrätt. Det är inte direkt ett rättsområden jag kommit i kontakt med i verkligheten och tror det påverkar mitt intresse en aning.  Nåväl, den kursen måste också bockas av!

Men inte ikväll, ikväll ska jag och Joel inhandla lite julklappar till lillebror!

Likes

Comments

De 2 senaste dagarna har varit 20 timmar rent plugg.... Mitt huvud är en aning manglat nu! På tisdag har jag tenta i den kursen jag aldrig kunde avsluta pga att jag behövde åka till akuten. Så nu är det 3 rättsområden och en promemoria i huvudet som snurrar runt! Men nu har jag gjort mina 10 timmar för idag! att lämna skolan klockan 18 en fredag har jag nog inte gjort frivilligt tidigare ! Det blev lite ensamt mot slutet, minst sagt.

Däremot hade jag något kul att se fram emot! Min lillebror flyger själv upp till mig denna helgen! jag råkade nämligen lipa sönder senast han berättade att han inte kunde följa med föräldrarna upp. Jag saknar han något enormt här uppe så nu ska det bli fantastiskt att få vara syskon på riktigt här uppe! med retsamheter, skratt och allt som hör till!

Likes

Comments

Bilderna ovan är från gårdagens kväll!
Mamma fyllde år så vi firade det på Wallmans salonger. En femrätters middag med show! ca 7 grymma sångare som även serverar under kvällen mellan numrena! Det var min tredje gång på Wallmans och vi har alltid gått ut därifrån mätt och glatt överraskade! Det var Joels första gång och han var helt såld, både på maten och showen! Kul då detta var mammas och pappas julklapp till oss.

Älskar min bror men det var rätt speciellt att äta middag med bara mina föräldrar och Joel. Vi och föräldrarna istället för en familjegrej Joel är en del av lixom.  Denna kvällen kommer jag inte glömma i första taget, den var rätt magisk faktiskt!
Längtan att ha närmre till familjen växer sig dock bara större..

Åh vad roliga ni är... bete er nu så jag får en fin bild 😅

❤😍❤😍❤😍❤

Likes

Comments